Új hozzászólás Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
Toldalék építése. Szerelhető jack darabja 100 Ft körül van, 10 centi árnyékolt 2 eres vezeték annyi se.
Itt egy kép:
Annyi a teendő, hogy a piros és fehér vezetéket kell megcserélni az egyik csatlakozónál, amikor összerakod.
Ja még egy ötlet, ha van jack-RCA kábeled, akkor ugyanezt kézzel is meg lehet csinálni, bármelyik csatornára rá tudod vele dugni a mélynyomót. Így kiderül szól-e.
szerk: Ha így se, akkor vagy potméter cserés, vagy sajnos bárhol máshol is lehet baja -
fonok87
aktív tag
Ó
Poti hiba sajnos előfordul, nekem a jobb oldali front recsg illetve nem szól, ha tekergetem. Ha már nem is recseg, lehet hogy teljesen megadta magát. Lehet kapni ezekhez a Geniusokhoz újat, ócón kínából. Engem még nem vitt rá a lélek, csak sejteni tudom mennyi forrasztással járna egy csere (6 csatorna, motor, legalább 14 láb... 2x).
Ha mindenképp megpróbálnád a toldalékocskát, biztos lehet kapni, de gyártani se egy nagy ügy - lehet hamarabb megvan. Egy 3,5-es Jack anya/apa hosszabbító, csak a 2 ér keresztbe van kötve rajta. Vagy van egy nekem, Bp. XI., ha gondolod írj privátot. -
fonok87
aktív tag
Itt azért nem mellékes kérdés lenne milyen hangkártyával hajtod
Nekem pl. Creative kártyákkal egyáltalán nem ment a mélynyomó amíg a Bass Redirection funkciót be nem kapcsoltam. A kis sárga toldalék pedig arra való, hogy felcseréli a center hangszóró / mélynyomó jelet. Ezért is érdekes kérdés milyen hangkártya, a legtöbb ezt tudja magától és nem kell a toldalék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest