Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Ha nem fizikai hibás a drive, akkor a legtöbb választási lehetőséget a teljes scan fogja adni, vagyis az a legjobb. Igen, idő. Volt olyan mentésünk a kollégámmal, mikor egy drive másolása 2 hónapig tartott. Lassan, sok korrekcióval, de hibamentesen dolgozott. Ugyanakkor olyan ritka változat volt, hogy nem lehetett cserealkatrészt találni hozzá, így a sajátját kellett "megpatkolni", hogy legalább valamennyire dolgozzon. Az ilyenek nagyon nem egyszerű mentések, időigényesek, de megérik ha sikerülnek (mindkét félnek).
Sok sikert!
-
liksoft
nagyúr
De.
1. Nem írunk a mentendő drive-ra.
2. Csak a regisztrált (okosított sokszor nem működik) GDB másol.
3. Használod a GDB-t. (Kérdéseket tesz fel, azokra kell válaszolni.)Mivel nem konkrét kérdésed volt, hanem csak annyi, hogy bajban vagyok mit tegyek, a visszaolvasás során az egyre több felmerülő kérdésedre megkapnád a választ. Mivel én munka közben vagyok itt (nappal), ezért sem tudnék éjszaka válaszolni.
Ez sokkal részletesebben, mondhatni kivesézve tartalmazza azt, amit az előbb (igaz zanzásítva) írtam.
Mivel az adatmentés egy szakma, nem lehet egy általános kérdésre egy hozzászólásban az összes felmerülő problémát elmondani, és azok megoldásait taglalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged