Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Célegyenesben a Yettel TV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Craftolsz magadnak csalit.
A mondstadti horgásznál tudsz receptet venni.Ui.: ha itt nem kapok választ a feltett kérdésemre, akkor rákeresek guglival...

-
wierra
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Same shit, different day.
-
wierra
senior tag
Seelie-nek hívják a kis szellemeket.

Jelenleg még csak a jéghegy csúcsát kapargatod; jópár játékórám ment bele, mire átláttam az egészet, fejlődési rendszert stb. Miután megértettem, hogy mit-miért csinálok, onnantól kezdve sokkal tudatosabb és így élvezetesebb lett a játék egésze.
Ahogy küldiket teljesítesz, vagy mob-okat teszel jégre, Adventure EXP-t kapsz, ezzel emelkedik az Adventure Rank-ed.
Bizonyos AR szintek elérése esetén lehetőséged van bemenni egy olyan domain-be (aka. dungeon-be), aminek teljesítése után növekszik a World Level(-ed). Magasabb WL-en erősebbek lesznek az ellenfelek és jobb loot-okat tudsz kiverni belőlük. -
wierra
senior tag
A játék elején tényleg nem kell költeni. Persze ha behúz, akkor nehéz nem költeni rá.
Elsőre ijesztő katyvasznak tűnhet a játék "szerteágazó sokrétűsége", de idővel szépen letisztul majd minden benne.
A játék beépített tutorialja is egészen használható.Jó játékot, azt javaslom, hogy ne rohanj benne, élvezd ki... Bár az AR20-at (Adventure Rank) érdemes megcélozni, mert event küldikhez az a minimum.
-
wierra
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem reklámozok én semmit.
LnB elég nagylány már ahhoz, hogy eldöntse költ-e erre vagy sem.
Amióta megvettem a PS-t, azóta nem kalózkodok. Amióta kijött a Genshin, azóta nemigen játszok mással. Nekem ennyi belefér havonta; ahogy írtad, a fejlesztőknek is élni kell valamiből. Egyébként már csak azért is hajlandó vagyok fizetni nekik, mert látszik, hogy lelkiismeretesen javítják a bugokat, tolják bele az új kontentet, és elég bőkezűen osztják vissza a primokat is.
Sok nyugati fejlesztőcég példát vehetne a hozzáállásukról. -
wierra
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Magamból indultam ki. Az elején a játék f*ssa magából a nyersanyagokat, de pár hónap alatt (másnál pár hét alatt) ez vékonnyá válik.
Ezek nem vészes összegek per hó, különös tekintettel arra, hogy mennyit ér ma 5k HUF. Negyed tank benzin, 14 EUR, 16 USD stb.
Nyilván mindenki annyit költ, amennyit akar.
-
wierra
senior tag
Tegnap kipróbáltam az L60-as felületesen felarifaktolt Sajót. Elképesztő milyen pusztítást tud végezni ilyen p*csafüst setuppal is
.
Diluc felkészítése után jöhet a depis Yaksha
-
wierra
senior tag
Btw... nem véletlen, hogy be kell (vagy be lehet?) állítani a user születésnapját.
Kis figyelmesség a Mihoyotól. -
wierra
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Domain run-okban, random playerek Venti-jei azért csúnya vérengzést tudnak rendezni, tetszik amit tud. Nekem is megvan Jean, bár még időm nem volt megszeretni.
Jelenleg Diluc és Ningguang van 'szeretésben'.
Anemo-ből nekem Sucrose tetszik, mint support, viszont abból C0 van egyelőre, ill. a CD-jével nem vagyok kibékülve.#4010 F34R:
még várok vele, hátha kapok hozzá még 5 C-t
egyébként C2-n már érdekes tudna lenni a gameplay-e. -
wierra
senior tag
10 db Hutao banner húzásból adott 1 db Xiangling-et, ill. 1 db Xingshu-t.
Gondoltam elszórom az általános bannerre is a felhalmozódott wish-t..és végre megfogtam az isten lábát...
Végre megkaptam az első constellation-t...
.
.
.
Amber-höz
. -
wierra
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Egyszerre örülök is meg nem is, mert az egyik legjobb DPS kari. Ugyanakkor, ahogy egyik kedves ismerősőm mondta, nyugodtan kidobhatom a többi pyro karakteremet, pedig kezdett szépen alakulni Xinyan és Xiangling is.
Nyilván egyszerűbb hozzáadni egy C-szintet egy már meglévő feltápolt karihoz, mint ismét felgyúrni egy újat L1-ről.
Összességében nem sírok, de kicsit azért mégis.
-
wierra
senior tag
Direkt erre a bannerre spóroltam, hogy Keqing-nek meglegyen az első Constellation-je.
Azt beütött végre a pity.
Én, miután kinyílt az arany wish.
-
wierra
senior tag
57 event + 10 standard wish-ből kimaxolódott Barbara.
Esett pár Benny és egy Ningg meg egy Csongor.
Keqing zéró.
Apa fortyogó epéje vagyok. -
wierra
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
23 különböző kari fejlesztésével elvagyok, mint a befőtt; így mindig van olyan, amihez van alapanyag. Más kérdés, hogy kedvem/motivációm esetenként már kevésbé van.
Természetesen nálam is az van, hogy a boss-komponensekből rendszerint nem azt dobja, ami valójában kellene.
-
wierra
senior tag
-
wierra
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jól értem a fotós küldit, hogy a napi színt kell fotózni és mindig random színeket ad?
-
wierra
senior tag
Asszem beütött a soft pity.
1x Xiao
2x Xinyan
Én itt most meg is állok.
-
wierra
senior tag
Nálatok mi a tapasztalat, milyen sűrűn (inkább ritkán) ad 'prototype'-ot bármelyik boss?
-
wierra
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
A forge-olhatók sem jók?
-
wierra
senior tag
Egyrészt az is segítség, ha pl. előkészíted az elemental effektet (te begyújtod én meg rámegyek árammal), vagy az anemonál lelkesen gyűjtöd a HP visszatöltő emblémákat.
Másrészt nekem nem fáj, hogy ha Te magasabb pontszámot érsz el azzal, ha tudok segíteni,akár úgy is, ha az én legmagasabb pontszámom ezzel nem változik. -
wierra
senior tag
-
wierra
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Különösen a vak lány nézte a tájat.
Addig nézte, amíg meg nem látta.
Bocs, magas volt az labda.
-
wierra
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Anemo-nál ahogy kidobja a földre az anemo shard-okat (amit ha szétütsz, uplift stream-et csinál), már tudod is, hogy olyan támadás fog következni, amit sebzés nélkül átvészelhető a levegőben. Amikor a levegőben dobálja szét az anemo emblémákat, azt meg össze kell szedni, mert ugye azokból gyógyul fel később.
-
wierra
senior tag
Az electro-nál egyedül 1000 körüli ponntal sikerült végeznem.
Az anemo-nál egy random olasz player kérte a segítségemet, mert ő egyedül "csak" 2900 pontot tudott csinálni
, együtt fel tudtuk tornászni 3000 pont fölé. Én inkább támogattam gyógyítással és elemental reaction-nel; ő Klee-vel gyújtott, én meg Keqing-gel és Qiqi-vel dolgoztam alá.
Az tisztán látszik, hogy ha nem rendelkezik az ember high-endre húzott karikkal, akkor muszáj ccop-ban gondolkodni. Emellett persze alaposan ki kell ismerni a stázisok moveset-jét.
Ha valaki érez magában ambíciót a magasabb pontszámra, szívesen besegítenék.700236082
-
wierra
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mi az a "Pity"?

Nálam szinte minden is van. Ez persze azt jelenti, hogy a legtöbb karinak igen alacsony a C-je.
Jobb lenne kevesebb magasabb C-vel... Persze ez nem kívánságműsor.
-
wierra
senior tag
20x bannernyitásból 1x Noelle, 1x Xingqui, 1x Favonius Sword.
Volt már jobb is. -
wierra
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Nah, akkor vesztett el engem a GI, amikor beindul a klánosodás. Onnantól kezdve ugyanis szabályokhoz vagy kötve, bizonyos teljesítményt meg fog követelni minden klán; az pedig már nem csak önfeledt, örömteli szórakozás, hanem feladat, munka. Nálam legalább is.
A jelenlegi tervezett, vagy swinger coop az én igényeimet bőven kielégíti. -
wierra
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Rajtam nincs teljesítménykényszer, én azért játszok vele, mert örömet okoz elmerülni a játék világában és menetében. Hosszútávú cél, hogy az összes eddigi meglévő kari és fegyver elérje az L70-et, osztán sikerül, amikorra sikerül.
Ahogy haladsz előre úgyis lesznek újabb-jobb artifaktok. Sosem lesz olyan állapotban egy arti-set, hogy 'kész, ennél nincs jobb'. -
wierra
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem teljesen más a megélésem ezzel kapcsolatban. Számomra ez nem lóverseny, nem az életcélom, hogy csillárdos sebzéseket produkáljak. Nekem az a kevés (ami 'free') is pont elég.
-
wierra
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez nem 'pay to win' modell szerintem.
Már csak azért sem, mert egyrészt nem más játékosok ellen folyik a küzdelem, hanem mezei gépi AI és scriptek ellen.
Másrészt pedig összességében ugyanúgy sikeres és eredményes (értsd: a végén úgyis elfekszik az ellenség mint a rohadt nád) tudsz lenni alacsony C-level-lel, mint más kimaxolt állapotban.
Hál'istennek más a működési (és üzleti) modell pszichológiai háttere és alapja, mint pl. egy WoT-nek, ami valóban P2W modellt követ. Ha valóban P2W lenne, már rég nem játszanék vele.Inkább nevezném ezt pay to max-out-nak.
-
wierra
senior tag
Menj neki coop-ban, szerintem sokan vagyunk, akik szívesen segítenek neked.
Annak a challengnek az a trükkje, hogy tűzzel leverd gyorsan a pajzsukat, aztán minél hamarabb vízbe fojtsd őket. (Ha jól sejtem, arra gondolsz, ami a Snow Covered Path-tól keletre van egy kis szigeten. )-Más-
Végre megvan a 'Wrath of the Gods' achievement.
Ehhez kapcsolódó zenei szösszenet. Óvatosan, megterhelő.
-
wierra
senior tag
Sucrose & Bennett guide
Informatív, igényes videó. -
-
wierra
senior tag
Jelenleg 22 karakterem van, elleszek egy darabig, amíg mindet felgyúrom legalább L70-re talentekkel, fegyverekkel és artifaktokkal együtt.
Most éppen Chongyun és Ningguang az új szerelem, de kíváncsi vagyok Xingqiu-re és Jean-ra is...Razor mellett.
Összességében nagyra értékelem az alkotók munkásságát, gyakorlatilag instant reakcióval hibajavítanak, remek a grafika és kiválóan megkomponált a zenei anyag is.
Én nem fogok unatkozni a következő küldetéscsomagig sem. -
wierra
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Megérkezett a helyi terminator
-
wierra
senior tag
Komoly, hogy jött HDR támogatás a frissítéssel
.
A graf ezzel szintet lépett. -
wierra
senior tag
Gitáros csajt meghuzigáltam, és felartifaktoztam. Ehja lett belőle.

Egyébként nála van az opció, hogy ha 3 ellenfelet (később 2 is elég) ér a pajzs aktiváláskor, akkor tűzsebzést ad.
Tegnap 'whynot' alapon nyitottam még egy utolsót a bannerből, hátha esik C-zni való Xinyanból...erre esett egy Ningguang.
-
wierra
senior tag
Egy ilyen OP L80 Ningguang mellett, ami Neked van mondjuk nekem nem kellene Zhongli.
-
wierra
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már el is küldtem
-
wierra
senior tag
Egészen pontosan 0 db CHR XP-t adó könyvem van
. -
wierra
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Mikor tervezel vizezni? Pár karikát nekem is kellene foglalkoznom a vizes boss-szal.
-
wierra
senior tag
A karakter menüben a 'follow' opció mire jó?
-
wierra
senior tag
20 húzásból 1x Zhongli, 1x Chongyun, 1x Xinyan.
"A pofámat befogom..."
-
wierra
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
A nagy meteoritoknál amikor egy swarm-ot legyőztél, akkor a meteor-ba fel kell töltened az energiát. Az elején kiírja, h mit kell nyomnod hozzá.
-
wierra
senior tag
Btw. Mondstadt főterén, fent a templom környékén megtaláltátok a titkos luxury ládát?
-
wierra
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Single-ben 3x-4x próbálkoztam, de mindig kifutottam az időből. Változtattam a csapat összetételen, felhúztam a karikat amennyire tudtam, így majdnem meglett, de ismét kifutottam az időből, pedig mindent is bevetettem.
Meguntam.
Ez nem Dark Souls, ahol simán huszadjára is nekifutok ugyanannak a bossnak.
Nyilván ha elég combos lenne a csapat, nem lenne ilyen problámán. -
wierra
senior tag
Tegnap végül toltam pár kör Fallen Star-t multiba. Egy merő káosz volt az egész, esetenként atomdurva frame-droppokkal PS4Pro-n. Ettől függetlenül jó móka volt
. -
wierra
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Akkor passz. Hátha majd a többiek megmondjak a tutit...
-
wierra
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Magam sem értem. Min játszol?
Bár elvileg mindegy, mert van crossplay afaik.
Egyébként request se érkezett. -
wierra
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Nem találja az uid-t...

'does not exist' -
wierra
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
-
wierra
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Roger wilco!
-
wierra
senior tag
Fallen Star berhelésre keresek partnert
700236082
-
wierra
senior tag
Az elmúlt 30-40 wish-ből 1 db Diona, meg 1-2 db 4 csillagos fegyver...és megtartom az aprót, én mocskos állat.

Eljutottam arra a szigetre, ami nincs a térképen. Kaeya-val ~55 fagyasztás segítségével. Jó kis puzzle van ott is, érdemes felkutatni.
-
wierra
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Kiegészítésképpen:
Ascendelni meg csak úgy lehet, ha az adott karakter egynél többször van még. -
wierra
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Természetesen pocsék a timing mind a hydro, mind a pyro harc folyamán.
-
wierra
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Mivel az összes karit párhuzamosan fejlesztem, így nálam nincs alapcsapat.
Az egyik team, amit sürűbben használtam, mert csak ritkán kell őket itemmel gyógyítani:
Barbara - Qiqi - Noelle (vagy Amber vagy Xiangling ) - Keqing (esetleg Fischl)
Barbara bevizez - Keqiing ledobja az electro markert, támadok vele amíg tart az electro hatás - itt döntök, hogy Keqing-gel még egyszer kidobom a markert vagy váltok Qiqi-re és fagyasztok amíg tart Barbara nótája. Ha befagyott, akkor mehet Noelle pajzsa és pörgése (ha még gyógyítani kell)....és után indul a ciklus az elejéről.
Amber a figyelemelterelő baba miatt tud jó húzás lenni, kapsz pár másodpercet fejben rendezni a sorokat. Xiangling chilis macija mellé pedig tök jó akár Fischl madara, akár Beidou villanypajzs-csapása, akár Kequing electro-markere.
Én annál a karakternél, amelyiknél van valid haszna az elementál damage-nek, ott erősítem az Elemental Mastery-t is. Noelle-nél viszont pl. csak ATK és DEF-re mentem.
[Overloaded] skálázódás pl. hasznos lehet.Már csak azért is érdemes Elemental Mastery-re pakolni, mert az Elemetal Effektek jellemzően területre hatnak, több ellenfelet sebeznek.
-
wierra
senior tag
válasz
Jumbozorz
üzenetére
A csapatösszeállítás nem fix; helyezet és küldetésfüggő. Jellemzően inkább nincs benne Traveller. Egyébként tegnap este kezdtem el felfedezni a 'geozás' szépségeit is.
Nekem az is sok időbe telik, hogy kitaláljam az optimális artifakt-kombókat. Órákat el tudnék vele molyolni...már ha lenne erre ennyi időm.Egyébként nem minden esetben világos, hogy az elementális támadások hogyan, ill. mi alapján skálázódnak...
ATK vagy Elemental Mastery...? -
wierra
senior tag
Kellene egy ki segítség. A lenti képen látható ládához hogy a bánatba tudok feljutni? Közel s távols sincs olyan hely, ahonnan le tudok vitorlázni.

[térkép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hardcore café
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Célegyenesben a Yettel TV
- PlayStation 5
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
még várok vele, hátha kapok hozzá még 5 C-t

lesz, amikor hirtelen nagyot nő az AR szinted