- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluf1
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvasom ezt a topikot, talán már írtam is ide..
Kb. 1 évig voltam egy 3600-as boldog tulajdonosa, de aztán beleszerettem az 5000-be.
Fájó szívvel, hisz maximálisan meg voltam elégedve a ''kicsi-vel'', megváltam a 3600-tól, és befektettem a nagy testvérbe.
Aztán másnap vissza is vittem, standy állapotban zúgtak a satellitek.. érdekes.A Csere óta nincs igazán gondom, leszámítva hogy 2 alkalommal is ''elhagyta'' a távírányítót - eccerűen nem reagált rá-, most egyenlőre működik.Igazából nem izgatom magam a dolgon, ha vissza is kell vigyen, majd csak hozzájutok egy tökéletes (hosszú távon is) darabhoz.
A lényeg, hogy volt szerencsém egymás mellett kipróbálni a két típust, szeretnék megnyugtatni mindenkit, cseppet sem halkabb az 5000. Kb annyi a különbség, mint a dízel és a benzines autók között A 3600-nak nagy a ''nyomatéka'', alacsony álláson is üvölt mint a sakál.Az 5000 ezzel szemben szolidabban indít, tapasztalatom szerint kb 60-70% hangerő állásnál jut el oda, ahol a 3600 kb 40%-on szólt. 70% felett viszont az 5000-nek nagyon megered a nyelve
Hogy megérte-e a csere, nem tudnám megmondani, de meg semmiképp nem bántam meg.Furcsa módon én nem érzem hogy erősebb lenne a 3600-nál, talán a mélyek szebben betöltik a teret.
Aki nem meri bevállalni a 5000-t, a nagyszámú hibás darabok miatt, szerintem nyugodt szívvel vehet a 3600-at, csaknem ugyanazt kapja.Akinek van egy jól működő 3600, szerintem nem jelent akkora előre lépést az 5000, hogy kockáztasson (ráadásul plusz pénzért).Aki meg bevállalós, és úgy beleszeretett az 5000 csini kis design-jába, az vegye bátran, a 3600 és az 5000 is kategíriájának királya (alápakoltam egy mezei asztali dvd-t, még a vájtfülü házimozi fanatikus haverom is elismerően nyilatkozott)
Volna viszont egy kérdésem:
Okoz vmilyen gondot, ha a mindkét 5.1 bemenet be van kötve?
Egyszerre természetesen nem használom, de én zenét csak 2.1-ben szeretek hallgatni, és ha vmelyik stereo bemenetre kötöm a hangkarit, kikeveri nekem a surroundokra, meg a centerre is a muzsikát.Lehalkítgatni meg semmi kedvem állandóan.
Bocs hogy ennyit írtam, remélem segítettem egy-két bizonytalan személynek, akik vásárlás, vagy csere elött állnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest