Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Citrone39
üzenetére
Persze, én is inkább azt érzem, hogy a ZZZ nem annyira népszerű. Én most tervezem hogy nekilátok sztorinak, eddig nem nagyon foglalkoztam én se vele. Így ez a sok ajándék engem is segít hogy merjek nekilátni. Ott is kapnak most régebbi karakterek buffokat, szóval jah, lehet ezzel játszani. Kérdés, hogy ott, vagy most itt genshinben a buffok ezeket a régi karaktereket meta szintre hozza, vagy csak a rossz helyett nem lesznek haszontalanok már?
xeon forever: Ez a régi karaktereket oda adhatnák ingyen már csak azért se lenne hülyeség, mert ha most becsúszik egy új játékos, végig kell küzdenie magát míg eljut új területekre. Teszem azt megszerez egy Columbina-t majd, tökre örül neki, aztán szembesül, hogy nem tudja fejleszteni, mert minden nyersanyag szinte ott vár rá 200+ óra gameplay után az új területen. Neki sokkal többet érne, ha kapna használható mondstadt és liyue karaktereket, akiket már fel tud fejleszteni olyan szintre, és használhatóak is annyira, hogy ne akadjon el, ne legyen szenvedés neki a harc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sordoran