- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen monitort vegyek?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
marso
tag
miért van igy felkapva ez a 7002 es ház? nekem is van ilyen, szerinem elég alap, kevés hely, noha nagy méret, kénytelen voltam hozzáfabrikálni mégegy 3,1/4es beépítős sint, hogy elférjenek a vinyók rendesen.
az első ventihely használhatatlan, 12von is alig sziv be levegőt 7volt on meg semmit, amig le nem szedem az előlapon lévő kék diszlécet, azt leszedve meg otvarul néz ki :D a másik ventihely meg a táp felett van, egy telipakolt 5,25ös egységekkel rendelkező 7002 esnél a drivok és a táp között jó ha van 3-4 centi, szerintem ez a rés is kevés hogy az a vinti ne csak a táp feletti levegőt mozgassa.
ezenkívül a bazinagy oldalsó fal a méretéhez képest vékony, becsavart álapotban is képes berezonálni, cd olvasáskor.
Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest