- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Az első képen a 3. és 4. máshogyan kezeli az adminisztrációs töredékeket.
A második képen jeleníti meg, hány feltételezett partíciót talált. Ezekből kell kiválasztanod egyet, ami a legjobban illeszkedik ahhoz, ami volt. Ha több is jó lehet, akkor mindegyiket végig kell esetleg nézni, melyik adja a legjobb találatot.
-
liksoft
nagyúr
Lehet, hogy nem kell, nem tudom. Én nem vagyok ott regisztrált, és több biztonsági szűrő van a FF-ban nálam, lehet, azok fogták a rendszert. Az viszont tuti, hogy 5 perc alatt nem tudtam eredeti felbontásban megnézni a képet, vagyis a környezet túl sokat "matat", amit nem szeretek, mert nem tudom ellenőrizni, mihez fér hozzá.
-
liksoft
nagyúr
Szia!
Ha rájöttél, hogy a sörözés után nem kell kapkodni, akkor gondold végig, most sem.
A GDB-nek csak az eszközt kell látnia, nem kell betűjel neki. Csak a regisztrált (És jól!) változat ment. Vigyázz arra, hogy a mentendő drive-ra írni tilos, vagyis csak másik drive lehet a cél. Ha a fentieket betartod, akkor többszöri próbálkozással meg fogod találni a helyes mentési metódust a GDB-n belül.
Sok sikert hozzá.
U.i.: A képet meg olyan helyre tedd fel, ahol nem kell java és egyéb engedélyeket adni a megnézéséhez, és esetleg nem kell regisztrált tagnak lenni. Ugyanis perceket szántam rá, de olvasható méretben nem tudtam megnézni. Így semmit nem ér, nem segítség se Neked, se nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest