- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Steam Deck
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
donrob26
csendes tag
válasz
liksoft #1503 üzenetére
2órámba telt, mire visszatudtam állítani.
A win7-et az előző "F" meghajtóra rakta amit most "C"-nek nevezett el. Az előző "C" meghajtót vissza tudtam állítani a lemezkezelésnél, csak ki kellett választani egy betűt, hogy milyen meghajtó legyen, így most "G" lett.Azért köszi a választ! És bocsi az értelmetlen "hablatyért", csak így tudtam megfogalmazni
-
donrob26
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ma raktam fel a windows 7-t a gépemre (eddig xp-t használtam) és eltűnt egy helyi lemez partícióm. A winchesterem 4 partícióra volt megosztva és az "F" meghajtón volt mindig a windows és a "C" meghajtóra voltak mentve a fontos dolgok. A windows 7 telepítésénél is az "F" meghajtót jelöltem ki és arra is telepítettem a windows 7-t. Viszont ha belépek a Számítógép nevü menübe, ott csak 3 partícióm van és a "C" meghajtóra jelzi hogy azon van a windows, nem az "F" meghajtón. Szóval lényegében nem érzékel egy 32Gb-nyi partíciót a windows7-em, amin rajta van sok fontos dolog. Mit lehet csinálni, hogy legalább a fájlokat valahogyan előhozhassam és lementhessem?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest