- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
xeon forever #20298 üzenetére
Az első még nálam is meglett. Többinél ha meglett 2000 ponto mentem tovább. Nem érte meg azokért a jutalmakért próbálgatni különböző csapat összeállításokat, volt jobb dolgom is.
Mostani eventnél is hasonlóan állok hozzá, tényleg csak a primogem számít, a többi nyersanyagból így is több van mint amennyit elhasználnék. -
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever #20298 üzenetére
A második az egy klasszikus Mono Geo, Noelle vagy Itto dps-el.
-
Sordoran
addikt
Jah, így már értem. Hát a harchoz valóban kellenek megfelelően erős karakterek, bár a trialokkal is mennie kell azért a 2000 pontnak szerintem (én se erőltettem jobban, már 500-ért is jár a primogem ami legfontosabb, és nekem is szinte mind 2000 pontos csak). Az se baj ha néhány nem sikerül, anélkül is elérhető az összesített 1000 pont a koronáért.
-
Mike
veterán
Vmi tipp hogy szedjek össze 2000 pontot a napokban lejáró eventben? Kellene a korona
-
xeon forever
addikt
Hogy telik az idő. -
xeon forever
addikt
Ez a green obsidian ring begyujtese jol megszivatott.
Minden terület 100%-on van, és még mindig nem dobta egyik láda sem.Kicsit bosszantó, hogy ebbe is betették az RNG-t.
-
xeon forever
addikt
Unlimited Xilonen görkoris glitch.
https://youtube.com/shorts/zQS8RFL8M64?si=888BdjJLrizmGHe7 -
Sordoran
addikt
Beváltható kód november 10-ig: MTLF6DKA7PQZ
-
Mike
veterán
válasz
xeon forever #20281 üzenetére
Ja, így azért már nem irreális az artifactokból
-
xeon forever
addikt
válasz
xeon forever #20282 üzenetére
#Szerk lejárt urzu7.
Ezt egyébként lopom, baszom ki a hoyo fórumra! -
Mike
veterán
válasz
xeon forever #20276 üzenetére
Nahát ilyenem sem lesz soha. 4000 atk hogyan?
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
már a paint se megy lol
-
F34R
nagyúr
válasz
Tied?
-
xeon forever
addikt
Number1 HuTao.
Kaja nélkül, csak saját,arti
és team buffokkal.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #20274 üzenetére
El kezdtem előröl a Re Zerot, pár napja offolom a reggeli remote játékot.
De egyébként igen. -
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever #20273 üzenetére
Éjjel nappal megy a PS5 mi? Még meló közben is ha jól sejtem mobilról ugye?
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #20272 üzenetére
Lassan Natlan idáigi térkép maxos.
99/95/97/100%
Hát nekem is rá ment jó pár napom. -
Mike
veterán
Képzeljétek vége lett a Fountain archon questnek.
3 napom ment rá
-
Mike
veterán
válasz
emiki6 #20269 üzenetére
2019 óta tart a játék. Eddig egyszer kihagytam fél évet, utána egy évet vártam Kazuha rerunra. Inazumában még mindig ott az egyik szigeten köd, a központban az a mérgező gömb. Sumeruban is be kéne fejezni a kis jószágokat, és stb. És nincs megállás, mert jön új terület, új event, stb. Nincs végtelen időm, plusz nem ok nélkül maradt meg 1000 mellékküldetés, pedig jól bírom a japán játékokat, de ez valahogy más. Itt komplikáltan, körmondatokban fogalmaznak, fél órán át beszélnek olyan dolgokról amit 2 percben is lehetne, vagy érdektelen mellékszereplők gondjairól, munkájáról, ami cseppet sem érdekel. Vagy amit követtem pl Kinich sztoriját, most nem ugrik be miről is szólt. Szóval ja, el lehetne engedni, de érdekel, hogy a főhős végül megtalálja e a tesóját. De a többiek mindennapos problémái nem.
-
emiki6
veterán
Én is figyelek ám, de csak ha van szinkron. Mondjuk összefoglalót írni...
Tudod, ez olyan, mint az utazás és a végcél. Nem a cél a lényeg, hanem az út és te pont az utat skippeled.
Ha elenszenvvel állsz hozzá, akkor persze hogy nyűg és szenvedés végigrágni magad a sztorin, space-t spamelve. Hidd el, ha érdeklődéssel állsz hozzá, akkor sokkal élvezetesebb.
Ha pedig nem tudsz érdeklődéssel hozzáállni, akkor pedig szerintem el kell engedni. Ha a játék, ami szórakoztató, kikapcsoló, érdekes kéne legyen önsanyargatássá válik, akkor érdemes átértékelni a dolgokat.Én most átmentem zzz-re. Ott is végighallgatom a párbeszédeket. A nem dubolt sidequesteket néha végigolvasom, de általában nem.
Genshinben elengedtem a napi grindot. Néha megcsinálom az eventeket, amúgy csak az Archon quest miatt megyek be. -
Mike
veterán
válasz
xeon forever #20267 üzenetére
Pedig itt te vagy szerintem az egyetlen aki végig figyel a párbeszédekre
-
xeon forever
addikt
Ezt csinálja a honkai Star rail( auto battle)
Itt a mindenből kicsit alapon fejlesztenek, kisebb nagyobb sikerrel.
Én is sokat agyaltam mivel lehetne jobb, és akkor rájöttem, hogy most egész jó lett a rendszer így 5.1-re.
Igazából egyetlen dolog hiányzik, de az nagyon.
Egy practice opció mint régen a mortalban vagy a tekkenben.
Pl ott lehetne gyakorolni a buffok, reakciók, skillek, Burst-ök kombinációját.
Szerintem mai napig mázlim van ha crit hit van, még akkor is ha 100% crit rate/200%crit dmg van.Na arra meg pont egyáltalán nincs időm, hogy összefoglalót írják, megfelelő minőségben... Sorry my bad.
-
Mike
veterán
válasz
xeon forever #20265 üzenetére
Akkor írhatnál minden fejezetről rövid összefoglalót, hogy a
beszélgetést elnyomkodók is tudják mi történt
Amúgy engem is érdekel, de a hosszú lére eresztett, semmi nem történik, de 2 órája pofáznak arról ami elmondható lenne 3 mondatban, kikészít. Ha a Genshin sorozat lenne, nem lenne türelmem végignézni
> nem lenne másra időm
Igen, ez is baj. Itt van Kinich. Nem túl jó artifactok vannak rajta de nincs türelmem egy hónapon át artifactot farmolni neki. Más játékokban pl Summoners War, van automata farm. Nem annyira hatékony a harc, mintha én csinálnám, de azért az ifritek lerendezik az egészet. Itt is lehetne automata domain.
-
xeon forever
addikt
Jó hosszúra sikeredett. A héten fejeztem be a felfedezést nagyjából. 97/95/99/100% a területek felfedezési szintje. Én mondjuk kifejezetten szeretem a szövegelest és olvasni a történettel kapcsolatos minden kis biz baszt.
Szóval, ha minden aspektusát kihasználva játszom akkor nincs is nagyon más játékokra időm. ...
Pl mióta elkezdtem S Genshint szépen kispadra ültettek a Sword art Onlinet, pedig az is kedvenc sorozatok közé tartozik. -
emiki6
veterán
Arlecchino, kiejtve árlekíno a harlekin olaszul. A harlekin eredetileg valami olasz, színházi bohócféleség (fekete-fehér pöttyös). Wikin utána kell olvasni.
Arle ugyebár a The Knave, ami a francia kartyában a jumbó/bubi.
Az alíz csodaországbanban vagy egy mondóka:
The Queen of Hearts, she made some tarts,
All on a summer day:
The Knave of Hearts, he stole those tarts,
And took them quite away!
Mondjuk furinától nem vette el a tortát.A "house of the hearth" is formailag (heart-hearth) szerintem a francia kártyára utal, noha a hearth (mint kiderült) a kandallót jelenti.
Messzire vezetnek a vonatkozások a genshintől.
-
Mike
veterán
Épp azon dolgozom, hogy a tüzes nyanyát (Arlecchino, ez nem egy férfi név?) elérhetőve tegyem coopban, ezért sajnos a börtönös archon questet is meg kell csinálnom, de úgy érzem hamarosan öngyilkos leszek. Nem tudom hány órája tart a rejtély felfedezése, de egyszerűbb lenne mindenkit kiirtani
-
Urzu_7
aktív tag
Gyűlölöm ezt a helyet.
Mikor jön a kövi? -
xeon forever
addikt
Srácok, ezek a local legendek majdnem olyan nehezek, mint az új "aurák" megszerzése a színházban.
Ningguang-nagyon + "*?@7077 -
Mike
veterán
Másik: a régi heti bossok által dobott dolgokat miért nem lehet másik boss dolgaira átkonvertálni? Ott állnak feleslegesen. Talent könyvek dettó. Írni fogok nekik feedback-et
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #20249 üzenetére
Mikor választási lehetőség van, akkor "beszélünk" mi a travellerrel, ezért van. Gyakran amúgy a választási lehetőség se az, mert csak két opcióként jelenik meg a két mondat amit mondunk, de mindkettőt elmondja.
Na meg valódi döntés se nagyon akad, inkább csak Paimon-t lehet szivatni vele.
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch #20245 üzenetére
Kockát megnyomod, egész sokáig elvan, csak a válasznál akad meg
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #20245 üzenetére
Szerintem van erre valami script tuti, egy on/off switchel skippelne a faszba a monolog.
-
kill_switch
senior tag
"A Zzz-ben miért van skip és összefoglaló, itt miért nincs?"
Hát, most annyival segítettek a dolgon, hogy raktak be időlimites rewardot, hogy még hamarabb megcsináltassák veled, mert látod, hogy ott van és számol vissza és nem sok, de hát mégis csak bukod...
Most az első tribe-os quest sorozatot meg kellett csinálni az egyik eventhez, azt hittem tökön szúrom magam. Szerintem a kontroller x gombjának az élettartamát a negyedére csökkentettem, olyan retek hosszú volt.
Egyébként én az eleje óta japán szinkronnal játszok és ott is rohadt idegesítő az a kis szar.
Olvasni meg nem kell semmit, csak spam-eld a gombot. Valami kis eszközt kéne kitalálni ami nyomkodja a gombot és közbe akkor lehetne mást csinálni.
-
Mike
veterán
És akkor még ott van az is hogy Ajaw miért nem olyan irritáló japánul mint kínaiul és angolul? Talán még Paimon se annyira irritáló. Szivem szerint átállítanám japánra, de akkor aztán végleg olvasgatnom kéne azt a végtelen mennyiségű locsogást amit ebbe a játékba beletettek. A Zzz-ben miért van skip és összefoglaló, itt miért nincs?
-
Mike
veterán
Plusz amikor idegbeteg vagy, és keresed az infót, hogy mi a lófasszal kellene megütni, de 3. semmitmondó guide-ot olvasod, meg olyan videót nézel, ahol lazán leverik olyan karakterekkel ami neked nincs, de végül rájöttem hogy a zöld dögnél phase 2-ben a fácska az pajzs, de még most sem tudom hogy a felső csíknak tele lenni vagy elfogynia nem szabad, hogy phase 3-ban be kell állni a buborék alá. Phase 3, mert nehogy már túl hamar vége legyen. Remélem lesz phase 4 és 5 is, hogy tovább tartson. Aztán ott az a kibaszott bálna, mire rájöttem hogy mi lófasszal kell megütni a csávót, de annak legalább utána tudtam olvasni. Aztán ott van a tüzes nyanya, aki ellen Barbara nem jó, hiába gyógyít. Ja és persze a régi szarokat amik már nem kellenek, azt nem lehet átkonvertálni, mert akkor a régi játékosokat nem lehetne szopatni. Komolyan olyanok a Rockstar az RDO-ban, érdemi fejlesztés 3 éve nincs, de azokat a hibákat, amivel a játékosok jól jártak, volt energiájuk kiszedni.
-
Mike
veterán
Azért az utolsó 3 heti bossért a jó #@$& a fejlesztőknek
-
Shiro
senior tag
Hát nem mondom, hogy az utolsó pillanatra akartam hagyni, de az event azt mondta, hogy előbb csináljam meg az archon questet, majd pedig azt, hogy Xilonen storyját. Épp azt csinálom.
-
Mike
veterán
Melyik a jobb? +18% atk vagy +15% dmg?
-
Shiro
senior tag
Hálát adhatunk az égnek, hogy ázsiaiak a fejlesztők és nem a nyugati világ szülöttei. Meg amúgy is van benne progresszivitás, sőt az egész Genshin a kulturális sokszínűségen alapszik. Csak a Hoyoéknak sikerül mindezt úgy tálalniuk, hogy az egész szórakoztató és edukatív legyen. Ellentétben napjaink nyugati példájával, ahol az egész egy kontraproduktív trágyahalom.
-
xeon forever
addikt
válasz
CJ4567 #20232 üzenetére
Amikor 2 azonos elem van egy csapatban, akkor a karakter switch jól időzített váltása is segít.
Pl Benny skill után mielőtt a részecskék rámennek előtte vissza switch Dehyara.
Egyébként meg pont ez a csapat amikor ráérsz Burst tolni mivel TC így hát több a damázs amikor Benny(C6)Burst után nyomoz egy Yelan Burst is majd Kazuha VV szett is aktív akkor bőven elég az NA is, 20k-30k pyro+fizikai sebzes NA+7-10K Yelan Burst per hit#es a vape is működik, ami atk speed miatt picit többet sebez mint csak a 30-35k Dehya Burst. -
CJ4567
nagyúr
válasz
xeon forever #20227 üzenetére
És ennyi ER-el hogy fog burstölni?
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever #20230 üzenetére
Raiden éppen főzőcskézett.
#20229 slimGMaradjunk annyiban, hogy tesók, mert a hasonlóságra épülő poén miatt a másik esetben is igaznak kell lennie és azt nem akarod. -
xeon forever
addikt
Most toltam le az arkón kvesztet. Nekem csak az nem jön át, hogy ilyen fontos eseménynel hol a többi arkón!?! Hirtelen a másik kapitány jutott eszembe... Kezdtem reménykedni, hogy a jól kiépített Raiden valami komoly szerepet kap, pl megjelenik a legfontosabb pillanatban és ketté csapja a dimenziót IS. -
Shiro
senior tag
Cryo
Sword
Kiélezett csatát vívott valakivel aki Pyro Clymore.
Khaenri'ahból származik
Kapitány.
Na rájöttél, hogy ki az?. .
-
xeon forever
addikt
Dehya maxed buff.
Tudtam, hogy faszok akik leírják...Kapott egy kis fontaines artit.(Mare)
47/173 az alap. Team:
Kazuha -Benny(itt nincs az atk bónusz)-Yelan-Dehya@C3 TC BiS weapon. -
xeon forever
addikt
Kivették a ps plusbol a Genshin patchenkenti bónuszt.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #20221 üzenetére
[link] ????
-
CJ4567
nagyúr
válasz
xeon forever #20221 üzenetére
Burst alatt működnek a reakciók, csak nem NA-nak számítanak a támadási, ezért nem tudja Yelan-t, se Xingqiu-t, se más NA alapú karaktereket használni. Mona pl. működik vele.
-
xeon forever
addikt
Én buktam Raiden C4-et. De nem akárhogy.
Volt egy c0 TC BiS Dehyam, majd lett egy C1 mivel őt vettem ki, utána húztam a standarden egy c2-t Majd banneren jött a c3.
Így most kb egy c0 Arle és C2 Hu Tao között van...
De imádom a Burstjet. Raiden után a második kedvenc karakterem lett.
Az mondjuk zavaró, hogy Burst alatt nem működnek a reakciók, csak a saját sebzes van.
Valószínűleg túl durva lett volna ha működne vele Yelan+Raiden+Chev teamben.Viszont most garantált Xilo.
-
xeon forever
addikt
Jó
Days active: 1418*4oraval átlag.
Friendship level 10: 53 karakter.. -
Wayne
aktív tag
Nekem is kipottyant tegnap, tighnari C2 lett. Freedom Sworn egész jó neki, pláne, ha ATK scaler van a csapatban. Elég könnyű proccolni a passzívját: E (~1 sec wait) N1 N2, vagy Q E N1 N2. Ennyi Def-el 7k+ felett healel, ami bármire elég. Def sandsel kb 10k heal.
-
fpatrik17
senior tag
Atya ég ennek mennyire örülnék!! Általánosságban az electro karakterek a kedvenceim, mai napig pörgetem a Taser teameket, az Overload-ra meg most kezdtem el ráállni, hogy meglett Chevreuse. Azt hiszem, ha ez tényleg bejön, újra elő veszem pár kedvencemet
1. Beidou - Fischl - XQ - Sucrose (kedvenc only 4* csapatom a kezdetek óta, még a mostani Abyssokra is bőven jó team comp)
2. Childe - Beidou - Fischl - Kazuha (vizuálisan még mindig ennek a csapatnak a legszexibb gameplaye, a Riptide még mindig kegyetlen jó, ha groupolható az enemy)
3. Raiden - Furina - Yelan - Jean (ezt gondolom mindenki ismeri. Jean konstikkal a növelt Raiden attack speed nagyon vagány)
+ új kedvenc Overload:
3. Arle - Beidou - Fischl - Chevreuse (ezt már linkeltem korábban)Más: vártam már nagyon, hogy valaki feltegyenek a C2 Xilonen videókat Electro karakterekkel, főleg Keqing és Raident videot a burst cooldown miatt, hát íme:
4. Keq - Fischl - Nahida - Xilo
5. Raiden - Sara - Kazuha - Xilo -
slimG
tag
válasz
Sordoran #20215 üzenetére
Act4 nagyon felpörög, az Abyss invasion részt én simán csináltam volna eventként is, nem csak küldetés közben. Mire végigviszed Act4et Chasca-t méginkább ki akarod majd húzni. Capitanoval pedig szerintem hosszabb távra terveznek, van egy olyan megérzésem. Az viszont meglepett hogy a hősök közt nincs cryo. Továbbra is SSJ Mavuika power! =D -
Sordoran
addikt
Chasca amúgy is must have volt, de a képességei is nagyon elborultak lettek.
Már önmagában a külseje is nagyon dögös, és még elf füleket is kapott, overkill.
Ororon viszont hatalmas meglepetés számomra, hogy csak 4* lesz. A karakter dizájn simán hozza az 5*-os szintet. Bár nem terveztem kiszedni, de elismerően csettintettem rá AQ Act3 alatt (4-nek még nem kezdtem neki), hogy igényesen megcsinálták.
Még tegnapi naphoz tartozik, hogy kiszedtem Xilonen-t, de nehezen adta magát. 140 wish belement, lett egy Keqing C5-öm közben, mindegyik 4*-os már C6. Dory-nak kellett még 4 db, az bőven meglett.
-
kill_switch
senior tag
Akkor már a hyperbloomot miért hagyták ki?
Mondjuk az így is elég OP.Shiro
Kezdenek már nagyon elborulni ezekkel a karakterekkel. Natlan óta az összes karakter totál genshintelennek tűnik.Kíváncsi vagyok a tüzes jánnyal mi lesz, de már azon se lepődnék meg, ha valami ruin guard méretű Gundam féle mech lenne a képessége.
-
Wayne
aktív tag
válasz
kill_switch #20211 üzenetére
Mai friss leak, ha ez így marad, akkor elég sokat erősödnek az electro karik
-
Shiro
senior tag
A Solo Levelinges csávó 4 csillagos lesz.
Képesség leírás:
https://gensh.honeyhunterworld.com/olorun_105/?lang=EN
Animáció:
https://www.youtube.com/watch?v=k322nmsv98U
Chaska
Képesség leírás:
https://gensh.honeyhunterworld.com/chasca_104/?lang=EN
Animáció:
https://www.youtube.com/watch?v=C0x5S9vnTNw -
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever #20210 üzenetére
Nagyjából.
Ki van építve, még 3 koronát is kapott a szerencsétlen, mikor meglett a c6 belőle. Gondoltam ha már maxxos, akkor legyen maxxos tényleg. Használtam is sokáig, de bármennyire jó szett is megy rá, azért erősen korlátoltak a képességei.Pedig amúgy bejön a csapkodás vele, de sok karaktert meg sem közelít sebzésben. Meg hát, egy idő után már meguntam, sok a karakter, rotálni kell OW-be is, hogy kivel szaladgálok.
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20208 üzenetére
Szóval akkor valahogy így!?!
Lehet ki kéne építeni Kecsinget...
-
slimG
tag
SSJ Mavuika Nem gondoltam volna hogy így megtolják a sztorit 5.1ben. -
kill_switch
senior tag
Én is gondoltam egy merészet, jöjjön a koris jány, bár annyira nem vonzott amit a try-ban láttam tőle, de na... azért mégiscsak jól nézett volna ki gurulgatni kicsit openworld-be.
Igazából semmi extra. Menetrend szerint megjött az immáron C10-es szinttel megáldott villanypásztorom. Igazából csak 8x10 pull-t kért és mivel beálltam full free to play-be, így van igazán finom íze ennek az egésznek.Őszintén, már fel sem tudom magam cseszni rajta... szerintem nekem végleg beragadt ez a lány. Ő az én Qiqi-m.
Nagy örömömben láttam, hogy meglett a 4. elixir is az artifact crafthoz, gondoltam na... legalább Arle kapja meg ami jár neki.
Hát megkapta. -
vakablak93
őstag
Csak kattintottam egyet viccből, pedig még Clorinda után, csak pár wisht nyomtam eddig, lehet a görkorisra kellett volna nyomni, de Navia mellé oké ez is:
-
Shiro
senior tag
50 wish kellett csak hozzá.
-
Mike
veterán
válasz
xeon forever #20193 üzenetére
Ja a kinaiak nem, ők nem
-
slimG
tag
válasz
xeon forever #20202 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest