- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Igen, az ezeknél gémeknél nagyon jó, hogy a jaték, a cutscene-ek, és még a trailerek is ugyanúgy néznek ki. Genshinbe engem is a grafika húzott be, hozta azt az anime kinézetet, amit kedvelek.
Genshinben mondjuk az npc-k kicsit gagyik, zzz-ben az npc-ket és a karaktereket egy darabig összetévesztettem.
Ott ez egy npc.
Ez meg egy karakter demo: [link] -
emiki6
veterán
Engem sosem zavart eléggé. Én a gameplay-re untam rá, azért hagytam abba. Most visszanéztem, kihúztam esca-t, megcsináltam a manager eventet és az archon questet aztán megint nem tudom rávenni magam, hogy elővegyem.
Az archon questek miatt nem fogom teljesen abbahagyni, erdekel a sztori, de minde más aspektusa a játéknak...Lassan 5 éves lesz a genshin és nagyon érződik, hogy bár forradalmi volt a gachák között annakidején, de a világ elhaladt mellette. A gameplay loop javarésze ma már nyűg szerintem.
A zzz meg egyre jobb és bár az is el tud laposodni a gacha természete miatt, de folyton hozza a kellemes meglepetéseket. Még azt is elkezdték, hogy a régi, elavult karakterek kitjét felújítják.
-
Shiro
senior tag
Csórók a játékosok.
Végül megvettem pénztárnál. Az ára kb 10 óra
Ja igen, kiderült van otthon nyomtató, lakás felújításkor elraktuk, meglett, kivéve a kábelei.
Aztán majdnem úgy volt, hogy mégse jövök, mert a fél 11-es busszal el kellett indulnom és ha szerencsém van este 8-ra hazaérek. (A mordori közlekedés csodái)
Reggel 6-ig tartó Genshinezés után döntöttem úgy, hogy mégis. -
xeon forever
addikt
Viszont ami nagyon nem tetszik pc vonalon, hogy a tervezett elavulás egy szemét fogalom.
Még mindig látható néha mikro lag, aminek oka nincs, semmi nincs terhelve és mégis. (DIREKT VISSZA vettem mindent, a rendszer kb logatja a lábát ilyen 20% környékén/GPU 30% CPU 2-5% táp 40%
PS egyszerűen jobb a dedikált rendszerével stabilitás szempontjából pc-hez képest, jobban karban van tartva a software környezet. -
xeon forever
addikt
Mostanában hanyagoltam. Porgyűjtő. Néha remote tolom azt csoki.
Viszont a pc machinet most olyan jól beállítottam hagy átlagosan a GPU 40-50%-on csücsül, 3 prerendering kepkoca van engedélyezve, töltéskor felugrik 170 wattra a 250Watt tdpről és annyi, logikailag szerintem itt van a kutya elásva.Amikor azt látom, hogy folyamat 99%-on van a GPU akkor amikor betöltené az adatot akkor ez az arány miatt laggol szét a g3cy. Viszont így majdnem lement az átlag fogyasztás a ps5-éhez. Konnektorból 320Watt átlag fogyasztást értem el így a konfiggal. Ja és a CPU 5-40% között kiszolgálója ezt a beállítást, nem az sem pörög maxon, mindezek ellenére a ps5 grafikai beállításainal sokkal szebb lett. -
Wayne
aktív tag
Nekem teljesen mindegy, itt mindenki szabadon elmondhatja a játékról a véleményét, még akkor is ha ezek különböznek. Illetve érdekesnek találom más szemszögéből is nézni a játékot.
Arra reagáltam, hogy:Másrészt meg minden elemből kell egy 5* C6 DPS
Azzal, hogy máshova teszem a fókuszt, nem nézek le olyanokat, akik mondjuk kártyáznak vagy Serenitea Pot-t csinosítgatják órákon át, vagy éppen C6-os karaktereket gyűjtenek.
Az ilyen provokáló posztoknak itt nincs helye.Én elfogadom Xeon véleményét, neked is ezt tanácsolom... Személyeskedő üzeneteket meg légyszives privátban.
-
xeon forever
addikt
Kicsit olyan érzésem van mintha a Genshin style rajongóknak szánt valami xar lenne az.
Magyarul nem jó. TCG rendszer alapból xar. Xarabb mint maga a játék. XD
Genshin után nehéz volt leülni asztali játékozni.
Hiányzik a megszokott reakciók általi damázs(dmg). Pl egy pajzsos ellen miért nincs dmg Raidennek?!amikor Raiden xarik a pajzsra ,40%,/-ban. -
Sordoran
addikt
Jah, így már értem. Hát a harchoz valóban kellenek megfelelően erős karakterek, bár a trialokkal is mennie kell azért a 2000 pontnak szerintem (én se erőltettem jobban, már 500-ért is jár a primogem ami legfontosabb, és nekem is szinte mind 2000 pontos csak). Az se baj ha néhány nem sikerül, anélkül is elérhető az összesített 1000 pont a koronáért.
-
emiki6
veterán
Én is figyelek ám, de csak ha van szinkron. Mondjuk összefoglalót írni...
Tudod, ez olyan, mint az utazás és a végcél. Nem a cél a lényeg, hanem az út és te pont az utat skippeled.
Ha elenszenvvel állsz hozzá, akkor persze hogy nyűg és szenvedés végigrágni magad a sztorin, space-t spamelve. Hidd el, ha érdeklődéssel állsz hozzá, akkor sokkal élvezetesebb.
Ha pedig nem tudsz érdeklődéssel hozzáállni, akkor pedig szerintem el kell engedni. Ha a játék, ami szórakoztató, kikapcsoló, érdekes kéne legyen önsanyargatássá válik, akkor érdemes átértékelni a dolgokat.Én most átmentem zzz-re. Ott is végighallgatom a párbeszédeket. A nem dubolt sidequesteket néha végigolvasom, de általában nem.
Genshinben elengedtem a napi grindot. Néha megcsinálom az eventeket, amúgy csak az Archon quest miatt megyek be. -
xeon forever
addikt
Ezt csinálja a honkai Star rail( auto battle)
Itt a mindenből kicsit alapon fejlesztenek, kisebb nagyobb sikerrel.
Én is sokat agyaltam mivel lehetne jobb, és akkor rájöttem, hogy most egész jó lett a rendszer így 5.1-re.
Igazából egyetlen dolog hiányzik, de az nagyon.
Egy practice opció mint régen a mortalban vagy a tekkenben.
Pl ott lehetne gyakorolni a buffok, reakciók, skillek, Burst-ök kombinációját.
Szerintem mai napig mázlim van ha crit hit van, még akkor is ha 100% crit rate/200%crit dmg van.Na arra meg pont egyáltalán nincs időm, hogy összefoglalót írják, megfelelő minőségben... Sorry my bad.
-
xeon forever
addikt
Jó hosszúra sikeredett. A héten fejeztem be a felfedezést nagyjából. 97/95/99/100% a területek felfedezési szintje. Én mondjuk kifejezetten szeretem a szövegelest és olvasni a történettel kapcsolatos minden kis biz baszt.
Szóval, ha minden aspektusát kihasználva játszom akkor nincs is nagyon más játékokra időm. ...
Pl mióta elkezdtem S Genshint szépen kispadra ültettek a Sword art Onlinet, pedig az is kedvenc sorozatok közé tartozik. -
emiki6
veterán
Arlecchino, kiejtve árlekíno a harlekin olaszul. A harlekin eredetileg valami olasz, színházi bohócféleség (fekete-fehér pöttyös). Wikin utána kell olvasni.
Arle ugyebár a The Knave, ami a francia kartyában a jumbó/bubi.
Az alíz csodaországbanban vagy egy mondóka:
The Queen of Hearts, she made some tarts,
All on a summer day:
The Knave of Hearts, he stole those tarts,
And took them quite away!
Mondjuk furinától nem vette el a tortát.A "house of the hearth" is formailag (heart-hearth) szerintem a francia kártyára utal, noha a hearth (mint kiderült) a kandallót jelenti.
Messzire vezetnek a vonatkozások a genshintől.
-
kill_switch
senior tag
"A Zzz-ben miért van skip és összefoglaló, itt miért nincs?"
Hát, most annyival segítettek a dolgon, hogy raktak be időlimites rewardot, hogy még hamarabb megcsináltassák veled, mert látod, hogy ott van és számol vissza és nem sok, de hát mégis csak bukod...
Most az első tribe-os quest sorozatot meg kellett csinálni az egyik eventhez, azt hittem tökön szúrom magam. Szerintem a kontroller x gombjának az élettartamát a negyedére csökkentettem, olyan retek hosszú volt.
Egyébként én az eleje óta japán szinkronnal játszok és ott is rohadt idegesítő az a kis szar.
Olvasni meg nem kell semmit, csak spam-eld a gombot. Valami kis eszközt kéne kitalálni ami nyomkodja a gombot és közbe akkor lehetne mást csinálni.
-
Mike
veterán
Plusz amikor idegbeteg vagy, és keresed az infót, hogy mi a lófasszal kellene megütni, de 3. semmitmondó guide-ot olvasod, meg olyan videót nézel, ahol lazán leverik olyan karakterekkel ami neked nincs, de végül rájöttem hogy a zöld dögnél phase 2-ben a fácska az pajzs, de még most sem tudom hogy a felső csíknak tele lenni vagy elfogynia nem szabad, hogy phase 3-ban be kell állni a buborék alá. Phase 3, mert nehogy már túl hamar vége legyen. Remélem lesz phase 4 és 5 is, hogy tovább tartson. Aztán ott az a kibaszott bálna, mire rájöttem hogy mi lófasszal kell megütni a csávót, de annak legalább utána tudtam olvasni. Aztán ott van a tüzes nyanya, aki ellen Barbara nem jó, hiába gyógyít. Ja és persze a régi szarokat amik már nem kellenek, azt nem lehet átkonvertálni, mert akkor a régi játékosokat nem lehetne szopatni. Komolyan olyanok a Rockstar az RDO-ban, érdemi fejlesztés 3 éve nincs, de azokat a hibákat, amivel a játékosok jól jártak, volt energiájuk kiszedni.
-
Wayne
aktív tag
-
Shiro
senior tag
Natlanban keresel egy ilyen
sárkánytpokemont, és a "Té" betűt megnyomva meg tudod szállni és tudod irányítani. Jelenleg dendro, geo és hydro verzók érhetőek el.
Ilyet is lehet vele
https://www.youtube.com/watch?v=iI7OmOfXjEU -
-
Urzu_7
aktív tag
Nem érted a lényeget. Kis termetű karakterről nem tudok átváltani nagyobbra mert beleakadna az ellenség hitboxába ezért a játék letiltja a funkciót, sőt, miután sikerül is kikeverednem abból a zónából várnom kell megint valamire.
Egyik pillanatban "Cannot switch character now" másikban "Cannot switch to target character" én meg csak állok 4-5 mp-ig hogy most mi történik miközben nyomogatom a gombokat hátha beadja. Szóval ahelyett, hogy félretolna engem vagy az ellenséget a játék, hogy legyen hely karaktert váltani egyszerűen csak nem engedi -> kizökkenek a rotálásból és elrontom -> még meg is hal a karakterem, ha hirtelen nem reagálom le -> ha körbe vagyok véve akkor meg kezdhetem is elölről mert nem tudom félretolni az ellenséget, főleg miközben épp támad.
Szóval igen, másképp játszom, mert akarom hogy sebezzen az ellenség, hogy legyen mit visszahealelni, hogy legyen Furikának erősebb az ultija, hogy Navia ne 200 ezreket sebezzen hanem fél millákat. Remélem érthető
-
Sordoran
addikt
Pedig elmagyarázzák, csak külföldiül.
Amúgy gyakran el se olvasom, hanem első körben magamtól kitapasztalom hogy működik.
A repülősnél nem tudom mi lehet a gond nálad, nekem egy gombnyomásra lő, hosszan nyomva charge-ol majd lő, ahogy kell. Mindeközben a karakterrel lehet mozogni a képernyőn.
A figuráknál pedig szimplán csak össze kell gyűjteni mindet az automatákból, (azt hiszem 3x30 pörgetés van összesen) ha megvan mind, akkor jár a jutalom, ha hiányzik valami akkor lehet barátoktól kérni, vagy a felesleget te is od adhatod másnak. Ezen felül polcra kell felpakolni, azért is jár jutalom, röviden ennyi.Inazuma iránytű amúgy emlékeim szerint elég érzékeny, gyakran nekem se úgy működött ahogy kellene, szóval ott nem feltétlen a te tudásod hiányos. Szimplán rosszul működik néha.
-
-
emiki6
veterán
Persze, nem kell ezt túlbonyolítani, ez csak szemantika.
Gyakorlatilag lényegében annyit kell tudni, hogy egy yelan v xy burst kihasználásához normal attackolni kell vagy hogy nahidát nem teszünk mono cryo vagy mono anemo csapatba. Vagy hogy Raiden a burstje ideje alatt nem tudja beidou burstjét "driveolni". De ez igazából a karakterek képességeinek ismerete.
Hogy ki a driver, ki a nem az már kevesbé lényeges.
xeon: raidennél annyit mondhatsz, hogy saját skilljének drivere. Saját magának nem igazán lehet drivere. Autót lehet vezetni, de a futót nem szokták saját maga sofőrjének hívni.
Van persze egy meditáció, a "mech pilot" meditáció, ahol a testedre nem úgy tekintesz, mint magadra, hanem mint egy mech-re, amiben valahol ott vagy és irányítod.
Ez ugye meg tudja változtatni a testhez való hozzáállást, érdekesebbé tudja tenni a mozgást, érzékelést. Ad egyfajta felelősségtudatot, hogy a te felelősséged karbantartani, a működését optimalizálni, az érzékelését tisztán tartani (ezek ugye az egészség metaforái), stb. -
emiki6
veterán
Alapvetően mások skilljét, burstjét drive-olja. Pl yelan v xq burstjét egy NA attacker tudja drive-olni. A driver nem is feltétlen kell sokat sebezzen, ha a drive-olt skillek sokat sebeznek helyette: Zhongli pl volt amikor egy nem rossz NA driver volt a sok NA hit proc miatt.
-
emiki6
veterán
A v asszem a virtualt jelenti. Olyan streamer, aki nem a saját arcát, facecam-et használva streamel, hanem van egy anime stílusú avatarja. Kamera figyeli a streamer mozgását, arckifejezését, gesztusait és ahhoz igazítja az avatart.
Én eleve az egész streaming műfajt nem értem, hogy miért akar bárki streamereket nézni, na a vtuber jelenség mégnagyobb rejtély számomra. Persze ettől még ahogy a streaming, úgy a vtuber cucc is népszerű, keleten talán jobban, ott megvan ennek az iparága is.
-
Sordoran
addikt
Csak maga a PS5 + TV sem olcsó eszközök, de ami lényegesebb: sokan nem játszanak PS-en, nincs fiókjuk amivel össze lenne kötve a játék.
Én amúgy értem a lelkesedését, de sajna ez nem az a játék amivel így lehetne közösen játszani. Még esetleg a TCG-nek lenne is értelme, bár nem tudom itt hányan foglalkoznak komolyabban még vele. A flexelésnek szintén nincs sok értelme, mivel rengeteg casual játékos van, ők nem értékelnék, nekik a coop okozhat örömet esetleg. Viszont hogy erre mekkora érdeklődés lenne az jó kérdés. A hoyo-tól pedig kizárt, hogy bármi támogatást kapnánk.
(szerintem jobb esélyek lennének, ha többi hoyoverse játékkal össze lenne ez fogva, bár azokban semmi coop nincs)
ui.: Amúgy nem akarok negatív lenni, én támogatom, még ha elmenni nem biztos hogy sikerülne, csak túl nagyok a tervek érzésem szerint.
-
Urzu_7
aktív tag
Aránytalanul sok időt töltök el a játékkal de még mindig a tutorialban érzem magam... Mondjuk ez lv40-ig nem is fog változni mert ahogy látom azután indul be csak igazán a buli grind
A zenéket meg az animációkat eléggé odatették bár továbbra is furcsállom hogy hogy tud egy több tonnás gép helyben megpördülni hogy eltaláljon. De ez mondjuk minden ilyen játékban irritál.
A menü lehetne gyorsabb -
kill_switch
senior tag
-
Sordoran
addikt
Lesz is, a streambe látott példán például 3 standard (Mona, Jean, Diluc) és 3 event banneres (Eula, Albedo, Klee) karakter volt látható. A fegyvereknél még nagyobb a választék, és pl. pont benne volt itt Tighnari saját bow-ja is.
Nem láttam, hogy írták volna, de gyanítom ezek lesznek most 4.5-ben majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged