Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wayne
aktív tag
Gondoltam elnyomom a maradék primomat sevróz constikra, 7-8 pytin voltam. "Úgy sem esik 5 star
"
Arle C3 lett, Sevróz meg C1-ről C2 -
Shiro
senior tag
Szerencsés voltam másodikra kiesett egy Zephiyos lándzsát követően.
-
CJ4567
nagyúr
[link] Úgy néz ki, hogy tényleg igaz az, hogy a 3. vesztett 50/50 után a 4. már fixen garantált
Legalább hamar kiesett Clorinde.
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever #20590 üzenetére
Magam se értem
Végső csata*
https://youtu.be/Bp6phsSqyCk?si=CAXjND9Cw4RkmiV5Tanjitous az jó
Fate/stay nightost már oda írtam mellé.
A komcsi szobor szintén jó.#20589
Az utolsó képen a "fell" szót félig magyarul kell értelmezni? -
xeon forever
addikt
-
Shiro
senior tag
Még éjjel megcsináltam az arkhón küldetést (szerencsére csak az Occsónatlanos world quest kapcsolódott hozzá a karakter repusoko. Kívül.
Hajnalban Lajosét.
S délután munkába menet Marikájét, amit épp az üzem kapu előtt sikerült befejeznem.
---Mivel nektek köszönhetően volt egy erős prekoncepcióm arról, hogy nagyon rossz lesz, így végül kellemesen csalódtam.
A végső csatáról:
Úgy vélem Hoyoéknál felmerült az ötlet, ha már a pyro a hydro után jön és eme jelenet rendkívül epikus, akkor mi lenne ha Traveller a végső csatában kapná meg. (Igaz messze nem sikerült olyan jól.)Amikor Traveller és Mavuika együtt fogják a Kardot, akkor joggal gondolhatnánk, hogy talán ez a jelenet (https://youtu.be/-mhu8qdOFxw?si=rafhpOnBdy7xBnUo) ihlette.
De a valóság az, hogy ez egy gesztus a kínai kormány felé. -
Fernet
senior tag
2025 nem hozta meg a szerencsémet wish-ek tekintetében. 110-el indultam neki az Arlecchino bannernek, 80-nál (micsoda meglepetés) 50/50 bukta, Keqing jött. A maradékból nem jött össze Arlecchino. Persze van még időm és sanszos, hogy meglesz, csak eredetileg még fegyver banneren is húzni akartam, de akkor marad neki a pjws.
-
Mike
veterán
Mikor lesz váltás? Nem játszom most vele, mert palworld, de azért a primo kéne
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever #20583 üzenetére
Anno azt hittem, hogy a mesterének a mestere lesz a Pyro Dragon.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #20581 üzenetére
Mauvukánál én egyszerűen nem használom a motrot, a harcok során.
Lehet használni physical dps-ként, vagy Chongyun, Candace tud neki adni infusiont, és akkor önmagával csinálhat elemi reakciókat.
Igaz veszít a sebzéséből, de vizuálisan sokkal szebb így megéri.#20578 jonnyjoker01
Én most Ochkanatlan küldetést csinálom, hát eddig jó kis lore bomba, azt meg kell hagyni. A colossal creation, far larger than the rolling mountains, shining with a brilliance more dazzling than obsidian, floating in the sky like a volcanic cloud. Around it circled countless giant metal birds, greedily sucking away at its dark blood.""
.
Oké itt vannak az "idegenek", egy anyahajó és a sok kis vadászgép.
.
"Back when it happened, beneath that giant, grotesque statue, I met a young woman within Och-Kan's fire.
.
Slowly and calmly she walked towards me, as if the fire were nothing more than a gentle spring breeze. Her face... I have never seen anything like it. Even the purest of crystals could not be fashioned into the likeness of such skin, nor could the purest of turquoise be carved into such eyes. Yet for reasons I cannot explain, that face, which should have been the very picture of beauty, was... so nauseatingly repulsive."
.
Valami istenség lehet, egy kicsit elkezdtem agyalni, hogy ki lehet?
majd kiderült...
.
"...That despicable demonic entity has been imprisoned within the statue, and yet it refuses to sing as I will it to. A wicked beast in truth, I suppose, to enact defiance it knows full well to be futile. Clearly, humanity shall only be safe from threat once we have imprisoned every last one of her kin, more wretched than she as they are...
.
...At present, the only problem that needs solving is that only their base, beastly blood can control these ancient machines. And yet they cannot be trusted, and I cannot expend all my energies controlling those mechanisms as the creature within the statue does...
.
...Since only the beasts' filthy blood can operate these devices, the only rational choice is to enslave the "draconic" part of myself..."
.
... hogy ő egy sárkány
.
A játék nyitójelenetéből ez a mondat már máshogy hangzik:
Unknown God: Outlanders, your journey ends here!
Lumine: Who're you!?
Unknown God: The sustainer of heavenly principles. The arrogation of mankind ends now.
.
Gyanús, hogy Sustainer tulajdonképpen nem is isten, hanem sárkány. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
xeon forever #20579 üzenetére
Nem azzal van bajom hogy ilyen létezik, hanem hogy nincs lefektetve hogy ilyeneket tudnak csinálni Natlanban, annyi a magyarázat hogy Xilonen menő
. Xilonen mégis honnan tanulta hogy Khanriai technológiát megjavítson? Meg honnan jött az ötlet a DJ szetthez, ha a karakterének semmi köze nincs a zenéhez?
Fontaine-ben teljesen hihető lett volna a Research Institute, vagy Sumeruban az akadémia miatt.
Magyarázattól függetlenül viszont Mauvika azért sem jön be, mert a motort használja fegyverként.
-
xeon forever
addikt
Akinek meg van Mav... az miért van, hogy múlt héten még simán csinált 717K burst dmgt, most ugyan az a world boss ellen pontosan a felét 358K burst dmg pontosan ugyanazzal a kiépítéssel, ugyanazzal a rotációval.???
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #20578 üzenetére
Sok mindenben teljesen egyet lehet érteni ezzel a véleménnyel, sokan vannak így.
Nekem Mavuika védelmére szóló érvem a Khaenriai , illetve az adeptus technológia is elég magas, szóval lore miatt szerintem még épphogy belefér. Ha már abba belegondolsz automatizalt elszabadult robotok mászkálnak Teyvat egész területén, van repülő robot is amit ugyanolyan sugárhajtás vezérel mint a mociját.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok! Befejeztem az fő questet és írni szerettem volna egy szösszenetet Natlanról eddig. Eléggé rant szagú lesz, és lehet hosszúra sikerül
Ui.: Igen, hosszúra sikerült
TLDR: habár vannak érdekes újítások, eléggé csalódott vagyok sok szempontból. Archon quest szempontjából szerintem hatalmas visszalépés történt, rangsorolásom a következőképp alakult:
1. Fontaine
2. Sumeru
3. Inazuma
4. Natlan
5. Liyue
6. MondstadtÖsszességében nagyon csalódott voltam a sztoriban. Nem éreztem az Abyss súlyosságát az invázió előtt, mert sosem mutattak be semmi konkrétumot, néhány hilichurl csapaton kívül. Flashbackben meg kellett volna mutatni azt a hatalmas pusztítást amit végeztek több száz évvel ezelőtt ahelyett, hogy folyamatosan ismételgetik a karakterekkel ugyanazt a mondatot. Maga az invázió érdekes volt mint prezentációban, mint mechanikailag, de amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan lett vége. Azért a kivitelezése tetszett, a halottak száma minden játékosnak egyedi, és bele van vésve az emlékműbe Act 5 után. Érzelmileg viszont nem hagyott nyomot bennem az előbb említettek miatt.
.
Nagyon jó lett volna szerintem, ha úgy érkezünk Natlanba, hogy már áll a bál, Abyss mindenhol, semmi napsütés és az Archon questen keresztül szemléljük a pusztítás mértékét, és fokozatosan szorítjuk vissza az Abyss erőit. Sumeru-ban a Withering-el már bemutatták, hogy tudnak ilyen mechanikát csinálni. Sokkal jobban átjött volna a súlya a dolognak és sokkal jelentőségteljesebb lett volna a végén a győzelem.
.
Dialógusban egyértelmű visszalépés történt. Mindig is probléma volt vele, de most sokkal gyakrabban ismételgették magukat a karakterek olyan módon hogy már tényleg nagyon zavaró volt számomra. Önmagában ez nagyon sokat elvett számomra az élményből, ahelyett, hogy hátradőlve élveztem volna a sztorit, kritikus szemmel pásztáztam hogy mikor tudok skippelni. Eszméletlenül sok volt a filler. Partizgatunk így, partizgatunk úgy, elismételjük a kb nemlétező cselekményt 3x, ja, és az Abyss rósz, értem? Ebből áll az Archon Quest kb 2/3-ada.
.
A pyro archon, azaz Mauvika karaktere jellegtelen, annyira tökéletes, hogy számomra már unalmas. Háttértörténete is vagy unalmas, vagy rosszul van prezentálva. Időutazása nincs elmagyarázva. Semmi hibája nincs, semmi karakterfejlődésen nem megy keresztül, semmi érdekes nincs benne, tökéletesen végrehajtja azt a tervet amiről az elejétől kezdve pampog (és ismételgeti ugyanazt minden egyes fejezetben).
.
Capitano karakterével sok embernek van baja, de őszintén nekem ez a része bejött a sztorinak. Persze nem örülök, hogy nem lesz játszható karakter mert baromi jó a designja, viszont szerintem jól bemutatták, hogy Natlan-ban a fatuikkal segíteni akar, nem pedig az Archonnal szembe menni. Capitano háttértörténete elég kevés screen time-ot kapott, de szerintem elég volt arra hogy bemutassák mik a motivációi, és megérthetővé tette a döntését Act 5 végén.A reputation questek újítása tetszett nagyon, igazából tulajdonképpen voice acted world questek ha a korábbi régiókhoz viszonyítjuk őket. Érdekesek voltak valamennyire és tetszett a törzsenkénti szét osztása is, jó ötlet volt. Külön pluszpont, hogy attól függően hogy miket csináltál meg,
több karakter is megjelenhetett az Archon Quest utolsó felvonásában. Na most, a játszható karakterek. Emlékszem, amikor először megláttam a leakeket nem hittem el, hogy ez a Genshin. Nagyon nem illenek a Natlan karakterek a Genshin világába szerintem kinézetben (motor és dj szett???
), sőt a Natlan NPC-k közé sem illenek be egyáltalán szerintem, elvette a kedvem a húzásoktól. Azt hittem idővel megbarátkozok velük, de sajnos ez maradt a véleményem a mai napig. Egyedül Kinich-t húztam ki, mert tetszett gameplay szempontjából, de vele sem játszottam annyit végül mert borzalmasan sokáig tartott kiépíteni (nem kaptam megfelelő weekly boss materialt Arle-tól, kifogytam a dream solventből és nagyon szerencsétlen voltam az artifact domainjében).
Hatalmas negatív pont a Nightsoul mechanika. Ennek semmi más a célja, csakhogy az új artifact szettekkel együtt minél több Natlan karakter húzására ösztönözzön, meg persze az új artifact szettek farmolására. Fontaine-ben a Pneuma és Ousia mechanika csak egy apró plusz volt, itt követelmény. Limitálja a csapat összeállításokat, és ha megvan egy Natlan karakter, általában elmondható hogy kell mellé másik is. Szóval jah, játszható karakterek tekintetében annyira negatív a véleményem, hogy annak ellenére hogy megfogadtam hogy összegyűjtöm az összes archont, Mauvika az első akit nem akarok egyáltalán.
Maga az Open World nem kötött le most annyira mint általában, arra áltak rá hogy inkább puzzle-kkel meg kihívásokkal legyen tele a map ládák és ellenségek helyett. Nem lett volna gond, hogyha tényleg kihívások lettek volna. Érdekesek voltak koncepcióban főleg a saurian-okkal egybeöltve, csak nagyon sík egyszerűre sikerült és nem kötött le. A sokásos ellenség csoportok ládákkal pedig sokkal elszórtabban jelennek meg ami negatívum volt számomra, szeretek harcolni.
OW Kinézetben Sumeru-hoz hasolnó a csalódásom, de nem olyan mértékben. Natlantól én sokkal sötétebb világra számítottam, ahol harc és pusztítás van. Pont ezért is vártam annyira, de helyette egy színes (szó szerint grafitikkel teli
) napsütéses világot kaptunk. Annyira nem csalódtam azért, mint Sumeru-ban, ott a változatosság tényleg nagyon rossz volt (hatalmas sivatag, egy 5 négyzetméteres esőerdő, azon kívül pedig normál erdős területek). Natlanban azért van változatosság törzsenként, no meg ott van Ochkanatlan ami a kedvenc területem ebből a régióból eddig (world quest is nagyon jól meg volt csinálva szerintem). Art style továbbra is kiváló, csak a karatkereket rontották el szerintem elég keményen.
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
xeon forever #20574 üzenetére
Nincs meg a karakter, de a sztori küldetését 5× kellett újrakezdenem miatta, ebből 3× meghalt a saját ultija miatt
-
xeon forever
addikt
Mauvika ultimate buggal találkozott más is???
0 hit 0 dmgIdáig legalább 3x előjött...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
xeon forever #20569 üzenetére
Arle / Benny / Zuha / Citlali - Mualani/Furina/Xiangling/Kuki-val sikerült megcsinálni... 3 óra alatt, és fel akartam robbanni a végén
-
xeon forever
addikt
Super lett az uj abyss, tényleg, nagyon fasza.
Ezt meh ki kérte? Dobálnám meg kaviccsal...
-
Urzu_7
aktív tag
Ez az új abyss nagyon durva
-
xeon forever
addikt
Teljesen jól figurázták ki a témát.
-
LINK -
xeon forever
addikt
Najsz.
Openworld team:
Chongyun-Rozaria-Xilonen-Mauvika
Chong ad atk speed bónuszt, Rosaria meg ad 15% crit rate bónuszt,Xilonen meg dmg bónuszt.
Powercreep véleménye Zajefnek. Tökre igaza van:
https://youtu.be/Xqd2Q1K5c3o?si=Jsyt3kqNLHSP8nIN -
Wayne
aktív tag
Nem is volt olyan régen, amikor egy C2es Raiden C6 Sarahval volt az álom early constis top team, azóta eléggé powercreepelték a Mavuika-Citlali párossal (is). Weekly bossok ellen teszteltem őket. [link]
-
xeon forever
addikt
Na egyenlőre ennyi, amíg nem jön egy értelmes Obsidian szett.
-
emiki6
veterán
válasz
xeon forever #20559 üzenetére
Hát, akinek nincs elég karaktere.... ¯\_(ツ)_/¯
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #20557 üzenetére
Nem sokat vesztettel vele, en odaadnam neked Yoimiyat szivesen..... csak kell egy Arle helyette
-
xeon forever
addikt
válasz
Urzu_7 #20554 üzenetére
RNG GodsER.
Ha jól emléxem neked volt 1pity5* régen...egy messzi galaxisban...
Dobnálak meg kaviccsal
Nekem azóta sincs meg Yoimia. -
emiki6
veterán
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
xeon forever #20552 üzenetére
Szerintem ha engem 4 év alatt nem banoltak modok, reshade, fps unlock meg macro miatt, akkor nem hinném hogy egy hivatalos Inteles cucc miatt megtennék.
Én mondjuk process lasso-t használok ami dinamikusan állítgatja a gép teljesítményét a programoknak ami a Genshin esetében kell is mert elég CPU intenzív lett a játék. Ami mondjuk vicces, hogy a processhacker-t már nem szereti az anti-cheat, de csak a "hack" szó miatt
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20552 üzenetére
Lépj be egy másik accal is, és nézd meg azt bannolják-e.
-
Sordoran
Topikgazda
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #20548 üzenetére
Tök kényelmes már az fps unlocker,mert van hozzá "launcher", nem kell szerencsétlenkedni vele. Megnyitod, beállitod az új limitet és elindítod vele a gémet.
Wayne odavan érte, én genshinben nem látom sok előnyét (azon túl, hogy többet fogyaszt a gép
) . Zzz-ben lenne jó a fix 170 fps (ott lényegesen részletesebbek az animációk, dinamikusabb az egész), de ahhoz már kevés a 6600xt. Zzz-ben lenne értelme a nagyobb felbontásnak is, mert ott a karakterek részletesebbek, a genshin karaktereken látszik, hogy relatíve low res.
xeon: az oké, hogy látszik, ha megnézed, de játék közben egy szint fölött már nem tűnik fel a nagyobb felbontás szerintem.
Filmnézés közben sem tűnik fel, ha 1080p bluray helyett egy 720p ripet nézek, főleg ha jó a film és nem a tűéles látványvilág az alapja. Nolan filmeket persze imax-ben érdemes nézni, nagy vásznon.Azér egy minecraft, fortnite vagy genshin jóval kevesebbet profitál a nagyobb felbontásból, mint egy horizon zero dawn vagy más modern, nem igazán stilizált játék.
-
xeon forever
addikt
4k natív
8k (4.00 smoothness 67%)
Nem tudom mennyire megy át, de nagyitva látszik.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #20546 üzenetére
Igen, az élsimításon valóban segíthet ez, csak amin még megakadtam korábban ugye az volt, hogy a 8K-nál már low beállításokra volt szüksége xeon forever-nek, és ezt pedig nehezebben tudom elfogadni hogy szebb mint egy natív 4K high. Ha csak nem 4K low-hoz hasonlítjuk.
Mondjuk tök jó így okoskodnom, mikor én heti 1-2x tolom PS5-ön, amúgy meg jellemzően M1-es iPad Pro-n nyúzom, PC-n csak a másik acc-al szoktam belépni időnként.
Szép iPad-en a 120 fps-el arra a fél percig amíg nem veszi vissza a melegedés miatt, igazán feldobhatnák már PS5-re és PC-re is a 120 fps módot. (remélem nem korlátlan időre kötöttek erről szerződést az apple-el)
-
emiki6
veterán
válasz
xeon forever #20540 üzenetére
Én 1080p-ben tolom és az agyam végzi a DLSS-t.
Oszt genshint minek 8k-ban játszani? 4k-hoz sem elég részletesek a textúrák, és a látványvilág sem a részletességéről híres. Erőforráspazarlásnak gondolom.
Sordoran: akkor is nő az fps, ha leveszed a valós felbontást és felskálázod, a DLSS (deep learning supersampling) asszem az. Persze attól még, hogy az ai upscale jobban néz ki, mint a sima algoritmikus, még nem nő meg a képi információ mennyisége, csak máshogy néz ki.
A dlss-nnek pont az lenne a haszna, hogy a natívot felskálázod majd leskálázod és így kapsz egy jobb élsimítást, mint a klasdzikus élsimító technológiákkal. A szimpla felskálázás csak kópium.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20544 üzenetére
AMD-ben nem vagyok jártas, ahhoz nem tudok érdemben hozzászólni.
Ha valaki ismeri, és használ is AMD oldalon ilyen technológiát Genshinnel az mondjuk érdekelne.
Ja és azon a lenti NV grafikonon a frame generálás növekszik egy adott felbontáson 100% load. Viszont ha a felbontást növeled akkor max nem lesz 8X különbség max 2X ( 4.00 érték is erre utal) és mivel a genshin fix 60 fps ézért logikus, hogy az erőforrásokat használhatja a magasabb felbontás elérése érdekében.
Egyébként programozás oldalról érdekelne a Genshin ténylegesen hogy van optimalizálva, mik a határok. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20542 üzenetére
AMD kártyám van, és annak se nézem ilyen adatait, ezért nem tudtam.
Normál esetben értem amúgy, hogy nagyobb felbontáson jobb teljesítményt hoz, de itt van egy 60 fps-es lock a játéknak, így nem igazán értem. Talán ha lesz rá időm és energiám kipróbálom én is, ha a hardver engedi. -
xeon forever
addikt
válasz
xeon forever #20542 üzenetére
Szerk. lejart:
Ja és azért tartom ON a beszélgetést mert Genshin+Nvidia a téma. -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20541 üzenetére
A technológia: DLSS
4K 1X natív 100%GPU
(4.00x)4K 2x 50%GPU-> 8kNvidia appban az erőforrás figyelőben egyértelműen látszik a szám. Most kb a GPU 46-52% között dolgozik...
Nativban 96-99%
Így mivel felszabadul erőforrás jól látszik miért tudom stabilabb framekkel kihozni, hiába magasabb a felbontás. És az is látszik miért laggolok nativban.
52%x2=104% Nativban meg 99% tehát hiányzik a jelenlegi video kartyaból az, hogy nativ a jelenlegi beállíások mellett ne legyen drop.
Semmi mást nem változtatok csak a felbontást. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20540 üzenetére
Ebből hol olvastad ezt ki? Itt az fps számról van szó, az új DLSS 4 megnöveli a képkocka számot, 2 generált képkocka közé generál az AI 3-at. Felbontásról egy szó se esik.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20521 üzenetére
Ezt az új 5090-nél olvastam, de igazából már a 2080Ti-re is igaz.
@"Ez egyértelmű jele annak, hogy a modern videójátékok egyre inkább az olyan felskálázási technológiákra támaszkodnak, mint a Frame Generation – tehát valójában a DLSS-ért fizetünk?"
Magyarul ezért lesz játszhatóbb a Genshin is 8k-ban mint natív 4k...
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #20537 üzenetére
Siman weboldalra sem tudsz belepni a Hoyo-ra? illetve a tobbi jatekod is ugyanahhoz a Hoyo acchoz kapcsolodik? probald mar meg ki azt is. illetve velem is megesett hogy elgepeltem tobbszor is... mire rajottem hogy keyboard layout valtottam
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20536 üzenetére
Jó de nekem még ugyanaz a router/gép van amiről csináltam a mail fiókot és a hoyo accot is, ráadásul két lépcsős azonosítás is van, amiek a biztonsági értesítéseit a fő mailre kapom, és oda semmi nem jött, hogy valaki megpróbálna belépni, az utolsó belépést én engedélyeztem.
És ez, hogy Hoyolabba sem enged az a fő probléma, mert egyébként erre a hibára, elég volt máskor egy reinstall, és működött, akkor csak a kliens veszett össze a szerverrel.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #20535 üzenetére
Amiket én gyors keresés alapján találtam (igaz több mint 1 éves topikban), hogy ez a hibaüzenet lehet e-mail változtatásnál, oka lehet hogy már egyszer változtattak e-mail címet a fiókon, és másodjára nem engedi. Általad leírtnál is hasonló lehet, bár én furcsállom, hogy geolokáció alapján ezért nem jár ban (persze jogos hogy el is költözhetsz, és új ország, új élet, új e-mail cím, vagy pont költözéskor szűnt meg előző e-mail címed
). Legalábbis nem hinném hogy a szabályzatuk engedi az accountok adás-vételét.
Másik megoldást amit írtak, hogy VPN-el kell megpróbálni belépni, de sokaknak ezzel se működik. Elég sokan írtak ehhez hasonló problémáról van, de megoldást nem nagyon írtak ezeken kívül, és a support nekik is nem vagy nehezen válaszolt. -
emiki6
veterán
válasz
xeon forever #20533 üzenetére
Azért kérdeztem, mert én zzz miatt vettem nemrég egy hoyo acc-ot és ott volt az, hogy belépni be tudtam, de jelszó vagy email változtatási kísérletnél bejött a "too many request" error.
Írta az eladó, hogy az a megoldás, hogy használni kell az acc-ot pár napig, hogy a rendszer elismerje, hogy más helyről játszanak már az accon, mint régebben. Pár nap után valóban mindent meg tudtam változtatni.
De ha be sem tudsz lépni, az teljesen más téma, avval nincs tapasztalatom.
-
xeon forever
addikt
válasz
xeon forever #20533 üzenetére
Na legalább válaszoltak:
Dear Traveler,
Thank you for contacting us.
Regarding your issue, please provide us with the following information:
- HoYoverse Account User ID.
- Login method (Email/ Username, etc).
- Screenshot/Video of the error you encountered when logging in.
Your request will be processed as soon as we receive your full response. Thank you for your patience and understanding.
Genshin Impact CS Team
[WD1Z5G-4VP23] -
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #20532 üzenetére
Semmi, abból indult ki a probléma, hogy nem tudtam loginelni, utána se a password reset, és utána az email címem is le van náluk tiltva...
Remélem nem szerezte meg vmi adathalász program a mail címem ami miatt bannoltak...
Ami az én esetemben szerencsés, hogy ezt az email címet csak a másodlagos hoyo account miat csináltam, és ott csak wisheltem éve(volt pár banneres 5*) Ezeket arra terveztem, hogyha eljutunk a végére a storynak, akkor legyen pár jóféle kezdő accom, ha végig akarom tolni újra.
-
emiki6
veterán
válasz
xeon forever #20529 üzenetére
Belépni se tudsz abba?
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20530 üzenetére
December 30-án léptem be utoljára. Nemhogy a google nem segít de az előbb olyan rémhíreket olvastam, hogy valakinél előjött ez a hiba egy 4 éves AR60 accnál, több ezer dollárt bukott, és a hoyo support hónapok óta nem is válaszolt az emailre....
Weboldalon se tudok, ott is too many request hibaval elküld, sőt password reset sincs ott is too many request....
A szarban az a jó, hogy a többi 8 tartalék még működik. XD
Mindegy, írtam a supportnak, hátha válaszolnak, ha 'asznak válaszolni, akkor az ahhhhhhhhhhhhhhhhhh, nyomom is piros gombot a hoyo központra érzést fog kiváltani. XD -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20529 üzenetére
Google nem segít? Weboldalon se tudsz belépni vele? Milyen fiókod ez, régen használtad?
-
xeon forever
addikt
Nem tudom mi történt de az egyik accomat nem érem el, too many request hiba, de még a password recovery is ezt mondja, és ha a supportnak írni akarok az adott emailről még az email is le van tiltva, instant visszadob.
Lehet véglegesen törölték a fiókot? Két agyérgörcs között egyik üzenet azt írta, hogy security risk, közben két egy hálózaton lévő gépen használtam max...
Valami ötlet? -
xeon forever
addikt
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20526 üzenetére
Nem hinném, persze van rá statisztikai esély. Egy 10-es pullban is lehet 7db Mavuika.
Olyan 80-100k primogem kell rá minimum, na ennyit összeszedni F2P ennyi idő alatt nem reális. -
xeon forever
addikt
Néztem a szintet, meg az anyagiakat is(700K+ lenne most építeni egy ilyet). Félig jogos, inkább megvárom azt a pár évet amig ezeknek:X14SBW-F | Motherboards | Products | Supermicro
Intel® Xeon® 6710E Processor lemegy az ára és megint 5-10évig lesz vas amivel nem igen van probléma.
( Ráadásul a mostani is elég erős még a mai napig, second hand és több mint 10 éves az alapja...)
Tényleg érdekes, hogy a natív beállításokkal sokkal rosszabb a frame rate, ha a hoyos beállítások az elsők, amint átveszi az irányítást az NV 8K-n droppol a gpu 50%-ra, és a cpu is kb 40%-on pörgicsél így tehát még szét sem égetem őket, ami kicsit karcsú az a ram sávszél, csak 68GB/s. -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #20520 üzenetére
7900x3d, 64GB DDR5 meg egy 4080-al mar szepen ellenel. Nativ 4k-ban szepen csapatni lehetne.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #20517 üzenetére
Most ugye viccelsz? Natlan nagyon keves primot adott, talan Sumeru az amit meg erdemes volt szarakodni. C6-t valszeg nem fogsz kiszedni.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20521 üzenetére
Őszintész szebb és stabilabb mint natívban.
Most igy a szabi alatt ráértem kisérletezni, jó pár óra tesztelgetés után alakult így.
A TV is kell hozzá, és együtt hozzák össze a szebb stabilabb képet.
Sajnos erről nem tudok videót csinálni, mert ha felvételre rányomok akkor elfogy valami és játszhatatlanná válik, magyarul kimaxoltam a lehetőségeket.
Szerintem nálam a 4db pci-e 3.0 eszköz korlátozza a felvételt. CPU max 40 lane ott még nincs is gond (X16+X4+X4+X4). Pcie 4.0 javítana bőséggel, mint a ps5-nél. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20520 üzenetére
Miért?
Én nem értek valamit, de miért játszol 8K-ban egy 4K-s megjelenítőn, cserébe low poly?
Amúgy igazán megkaphatnánk már PC-n a 120 fps-t (mégha nem is engedik fölé valami okból), apple eszközök tudják arra a pár másodprecre amíg a túlmelegdéstől vissza nem veszi teljesítményt, egy mai pc simán tartaná. -
xeon forever
addikt
SSD gyilkos beállítás. De működik. 10K-s kép, mobilról ne is szenvedjetek vele!!!
TV:
LG NanoCell 55" NANO79 4K TV HDR Smart (139 cm) - 55NANO793NE | LG HURégi gép régi tv, de még mindig fejlődünk.
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20518 üzenetére
Ja 3 órát szenvedtem vele éjszaka.
-
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever #20517 üzenetére
Skip gomb nélkül az max slowrun lesz.
-
xeon forever
addikt
Srácok,Inazumatol mennyi Primo szedhető ki?
Folytatom a sec accot és gondolkozom egy speed runon. C6 Mauvika kijön belőle? -
Sordoran
Topikgazda
5.4-ben érkező új karakter (visszatérünk Inazuma-ba egy eventre):
-
kill_switch
senior tag
válasz
fpatrik17 #20505 üzenetére
Nem olyan régóta ilyen hasznosak ám, 5.2-be lettek jók, mióta jelölik a cuccokat a térképen is. Azelőtt csak az irányt mutatta, aztán volt olyan láda, amire rá kellett lőni vagy 10x, hogy értsem merre is kéne menni, mert sokszor alattam volt a láda és nem is láttam, hogy a fényjelzés alám ment be.
Konkrétan inkább nem is használtam őket, mert csak felcsesztek.
-
xeon forever
addikt
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
xeon forever #20510 üzenetére
Már egy éve felismeri a játékot. Nálad miért nem?
-
xeon forever
addikt
PC-Nvida oldal
Az új nvidia appban végre megoldották az RTX karik működését, ami nem külső alkamazásnak számít és nem bannolnak 50 évre.
A felbontás az más kérdés, de 4 különböző gépen 4 v karival tesztelve a legjobb beálítások. Valószínűleg pár verzió múlva már fel is ismeri majd, de addig is ezek a beállítások hozták a legstabilabb frameket: -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #20507 üzenetére
Igen, arra celzok... vagy akar kozben is.... megallitanam es kicserelnem. nem kellene ujrakezdjem.
-
fpatrik17
senior tag
Pfu én mennyire hülyének érzem most magam... Ma fedeztem fel, hogy ezek a Treasure Compassok milyen hasznos kis eszközök... Hogy a picsába mentem én el eddig ezek létezése mellett.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #20503 üzenetére
Hogy legyen altalad osszeallitott preset, mint a csapatosszeallitasnal? en annak is orulnek ha fegyo/artifactot lehetne modositani kozben.... remalom hogy mindig ki kell lepni mert eppen elfelejtettem rarakni/kicserelni a karin.
-
xeon forever
addikt
Azt elmagyarázná valaki, hogy a genshinben miért nincs még ilyen végre az abyssban???
Kb 4 éve erre várunk. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20499 üzenetére
Én nálam annyira alap volt, hogy megveszem rögtön, hogy el is felejtettem írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Intel Core i7 és 7. 6. 4. 3. 2. generációs procik
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest