- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- ZIDOO médialejátszók
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
marso
tag
eredetileg úgy akartam, hogy a vinyotartót a gép aljába a padlóra szerelem, igy a hűtőventi pont fujta volna az ott lévő vinyókat, de tul macerás lett volna :D
-
-
marso
tag
hmm megnéztem a másik 7002-es topicot úgylátom másoknak is ugyanezzel van baja.
-
marso
tag
addig a pontig jó az alakíthatóság amig nem szükséges, csak lehet, de hogy berakjak 3 vinyót egy nagytoronyba, fúrni faragni kelljen szerintem röhely. pedig hely lenne egy rendes 3,1/4es beépítősinnek.
végülis én is azért vettem mert az árához képest jó. csak a sok apró kellemetlenség zavar néha, meg a codegen táp :D bár azzal sincs bajom, amióta kicserélték az elsőt, azon beszart a hűtőventi 2hónap alatt.
más a képeket nézve nem értem miért a ventitartó tetejére csavaroztad rá a ventit, a fehér sz@rt lepattintod, abba belerakod a ventit az bepattan, a fehér tartót meg visszanyomod, vagy igy jobb? vagy szebb? :D -
marso
tag
miért van igy felkapva ez a 7002 es ház? nekem is van ilyen, szerinem elég alap, kevés hely, noha nagy méret, kénytelen voltam hozzáfabrikálni mégegy 3,1/4es beépítős sint, hogy elférjenek a vinyók rendesen.
az első ventihely használhatatlan, 12von is alig sziv be levegőt 7volt on meg semmit, amig le nem szedem az előlapon lévő kék diszlécet, azt leszedve meg otvarul néz ki :D a másik ventihely meg a táp felett van, egy telipakolt 5,25ös egységekkel rendelkező 7002 esnél a drivok és a táp között jó ha van 3-4 centi, szerintem ez a rés is kevés hogy az a vinti ne csak a táp feletti levegőt mozgassa.
ezenkívül a bazinagy oldalsó fal a méretéhez képest vékony, becsavart álapotban is képes berezonálni, cd olvasáskor.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest