Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire olvasott még ez a topic, de azért teszek egy próbát.
Szóval nekem is van egy ilyen ketyerém. A 3600 -as típusú. Már 2004 óta megvan. És mostanra halt be a potmétere. Szeretném megmenteni, mert ahogy nézem minimum egy 100 -as körül van most egy hasonló hangfalszett. Annyit meg már nem bömböltetem, hogy megérjen nekem ennyit.Még nem tudom melyik módszert válasszam egyelőre. A direktbe kötéseset vagy a potméter cseréset.
Mind a kettőről lenne kérdésem.A direktbe kötésesről is eltérnek a módszerek. Pl. ebben a videóban, csak sima vezetékkel van megoldva. Ezen hozzászólás szerint viszont ellenállásokat kell beforrasztani. Akkor most melyik az igaz? Ki melyiket választotta?
A potméter cserés megoldásról, ha jól értem akkor beszerezhetetlen ez a Soundwell B503 -as típusú, ami bele való. Viszont mi jó bele akkor? Mert ebből az APLS -ból is többfélét láttam. És ami a tovább bonyolítja hogy egyiket sem elég csak beforrasztani és kész, hanem kötözgetni kell jobbra balra.
Magyarországról be lehet valahogy szerezni, ami jó bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Okos Otthon / Smart Home
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest