Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #3198 üzenetére
En lekaratèznàm a helyedbe :D
-
F34R
nagyúr
Ahhh rage az egesz.
behivtak coopba egy egyszer jatszott ismeretlenhez, jo oke ok segitettek megcsinalni a cyro viragot meg a jeges palyan eventbe. Legyen segitek en is, azt sem tudtam milyenre komboztak ossze, es persze Geo Hypo, Hard, 2200pt felkombozva a challenge. Ennek nekiugrottunk 3x eredmenytelenul, mondom menjunk normalon, de nem mert nekik mar csak 2200 pont kell. Oh wait, nekem meg tobb mint 15k es ?
Nah tobbet nem fogok coopozni kulfoldiekkel az tuti.
Ingyert? Ha igen, akkor nagyon expert es kitarto. Ha nem csak nem szegyenli beletolni a penzt.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish #3194 üzenetére
Ezt mondd a lakótársamnak. Ventin kívül meg van neki az összes 5 csillagos, mindig kimakkolta őket valahogyan pedig eddig csak 2x vette meg a velkint. Irigy vagyok rá mint a kutya
Sordoran: tényleg erre nem is gondoltam, milyen gonoszak (okosak) ha rerunnál a már meglévő 5 csillag mellé pakolják az új 4 csillagosokat
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3193 üzenetére
Szerintem lesz későbbiekben 4* karakter, csak most kifogytak. Eddig két zónát kaptunk, és ezekből már a legtöbb karakter elérhető. Mikor jön új zóna, ott kapunk majd sok új szereplőt, és majd őket szétosztják 4 és 5 csillagosokra őket. Biztos nem maradnak meg csak a jelenlegiek, mivel ők már egyeseknek C6-osak is. Valamint lesz majd ugye várhatóan újra Venti és Klee, ide is be lehet suvasztani új 4* karaktereket, hogy akiket ezek nem érdekelnek, majd őket akarják megszerezni.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #3194 üzenetére
mondjuk azt nem ertem miert nics virtualis befizetesi mod. csak visa vagy mastercard.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #3193 üzenetére
Kell a pénz, így terv szerint 2-3 hetente hoznak egy újat, ráadásul próbálják elég faszán variálgatni, hogy aztán lehetőség szerint a lehető legtöbben fizessenek. Mivel általában 60-70 nyitásonként ad egyet (1-2 mákot leszámítva), így ingame kb lehetetlen kitermelni annyi primot hogy akár a felét is meg tudd szerezni, ezért ugye nem marad más mint a VISA kártya
-
Sordoran
Topikgazda
A telefonom háttérképe tartotta bennem a lelket, hogy ne ugorjak neki ész nélkül Ganyu-nak.
Ha kiesett volna Ganyu a 2x 10x wish-ből, még így is 50% eséllyel mentem volna neki Hu Tao bannernek, csak hát utána jön Ayaka várhatóan 1.6-ban, és nekem is ő is kell. Pénzt pedig nem akarok pluszban költeni rá, bár lehet elcsábulnék.
-
Sordoran
Topikgazda
Szöveges (tehát leírás szintjén) elég sokat tudni róla, ITT megvan a képességeinek leírása, fejlesztéseinek nyersanyag szükséglete, és hangjai is. Ha képekre rákeresel, az alapján pedig külseje is megvan. Ami miatt sokan várják, az ugye mivel kiváló waifu alapanyag, nem annyira kislányos, de nem is érett nő, őrült kisugárzása van a jó értelemben, ugye prankster lesz. És a japán szinkron hangja (én azzal játszom, legjobb) Rie Takahashi, aki többek között a Konosuba című japán anime sorozatban Megumi hangja is, aki szintén egy őrült,
deszka, dearanyos, bolond tűzmágus.
Az, hogy mennyire lesz erős jó kérdés, ugye az 5* mivolta miatt biztos nem lesz gyenge, de középszerű még lehet. Bízom benne, hogy nem így lesz, egy Klee szerű, de közelharci karaktert képzelek el. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
wandor0930 #3186 üzenetére
Nekem az is ritka, hogy a főstat megfelelő. Állandóan def és healing %, esetleg hp%. Mora-ból van még elég, talán mert lassan haladok és gyűlik. Inkább azért nem akarok nekifutni lvl90-nek, mert az exp book és ore fogyna el. Márpedig Hu Tao-t azonnal fel akarom rántani lvl80-ra, arra pedig ~260 lila exp book kell. Fegyvert esetleg még megengedhetem, abból jobban állok.
Tudom most Hu Tao csúszik, és rámondhatjuk ne törődjek vele, de nem hónapokról van szó feltétlen. Két elmélet van jelenleg:
- Nem jelentették be a lantern event miatt, aminek kínai megfelelőjén tilos a halál szóba hozatala, és ugye Hu Tao elég erősen kötődik hozzá. Ezért elképzelhető az, hogy még 1.3-ban, de utolsó pillanatban bejelentve, de bekerül mégis. Vagy szimplán az 1.3 patch 4 hetes lesz (Xiao és Keqing 2-2 hetes bannert kap), és 1.4-ben jöhet be.
- Másik pedig, hogy áprilisban lesz kínában Qingming festival (remembering ancestors, tehát elhunytakkal kapcsolatos ünnepség), és emiatt, plusz ugye április 1. bolondok napja, és Hu Tao egy "prankster" lesz. Így ekkora kerülhet be. (ez szintén 1.4, vagy ha az is rövid patch lenne, akkor 1.5)
Addig amíg nem derül ki hogy lesz, inkább óvatosan haladok, és nem megy senki lvl80 fölé. Meglévők mellett Chongyun-t és Ningguangot akarom húzni, és Xianglinget se akarom lvl60-on hagyni. -
wandor0930
aktív tag
válasz
Sordoran #3185 üzenetére
LVL 90 nem csak nyersanyagból sok hanem moraból is arra készülj.
4 kari fegyverestöl 3 misi körül lesz.Atrifactokkal meg nemtudom csak én vagyok-e szopóágon, de már az is ritka ha a főstat mellett van 2 normális kiegészítő és akkor arról már ne is beszéljünk hogy húzás során milyen százalékban fejleszti ezeket.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3181 üzenetére
AR45 vagyok, direkt maradtam itt, bár lehet megérné már lassan fentebb lépni, mivel a farkas és többi boss is lemegy simán, dungeon szintet pedig nem befolyásolja. Úgy voltam vele, hogy előbb felhúzom többi karakterem is szintre, de ez sikerült is 75%-ban már: Fischl, Mona és Zhongli is lvl80, Xiangling lvl60 csak, fegyvereik közül pedig Zhongli dárdája lvl70, többieké lvl80 (Xiangling használja az 5* Jade polearmot, amit majd Hu Tao örököl). Mondjuk lvl90-re egyiket se akarom húzni még, az túl sok nyersanyagot igényel, de a lvl80 ascend beleférhet.
Artifact az egyedül ami kutyául áll, Fischl-nél minden maxos, de többieknél hébe-hóba.Ez sajna ilyen, dungeon farmolásból jönnek azért a 3* darabok amiket felhasználok.
Felveszek én mindenkit barátnak majd akkor, jövőbeni eventeknél amúgy is el kell a co-op majd, vagy a csereberére. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3181 üzenetére
Addig van 4 AR szintlepes...
es szinte sirnak a karaktereim az Artifactert.
Mondjuk azt mar tisztan latom, hogy a Constellationt nem uszom meg ingyen.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #3171 üzenetére
Lvl 20-asként biztos nem.
Nekem lvl 80-as volt amikor őt használtam a domainben, DPS-ként építve is túl healte a büntit. Annyi volt a trükkje hogy feltöltött ultival mentem mindig be.
De egyébként ha felveszel barátként akkor megyek segíteni Ningguanggal. Ezért is szeretem hogy Geo, mert a hasonló szopatós domainekben is kiemelkedően teljesít.
Szerk.: tudom mindenki úgy játszik ahogy szeretne, de azért azt még megjegyezném hogy artifactet farmolni nem ajánlatos AR 45 előtt. Mivel Hu Tao nem jön még egy darabig (és a leakek hamisnak bizonyultak), szerintem lehetséges jobban járnál ha vársz még az artifact farmmal egy kicsit.
-
Sordoran
Topikgazda
Nekem is mindegy volt, most is az lenne, ha nem 5* artifactokat gyűjtögetném többi karakteremnek már.
Más dungeon-ökben lemegy ez a szint már, de itt sajna pont rosszul jön ki mely elemű karaktereim vannak felhúzva. Ganyu jó lett volna, itt aprítanék vele, de ugye égi jelként veszem, hogy nem dobta ki. Így teljes erővel Hu Tao-ra készülök inkább.
wandor0930: Este talán, nem tudom még hogy lesz időm. Sajna dolgoznom kell kicsit, holnapra határidős dolgom van.
-
Sordoran
Topikgazda
Pazarlásnak érezném úgy farmolni, hogy csak 4 csillagosokat szerzek belőle. Ezért lvl80-on próbálom, mert így eshet 5* is. Messze van még Hu Tao, ezért van időm kifarmolni. Cyro karakter pedig most csak Chongyun, de később lesz majd Ayaka, így megéri a cyro artifactokat is addig farmolni.
Mondjuk lehet meg kéne próbálnom besuvasztani Kaeya-t is, bár ő sincs felhúzva, de neki a fagyasztása hasznos lenne. Vagy lehet rámegyek co-op-ban Mona-val, és majd valaki más hoz egy cyro karaktert mellém. -
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #3173 üzenetére
Meg lehet a World Boss-ok sem. Mind1 mert a normal enemykre gondoltam elsosorban, meg pl Fatui-ra.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #3164 üzenetére
Nemtudom meg az elejen szedtem fel egy parat, azota sem. Szoval elvileg ott lennie kell ahol a terkep mutatja.
#3165 wandor0930
Ranezek, koszi.
#3166 wandor0930
Mivel nincs csak egy vizesem az is inkabb Healer (Barbara) ez ugy mukodik, hogy amit levizel, utanna tudom fagyasztani Cyro-val ellenfel erossegetol fuggetlenul, ugye?
#3171 SordoranMelyik Party Level-be tolod azt a domaint? Bennett-el megyek en is jobb hijjan, meg a csapatban van Kaeya is. Nalam LVL70-es, most szedtem neki ossze az Ascend cuccokat.
Nem mondom, hogy konnyu de meglehet csinalni. Viszont meg mindig jobb egy biztos 4* Arti, mint az hogy ne tudd megcsinalni. Aztan majd ha eleg eros leszel beprobalod es lecsereled oket. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3170 üzenetére
Megvan, de csak ennyiért nem fogom felhúzni (lvl20-as). Healel annyit, hogy a büntető sebzést túlélje?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
wandor0930 #3168 üzenetére
Ebben a dungeon-ben lvl80-on ha overload elemental reaction történik (electro+pyro), akkor beléd csak a villám és csúnyán sebez.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
wandor0930 #3166 üzenetére
A jegessel nincs is bajom, ott simán lemegy minden. Az electro slime-os a gáz. Ott van Mona, de nem sebzem eléggé őket. Fischl ugye kuka ide, Xiangling-et pedig nem használhatom. Jelenleg annyiból áll, hogy Mona-val levizelem őket, aztán Chongyun-al elkezdek pörögni köztük. Csak mivel ő még lvl60 csak, így a nagy szintkülönbség miatt sebzése is kisebb, és hamar leszedik róla Zhongli pajzsot is, így nem maradhatok köztük sokáig. Még szintezem kicsit, aztán csak lemegy. Eljutok utolsó ellenfélig, akire már Fischl is jó, csak kifutok időből.
-
Sordoran
Topikgazda
Én elengedem most már Ganyu-t úgy néz ki. Egyszer adtam neki egy 10x wish esélyt, nem jött be, most pedig mivel kétségessé vált Hu Tao érkezése, "bánatomban" megint rányomtam 64 húzással egy újabb 10-est. Viszont nem jött most se, cserébe Xiangling lett C4.
74 wish után már elég esélyes, hogy most beesne, de inkább égi jelnek veszem, hogy várjak türelemmel. Mivel előre akarok farmolni pyro artifactokat Hu Tao-nak, így megfelelő dungeon-t tolnám, lvl80-on hogy 5 csillagosok essenek, de egyszerűen nem megy.
Így inkább Chongyun-t húzom fel, mivel oda cyro kell (és nincs erős cyro-m), de neki megint másik dungeon kell artifactokhoz. Ördögi kör, de szerintem kicsit kell még erősödni és jó lesz. Most már Fischl, Zhongli és Mona is lvl80, Zhongli fegyvere még nem az, de holnap az is meglesz, de Chongyun lenne fő dps abba a nyamvadt instába ahol pyro artiactok esnek, de az hatásos electro slime-ok ellen...
Röviden, tartalmas délutánom volt a játékban.F34R: Esetleg respawn timer nem lehet több nap?
-
F34R
nagyúr
Sracok nem lehet mar talani crystal core-t? hiaba nezem az interactive map szerint akkor sincs ott tobb helyen
-
jonnyjoker01
veterán
Hűha sok minden történt tegnap. Nagyon várós az 1.3, örömmel hallom hogy 10 intertwined fate és 1600 primogemet tudunk majd összeszedni az eventen. Jól néz ki az új challenge is, a bossok szintén. Jöhet az ápdét
Nekem lement az utolsó vizsgám úgyhogy most már gyakrabban fent fogok lenni a köv félév kezdésig. Ha valaki szeretne segítséget bármikor vagy coopozni akar, vagy bizonyos nyersanyagok kellenek, akkor vegyetek fel barátként és dobjatok meg egy üzenettel ingame. UID: 702430439 Most már szívesen coopozgatok mert lesz időm rá :)
-
Sordoran
Topikgazda
Én hétköznap annyit tudok csak játszani ami a saját dolgaim elvégzéséhez kell, ezért se jelentkeztem. Sajna a hétvége se abból áll, hogy ugrok és tolom, de azért ilyenkor több időt szánok rá.
Amúgy igen, csak könnyít az eljövendő eventeknél a co-op, pl. lesz egy fotós event, ahol random ad a játék színes kártyákat, és lehet ugyanabból a színből többet kapunk, így nem lesz meg az összes szín. De ezeket el lehet cserélni egymással majd. Vagy a mai boxos eventnél lehetőség van más játékos világába menni, és az ott lévő jutalmat választani a sajátunké helyett. Ő se veszíti el természetesen. (pl. nálad a primo mellé 60k mora jár, de átmész X világába, ott viszont 6 exp könyv a jutalom) -
wierra
senior tag
Egyrészt az is segítség, ha pl. előkészíted az elemental effektet (te begyújtod én meg rámegyek árammal), vagy az anemonál lelkesen gyűjtöd a HP visszatöltő emblémákat.
Másrészt nekem nem fáj, hogy ha Te magasabb pontszámot érsz el azzal, ha tudok segíteni,akár úgy is, ha az én legmagasabb pontszámom ezzel nem változik. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
wandor0930 #3153 üzenetére
Végig néztem 1.3-as beharangozó streamet, és sajna valóban nincs megerősítve Hu Tao érkezése. Az mondjuk még ad reményt, hogy Xiao jön február 2-án, és alig 2 héttel később (szokásos 3 helyett) február 17-én lesz Keqing banner. Ha tartják a 6 hetes patch periódust, akkor még egy 2 hetes banner beférhet. Bár valami kínai ünnep miatt már áprilisra várják, mert ahhoz illene.
Viszont izginek tűnik az 1.3 patch, kapunk 10 fate-t és 1600 primogemet, valamint sok-sok nyersanyag lesz megszerezhető, több eventből összesen. Viszont több dologhoz is erősen ajánlott lesz barátokat szerezni (co-op és cserélgetés). -
Sordoran
Topikgazda
válasz
wandor0930 #3150 üzenetére
Hu Tao banneren a 4 csillagosok közül ő lesz egyik, mellette Chongyun és Razor, elvileg. Xiao-shoz is írták már fb-n kik lesznek, de ő nem érdekel így elfelejtettem.
-
F34R
nagyúr
válasz
wandor0930 #3150 üzenetére
Lehet olyan elite kb mint a Stonehide Lawachurl, csak tobbfele.
-
wandor0930
aktív tag
Az a sárkány furi, több elemmel is mutatják ebből azt gondolnám sima enemy, de méretéből adódóan inkább bossnak tűnik.
Kariból meg egyértelműen Ningguang jön ha választani lehet
-
Sordoran
Topikgazda
Lehet lesz kisebb és nagyobb méretben is. Ő fogja dobni egyik alapanyagot Xiao és Hu Tao fejlesztéséhez (amiből csak pár darab kell egy-egy ascend-hez), így nem hiszem hogy (csak) normál ellenfélként lesz jelen.
Akkor kapni fogunk egy ingyen 4* karaktert? Így lesz meg végre Xinyan...(videóban is tolta a koncertjét)
-
slimG
tag
1.3 kedvcsináló. Választható 4* karakter =D
-
törölt tag
jsSK8n23jzR - 100 Primogem és 10 Mystic Enhancement Ore
dU2mhjQL1ZT - 100 Primogem és 5 Hero's Wit
nBEm3myAL2b - 100 Primogem és 50,000 Mora
Beválthatóak itt vagy játékon belül a "Settings > Account > Redeem Code" menüpontok alatt.
-
Sordoran
Topikgazda
Ez teljesen csapat összetétel függő. Nekem Fischl-Zhongli-Mona-Xiangling van, itt Zhongli-val felcsapom pajzsot (healem nincs), és Fischl a main dps, tehát vele ugrálok, és lövök. Mona és Xiangling pedig rásegít, attól függően milyen elemü az ellenfél, Goba fújja a tüzet vagy a dummy tauntolja és vizeli le őket.
-
Sordoran
Topikgazda
Az a küldetés nekem is szokatlanul nehezebb volt. Mondjuk annyi, hogy ha már újra Childe került kezembe, vele akartam megoldani, nem ment.
Utána újra nekifutottam, de már saját csapatommal és így sikerült, szokásos taktikával: először dagi, utána a nagy kalapácsos majd a vézna lövész. Mindig a kalapácsossal szenvedek jobban, mert nincs cyro csapatomba, így pajzson át kell leütnöm.
-
F34R
nagyúr
Maradt meg egy story quest az alaptortenethez, a Childe-s. Szoval mikor a Fatui-kat kell meggyalazni viszont ahogy AR40 es WL5 lett kicsit mintha erosebbek lennenek.
Probaltam eloszor nekiesni a Pyro shooternek, mert az ket golyoval izmosan leszed; akkor is megmurdeltam, aztan probaltam ot mellozni es ramenni a Cyro dagadekra, de beleszolt a haverja boxos janos.
hogy a pi-be tudom oket leverni, anelkul hogy agyergorcsot kapnek.
Rantotta es a nyers hus sem segit, mert revive utan egybol pusztulasok vannak.Barbara jelenlete sem segit a helyzeten.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3131 üzenetére
Akkor viszont csak 24 wish telt el, szóval messze a pity.
-
wierra
senior tag
-
wandor0930
aktív tag
Anemot igazából bármivel csak elementál(kivéve anemo és geo) sebzés legyen.
Ezek az üresjáratok sajna benne vannak, engem is felhúzott 1-2szer, mert csak az időhúzása miatt nem lett meg...
Utolós 3 kiváltható cucc nincs meg, hétvégén majd még ránézek hátha valahol tudok finomítani az eredményen. -
Urzu_7
aktív tag
Az Anemo kockáknál vért izzadtam mert fogalmam nincs mivel tudnám megsebezni hogy az gyors legyen plusz még várni és repkedni és összeszedni gömböket hogy aztán újra feléledjen és fél percig sebezhetetlen legyen mert valamin gondolkozik... A geo és elektromos kockát szerettem mert nem csináltak ilyet csak meg pusztultak szépen csendben.
Örülök hogy vége és remélem ha legközelebb ilyet csinálnak kicsit megerőltetik magukat a készítők mert nálam voltak olyan körök hogy egy perc is simán elment amíg sebezhetetlenek voltak, ilyenkor inkább kiléptem és újraindítottam. Nem lett volna semmi bajom ezzel az egésszel eventtel de időt szabni egy olyan boss ellen amiről pontosan tudják a készítők hogy vannak ilyen fázisai elég Ganyuság.
-
Én annyira büszke vagyok magamra. Le tudtam verni az elektro kockát
Tegnap még nem ment de mókoltam a csapaton (2 tüzes, levegő, föld) és ma meg lett, kb. 1 másodperc maradt
És mostmár word lvl 2
-
Ghostface
senior tag
Egy kis Mini game amivel lehet egy kevés primogemet szerezni:
Slime Paradise -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3125 üzenetére
Ha jól értem, ha nekem most 20 wish kell a következő pityhez akkor jó eséllyel lehet benne akár két 5 csillagos is?
-
Sirandrish
legenda
válasz
kill_switch #3124 üzenetére
HA elé nézettséget generálsz, akkor a mihoyoval tuti meg lehet tárgyalni
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #3126 üzenetére
A látványon kívül
azt is szeretem a monával hogy gyorsabban lehet vele közlekedni bárhova, főleg a 2 anemo is van a partiban és/vagy Diona shieldjét aktiválom (+10/20% movement speed).
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3125 üzenetére
Akkor most nekem megint uborkaszezon jön... Kár, mert egy Mona még jöhetne.
Harcra mondjuk nem biztos, hogy használnám, de felfedezgetni szimpatikus lenne.
Bár Diluc szereti az ázott ellenfeleket 10+ ezres sebzésekkel szárítani.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #3124 üzenetére
Van egy pity rendszer miszerint a 90.-edik húzásra garantáltan kapsz öt csillagost és ez nem resetelődik bannerek között (tehát elméletben ha húztál 87-et ezelőtt, akkor garantált öt csillagost kaptál most). History-ban tudod megnézni hol tartasz. Emellett van egy soft pity rendszer is a játékban, 76.odik húzásnál boostolja az ötcsillagos esélyét 20%-kal, és utána szépen lassan csökken egészen a 90.-ig, ahol garantáltan kapsz egy öt csillagost. Nagyon kicsi az esélye hogy valaki eljut a 90-edik húzásig, statisztikailag a legtöbb ember 76-82 között kapja meg valahol.
Boostolni nem lehet az accountot, Sirandrish csak irigykedik
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sirandrish #3122 üzenetére
Ebből a bannerből 30-at húztam mikor kijött, abban a 30-ba nem volt semmi csak a vizes ratyi, most meg 3.-ra bejött, tehát 33 wish-be került ha úgy vesszük. Tény, hogy mostanában sűrűbben jönnek az 5 csillagos karakterek nálam, de ehhez hozzátartozik az is, hogy AR40-ig az ég világon egy 5 csillagos karakterem sem volt a traveleren kívül, soha nem adott egyet sem. Azóta Diluc, Qiqi, Jean, Keqing meg most Ganyu. Azt nem számoltam azóta mennyi wish ment el, de szerintem 100-150 között max. Hogy lehet accot boostolni? Érdekelne!
-
csuzda
aktív tag
válasz
Sirandrish #3122 üzenetére
87et
-
Sirandrish
legenda
válasz
kill_switch #3120 üzenetére
Az a kérdés hogy előtte mennyit nyitottál
-
Sirandrish
legenda
válasz
kill_switch #3110 üzenetére
Akkor meg boostolt acc...
-
Sordoran
Topikgazda
Köszönöm tippeket, otthon ránézek majd. Igen, alapból kissé hibrid most szegény leányzó, van physical dmg bonus artifactom, de a compound íjat nem húztam fel neki, pedig az is számítana. Nem tudom még mi lesz, ha Hu Tao beválik main dps-ként is, akkor lehet lefokozom szegényt sub dps-nek.
Illetve Ayaka-t akarom még megnézni, de ő még messze van (pletyka szinten ugye 1.4 és 1.6 között valamikor jöhet).
Sub dps-nek amúgy tuti jól menne Fischl, mert az elemental reaction-jével így is iszonyat sebez, csak ugye az nem tart örökké. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3116 üzenetére
Igen? Akkor szolhatnal az enyenek, hogy kapja ossze magat, mert szetcsapjak mint a xart.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sordoran #3114 üzenetére
Azt vedd figyelembe hogy ők elemi reakciókkal kritekkel tolnak ilyen sebzéseket, physical dmg nem nagyon tud ekkorára mászni, viszont azt folyamatosan tudod osztani.
De fischlnél és monanál maradva, vizezd össze az enemyt engedd rá Oz-t aztán szépen folyamatosan sebzik egymást míg te pluszban tolod a nyilazást.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #3107 üzenetére
Kijavítám magam, Ganyu nem a legjobb support cryo, még mindig Kaeya vezet az élen.
Kijött JinJinx és Tuner analízis videója és megcáfolták a redditorokat
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #3114 üzenetére
Ha fischl a main DPS-ed akkor physical dmg buildet érdemes vele építeni... Itt van pl egy lvl80 phys fischl, elég durván tud sebezni ő is. Ha supportként használod akkor meg az elemental sebzésre kell fókuszálni.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3107 üzenetére
Olyan számokat írtok, hogy én kezdem úgy érezni a Fischl és melletti csapatom a fasorba nincs. Azért ő lvl80, fegyvere is, artifactok is türhetőek (persze nem a legjobb) de pár ezreket sebzek csak, felhúzott íjjal alig sebzek 3k fölött. Igaz ezek a pár ezres sebzések darlódnak folyamat, de biztos gyengébb mint az említettek. Mona-t most húzom, tegnap meglett BP lvl50, és megvettem a pass-t hozzá, jött a Solar Pearl fegyver. Még artifactokat passzintom neki, kíváncsi vagyok mennyire lesz erős így.
-
kill_switch
senior tag
Hát én is felhergeltem magam miatta annyira, hogy hazamegyek eldurrantom az összekuporgatott 25 wish-emet, de tuti csalódás lesz. XD
Pedig meg akartam tartani Xiao-ra, de mivel a múltkor kidobta Jean-t így az anemo most annyira nem téma. Ha kell akkor felhúzom őt, legalább heal-el is valamennyit.
Megint dob majd a számomra totál fölösleges vizes fiúból... -
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #3104 üzenetére
Nah ez fajt, ilyenkor megy el minden eletkedvem.
-
válasz
kill_switch #3110 üzenetére
Gondoltam, h igazi csak úgy érzem nekem ilyen max ps-el jönne össze
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sirandrish #3108 üzenetére
Ps-ről lett felvéve, ott nincs photoshop, itt benne van videóban is a húzás.
https://www.youtube.com/watch?v=uw1JwDe1o2s -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish #3108 üzenetére
Ez egy livestream felvétel volt, élőben húzta ki ezeket. Ilyenkor érzem azt igazán hogy mennyire vagyok szerencsétlen
-
Sirandrish
legenda
válasz
Ez mese habbal szerintem...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #3105 üzenetére
Attól függ hogy akarja használni az ember. Melt compban most a legjobb cryo karakter supportként. DPS-ként is lehet csúnyaságokat csinálni vele, nekem 23 ezer a melt DMG-em a duplacharge esetén úgy hogy még nem volt alkalmam rendesen felfegyverkezni ganyut (béna artifactok, lvl60 ganyu+fegyver), de ez nem a legoptimálisabb használati mód, mert a cryo-ra pyro többet sebez mint pyro-ra a cryo.
Én Albedo, Sucrose, Bennett mellett futtatom most, folyamatosan váltogatok a karakterek között. Bennett-el pyro-t rakok az enemykre meg használom az ultit a buffhoz, Sucrose-al összehúzom őket egy pontba majd rájukeresztem Ganyu ultiját, Albedo-val meg mindig lerakom a virágot, ha letelik a 30 sec vagy kimozdulnak a körből az enemyk. Ezek mellett charge attackolok.
Én is azt hittem hogy tök unalmas lesz játszani vele, viszont szerintem nem így van. Még pluszba oda is kell figyelni arra hogyan pozicionálod magad, mivel az AOE nem kör alakú hanem egy egyenes vonalú a lövéstől számított pozíció szerint.
Mobilon játszok egyébként, de én egy ritka kivétel vagyok. Kb ugyanúgy játszok mint PC-n (kettő dolog tart vissza, a kijelző mérete és a ~80ms input lag) mivel már egy bő évtizede játszok mobilos FPS-ekkel.
-
válasz
photoshop
-
Sordoran
Topikgazda
Akkor jelen pillanatban a Ganyu játék úgy megy, hogy charged attack-okat tol az ember folyamat? Ez elég egyhangúnak tűnik, ráadásul nekem pl. kontrollerrel mivel nem vagyok fps huszár macerás is (mobilosokról szót se ejtek). Valamint nem hiszem, hogy ez annyival erősebb így, mintha 4-es csapatoddal tolnád folyamat elemental reakciókat. Kipróbálás alatt tényleg erős volt nagyon, de ott ugye ember főleg az adott karaktert nézi, de amúgy csapattal jó játszani. Nagyon hergelődök felé, hogy csak kéne, de ha tényleg bejön Ayaka 1.4-ben (vagy akár 1.5-ben), akkor esélytelen egy Ganyu után a fix Hu Tao majd fix Ayaka beszerzése.
Jó is lenne, ha kiesne Ganyu, majd ugyanabban a 10-esben, de utána egy Jean pl., és így 90-en belül jön Hu Tao, na akkor még esélyes is, hogy össze szedjek annyi primot amivel fix Ayaka is menne később. -
Ghostface
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3101 üzenetére
Most összeszedek minden primot amit csak tudok, és utolsó nap elköltöm az egészet hátha jön Ganyu... Ha nem akkor most egy darabig szerintem úgyse wishelek.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3101 üzenetére
En meg Zhonglit kb kihuztam otodikre. Azota meg semmi nem jon. Mondjuk nincs is Primom
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest