- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
liksoft #1418 üzenetére
Szia!
Köszi a választ,nem voltak az adatok saját használatba véve.A hdd 2 partíció van a GTB programot feltelepítettem és próbáltam az opciók közül választani,hogy azokat a fájlokat mutassa amelyek a baleset napján történtek de vagy valamit rosszul állítottam be.Vagy már fel is írta mert a fiók törlése után még felteleltettem a nekem fontos felhasználói programokat és utána akartam a outlook expressz is beállítani amikor szembeszültem,hogy elvesztek a leveleim. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Meglett véve az egyik ismerőstől egy MSI noti,az ö fiókja volt használva amíg nem tisztázódott véglegesen a gép árra ez a fiók használatával lett a outlook expressz levelező használva és a levelek letöltve.Amikor végleges lett,hogy a noti marad létre lett hozva egy másik rendszergazda jogokkal rendelkező felhasználó és a régi felhasználó fiók törölve lett.Így sajnos a levelek is törlődtek a outlook expressz fiókból Get Data Back programal vissza lehet álltani a véletlenül letörölt levelek ha igen mi módon vagy kell másfajta program erre a feladatra?Mert van közöttük amely nagyon fontosak.Az op egy windows xp-sp3.
-
qwertly
addikt
Végre sikerült mindent lementeni a winyóról
hála az égnek volt egy tartalék és időnként szoktam mentést csinálni.Most mit kellene csinálnom,hogy ezt a hibás hdd valamilyen szinten helyre rakjam.Amúgy egy 500GB SAMSUNG HD501LJ (465 GB) lenne,normális,hogy az 500GB csak 465GB lesz a kerekítés miatt
.
-
qwertly
addikt
Köszi a gyors választ
,azt jelent,hogy a felülete sérült a lemezeknek vagy elektronikával van gond?Ha a lemez sérült akkor szerinted lehet még tartalék lemeznek használni?vagy kilehet a sérülést iktatni gyári programokkal.Hogy arra a részre nem írna így még használható lehetne tartalék wnyónak.
-
qwertly
addikt
Sziasztok nagy bajban vagyok egy 500GB winyóm szált el igaz,hogy csak 400GB használtam win7 alatt mert a maradékból 25GB arra akartam használni,hogy os x tegyek rá.Fel is tettem a os x és amikor acronis disk direktoral aktivá akartam tenni az os x partíciót elkezdett hiba űzetetteket dobálni kb.60% nem tudom mit mert nem írtam le de lényeg,hogy megfagyott,nem tudtam mit csinálni mit reset gombbal újra indítottam a pc.Ez után már csak az első winyómon levő adatokat látta a windows és linux live cd sem tudtam elérni a második winyót.Ha a windowsal akarom megnyitni a hibás hdd akor megakarja formázni így,hogy letudjam az adatok egy részét menteni rá ereztettem a GetDataBackot.Ö most szépen nyálazza a wincsit de idönként ilyen hiba üzenetteket dob ki:I/O Error 'Unknown errer (23)' reading sector 584456767 on HD129 végül rányomtam hogy hagyja ki azóta megy tovább a keresés a winyón.A kérdésem az ez winchester fizikai hibájára utal vagy csak a fájl szerkezet sérült a reset gomb használata miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- DUNE médialejátszók topicja
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest