Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leon82
csendes tag
Jé tényleg
Nekem ez eddig fel sem tűnt. De lenne egy kérdésem nekem is. Tudtok olyan könyvről ami a cad-del foglalkozik úgy általában? Tehát nem felhasználói kézikönyv, hanem inkább történelmi áttekintés az ilyen programok fejlődéséről? Létezik ilyen könyv? Esetleg más irodalom?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem ez eddig fel sem tűnt. De lenne egy kérdésem nekem is. Tudtok olyan könyvről ami a cad-del foglalkozik úgy általában? Tehát nem felhasználói kézikönyv, hanem inkább történelmi áttekintés az ilyen programok fejlődéséről? Létezik ilyen könyv? Esetleg más irodalom?