Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Hogy lehet, hogy a legfrissebb GDB nem látja az előző pillanatban letörölt fájlokat? Törlés óta nem is volt lemezművelet, mivel azonnal kapcsoltam, és nem másoltam rá semmit, mégis hűlt helye a törölt fájloknak, nem mutatja őket.
Múltkor hasonlóba futottam bele, áthelyezés után (egyik meghajtóról a másikra) nem látta az eredeti helyükön a fájlokat, mintha ott se lettek volna, ezt akkor sem értettem.Van ötletetek?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
liksoft #1423 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy ez lehetne a gond, mert a 80-as partíció is csak erre volt használva, ez a néhány fájl volt csak rámentve, jó nagy pst-k, illetve a meghajtó amire mentettem csak szintén pár nagy méretű pst fájlt tartalmazott. Ezeken a meghajtókon nem volt sűrű az adatmozgás, nem hiszem, hogy ez lenne a baj
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem. Volt pár fontos adat (valaki céges levelezése), amit le kellett mentenem egy winyóról, amiről váratlanul eltűnt a partíció. Ezt meg is tettem egy másik winyóra, majd miután ezzel megvoltam, áthelyeztem vissza az eredetire, majd azt a gépből kiszedve sikeresen elejtettem, lyukas a kezem... Azóta csak kattog. Gondoltam sebaj, kis winyó, amire a mentést végeztem arról simán vissza tudom hozni gdb-vel egy másikra, mivel az áthelyezés után nem is használtam már. De nem, a 16gigányi adatból csak 10et lát egy 000062 nevű mappán belül, azt is csak úgy, ha a törölt fájlos profilt használom.
Miért lehet ez? Én azt feltételeztem, hogy egy sima áthelyezés után még gond nélkül helyreállíthatók az adatok, ha azóta nem volt használva a partíció, hiszen törölt fájloknak számítanak, amik biztosan nem lettek felülírva. (legújabb GDB)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 860 EVO 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest