Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sordoran

Topikgazda

válasz Citrone39 #21672 üzenetére

Persze, én is inkább azt érzem, hogy a ZZZ nem annyira népszerű. Én most tervezem hogy nekilátok sztorinak, eddig nem nagyon foglalkoztam én se vele. Így ez a sok ajándék engem is segít hogy merjek nekilátni. Ott is kapnak most régebbi karakterek buffokat, szóval jah, lehet ezzel játszani. Kérdés, hogy ott, vagy most itt genshinben a buffok ezeket a régi karaktereket meta szintre hozza, vagy csak a rossz helyett nem lesznek haszontalanok már? ;]

xeon forever: Ez a régi karaktereket oda adhatnák ingyen már csak azért se lenne hülyeség, mert ha most becsúszik egy új játékos, végig kell küzdenie magát míg eljut új területekre. Teszem azt megszerez egy Columbina-t majd, tökre örül neki, aztán szembesül, hogy nem tudja fejleszteni, mert minden nyersanyag szinte ott vár rá 200+ óra gameplay után az új területen. Neki sokkal többet érne, ha kapna használható mondstadt és liyue karaktereket, akiket már fel tud fejleszteni olyan szintre, és használhatóak is annyira, hogy ne akadjon el, ne legyen szenvedés neki a harc.

Új hozzászólás Aktív témák