Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire olvasott még ez a topic, de azért teszek egy próbát.
Szóval nekem is van egy ilyen ketyerém. A 3600 -as típusú. Már 2004 óta megvan. És mostanra halt be a potmétere. Szeretném megmenteni, mert ahogy nézem minimum egy 100 -as körül van most egy hasonló hangfalszett. Annyit meg már nem bömböltetem, hogy megérjen nekem ennyit.Még nem tudom melyik módszert válasszam egyelőre. A direktbe kötéseset vagy a potméter cseréset.
Mind a kettőről lenne kérdésem.A direktbe kötésesről is eltérnek a módszerek. Pl. ebben a videóban, csak sima vezetékkel van megoldva. Ezen hozzászólás szerint viszont ellenállásokat kell beforrasztani. Akkor most melyik az igaz? Ki melyiket választotta?
A potméter cserés megoldásról, ha jól értem akkor beszerezhetetlen ez a Soundwell B503 -as típusú, ami bele való. Viszont mi jó bele akkor? Mert ebből az APLS -ból is többfélét láttam. És ami a tovább bonyolítja hogy egyiket sem elég csak beforrasztani és kész, hanem kötözgetni kell jobbra balra.
Magyarországról be lehet valahogy szerezni, ami jó bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszabb videón a hamarosan megjelenő Tempest Rising című RTS (PC)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó Two Trees TTS 55 Pro 5.5W lézergravírozó + méhsejtrács (430x400x22mm) + légfúvó
- 2025-ös MacBook Air M1 (2020) 13.3, hibátlan, közel 3 év garanciával
- Szerverterem bontás - Switchek
- Szerverterem bontás - Enterprise storage (PowerVault, Storwize stb.) + PSU, controller, battery
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest