Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
Dominator #9091 üzenetére
Hello, nekem az m050 x64 és az m080 x64 gond nélkül fut win7 x64 alatt. Hátha ez segit.
(#9102) Erik04 -> csatlakozom az elöttem szólokhoz:
1. ha marha sok szabadidőd van, elszöszölhetsz vele, hogy mindet működésre bird, de még igy is előfordulhatnak kompatibilitási hibák suli és otthoni cuccok között
2. ha kevés időd van erre, akkor csak magadat szivatod meg ezzel, ahelyett hogy az iskolához igazodnál, és a lényegre koncentrálnál.Egyetem alatt én max egy másodlagos gépen kisérletezgettem volna ilyennel. Remélem, tudtam vmennyit segiteni, sok sikert a sulihoz.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz
Dominator #9088 üzenetére
Hát, ennyi ötletem volt így látatlanban. Rosseb tudja, mi baja...
Használd a Creo 2-t, az úgyis jobb.
Szerk.: ha az indítási könyvtárban nincs config-pro, akkor semmilyent nem használ. Ezt abból is látod/látnád, hogy üres az Options-ben a beállítási ablak, ahol a szoftveren belül tudod állítani a beállításokat.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz
Dominator #9086 üzenetére
Az első részéről fogalmam sincs, mire gondol, én soha nem szoktam a hálózati beállításokkal törődni, ahogy települ, az jó szokott lenni.
A második részéről: ezért írtam, hogy meg kéne próbálni régebbi VGA-driverrel, mert a WF5 nem mai példány és esetleg az újabb dolgokkal összeakadhat. Ennek mondjuk ellentmond, hogy én vidáman használok még néha WF4-et szintén Win7 64 bites, igaz CAD-es kártyával, aminek a driverénél azért jobban figyelnek.
Amit említ config-pro opció, az is megér egy próbát. -
Atlantis
veterán
válasz
Dominator #9082 üzenetére
Értem. Akkor a hardver és az oprendszer nem lehet gond.
.NET, MSXML és Java szokott kelleni neki, bár ha a Creo 2 meg fut rendesen, akkor nem biztos, hogy ezek hiánya a gond. Ezek közül csak a Java-t telepíti magának, a többivel nem foglalkozik, ha jól emlékszem.
A két verzió licence el van különítve rendesen? License Server fut vagy külön fájlos verzió?
'Tiszta" indításhoz nem kell semmi extra, egyszerűen csak nevezd át a beállított indítási könyvtárát a WF5-nek, hogy ne találja meg vagy az is elég, ha csak a config-pro nincs benne.
Emlékszem, hogy összefutottam már ilyen hibával, de arra nem, hogy mivel oldottam meg...
-
Atlantis
veterán
válasz
Dominator #9080 üzenetére
1., Gondolkodás nélkül lép ki vagy elmereng rajta egy darabig?
2., Próbáltad "tisztán" indítani, mindenféle config-pro nélkül?
3., A gépen minden driver telepítve van rendesen? (Eszközkezelőben nincs hiányolt driver, stb., különösen a hálózati és VGA-driverekre).
4., Oprendszer milyen?
5., Licencelés rendben van?Elsőnek azt mondanám, próbáld meg egy régebbi VGA-driverrel is.
[ Szerkesztve ]
-
kpityu2
őstag
válasz
Dominator #7172 üzenetére
Ó te szegény.
Lehet, hogy neked is szükséged lesz a #7159 alatt linkelt doksira a modellezési pontosságról.
. A STEP-nek egyébként két formátuma szokott beépítve lenni ezekbe a progikba: AP203 és AP214. Az előbbi jó sima alkatrészekhez, de az attribútumokat nem viszi át.
Az AP214 jó szerelésekhez, átviszi a színeket, neveket, rétegadatokat. A szereléseket és alszereléseket hierarchikus blokkokként (csoportként) viszi át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok