Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
marso
tag
miért van igy felkapva ez a 7002 es ház? nekem is van ilyen, szerinem elég alap, kevés hely, noha nagy méret, kénytelen voltam hozzáfabrikálni mégegy 3,1/4es beépítős sint, hogy elférjenek a vinyók rendesen.
az első ventihely használhatatlan, 12von is alig sziv be levegőt 7volt on meg semmit, amig le nem szedem az előlapon lévő kék diszlécet, azt leszedve meg otvarul néz ki :D a másik ventihely meg a táp felett van, egy telipakolt 5,25ös egységekkel rendelkező 7002 esnél a drivok és a táp között jó ha van 3-4 centi, szerintem ez a rés is kevés hogy az a vinti ne csak a táp feletti levegőt mozgassa.
ezenkívül a bazinagy oldalsó fal a méretéhez képest vékony, becsavart álapotban is képes berezonálni, cd olvasáskor.
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Iqos cigaretta
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- iOS alkalmazások
- BestBuy topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest