- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Micro Four Thirds
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Találkoztatok már ilyen problémával?
Egyszer csak fogta magát a mély és olykor "elmegy" (Elkussol), a többi hangfal kifogástalanul müxik tovább, DE ha újraindítom a gépet, akkor HA kedve van, jó, ha nincs kedve, megint néma. A Speaker testben minden hangfal jó, csak a mély nem. Egyszer meg lett húzva véletlenül az a 9pines 3jack végű kábel, lehet az lenne a kontakthibás?
Esetleg nem tudjátok, h. hol lehetne beszerezni ilyen kábelt? Más összekötési mód nem érdekel.
Audigy4-em van, a hangkari nem hibás, a jel átmegy a csatin.Ha más probléma lenne és találkozott vki ezzel, akkor léca ossza már meg velem
, elég idegesítő, szétszedni meg nem nagyon akarom a mélyet.
Előre is köszi...
-
ForRedGlory
félisten
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek meghalt a mélynyomóm, ha búg, amikor bekpacsolom?
Nem voltam hétvégén gép közelben és most ahogy bekapcsoltam, a mélynyomó egyszerűen búg -
m4rc!
őstag
Akit esetleg érdekel nekem most van egy eladó 5.1-em.
-
kw3v865
senior tag
Nekem egy 5000-es Geniusom van, eddig szinte alig volt használva, ott porosodott a TV mellett.
Most elővettem és arra lettem figyelmes, hogy a mélynyomó nem úgy szól, mint régebben. Sokkal halkabb mint régen, hiába tekerem maxra a woofer potiját. A master potit 12 órára tekertem, ekkor kezd el normálisan szólni. Ugyanez a helyzet, ha gépre kötöm (próbáltam a "hosszabbító"kábellel is). Találkoztatok már ezzel a hibával? Lehet valahogy orvosolni? Garija már lejárt.
-
atoka1
tag
válasz
G. Dealer #2933 üzenetére
Üdv!
Itt találtam, mondjuk szállítás rendelésre van odabiggyesztve, szóval lehet, hogy ha most megrendelem akkor csak szeptemberre hozzák
Design-ra jobban tetszik mint az elődei, itt a kérdés az, hogy megbízhatóságra javítottak e rajta vagy hasonló lutri lesz mint a felmenőinék. Mondjuk én Szeptemberre tervezem egy 5005, vagy ennek a megvételét ha lesz, egy 24 m2 es szobába tenném, lehet hogy ez a 6000 es kicsit erős lenne ide és nem hallanám ki rendesen a hangokat mert összemosódnának, de fene tudja.
atoka
-
atoka1
tag
Eddig ennyit találtam róla.
- Six-piece wooden home theater speaker system with a total of 200 watts RMS output power
-Subwoofer: 100 watts
-Center/Front/Surround speakers: 20 watts per channel
- LCD display shows full function
- Create 5.1 surround sound for music, movies and video games
- Great for working with a DVD player, Game console and TV/MP3/CD players
- Remote control includedProduct specification
- Power Rating : 200 watts RMS
Subwoofer: 100 watts
Satellites and Center: 20 watts each at THD10%
- Drivers :
Subwoofer: 8” 6 ohm woofer
Front Speaker: 4” 8 ohm Full Range and 1” 8 ohm Dome Tweeter
Rear Speaker: 4” 8 ohm Full Range and 1” 8 ohm Dome Tweeter
Center: Two 4” 4 ohm Full Range and 1” 8 ohm Tweeter
- Fuse:
AC 250V/2.5A (Local Voltage: 220~240V)
AC 125V/4A (Local Voltage: 100~120V)
- AC IN: AC transformer built-in
- Frequency Response: 40Hz ~ 20KHz
- Signal-to-Noise Ratio: 80 dB
- Audio Input:
Six RCA Audio Input jacks for 5.1 channel DVD player
Three pairs of RCA jack for two-channel audio sources, such as TV, PC, CD players,
MP3 players and game consoles.
- IR Receiver: Built-in to subwoofer
- Amplifier: Built-in to Subwoofer
- Dimensions(W x H x D):
Subwoofer: 213 x 410 x 360 mm Center: 332 x 163 x 151 mm
Front Speaker: 140 x 233 x 151 mm Surround Speaker: 140 x 233 x 151 mm
Remote control: 48 x 149 x 17mm
- Remote Control:
Battery: Two AAA batteries (included) -
atoka1
tag
Üdv mindenkinek!
Hallotta, látta valaki már az SW- HF 5.1 6000 es típust? Valami új csoda lehet mert a magyar Genius oldalon még nincs fenn. Eddig egy magyar oldalon láttam 32.000 ért.
Első benyomásra pofásnak tűnik.atoka
-
ronson
őstag
Ezt miből gondolod, mert szerintem egyszerűen a hozzá tartozó végfok ic adta meg magát.
Ezeknek olyan egyszerű ic-s erősítőjük van hogy más nem is halhat meg szinte benne.Nekem van egy erősebb Escom aktív hangfalam, dettó így jártam, hogy a ház rövidre zárta a jack dugót, vettem egy belevaló végfok ic-t és 500ft-omba került a baleset.
-
kayman
senior tag
SW-5.1 HOME THEATER ÚJ FEKETE ELADÓ 22K
-
válasz
Core2duo6600 #2919 üzenetére
Már bocsánat de ilyet írni h ne földelt dugóba dugd a szgép és tartozékait ez ez.....! Én aki nap mint nap feszkóval találkozik...Kit csapott már meg 230? Nem kellemes! Okkal találták ki azt a zöldsárga vezetéket!
-
G. Dealer
tag
Megérkezett a szállítmány! Genius 5005 - ÚJ - Bontatlan 20k
-
kayman
senior tag
Mind a két termék 1 utas hangszórókkal rendelkezik. (front és rear, a 3000 centere 2utas)
a 3000 egy 5.1 és egy 2.0 bemenettel rendelkezik, a 4000 már két 2.0-val.
mindkettő teljesen fadobozos, vezetéknélküli távirányítós.mekkora szobában lenne?
szerintem már a 3000 is nagyon szépen szól, dinamikus mélyekkel.mivel mindkettő inkább pc-hez van (bár dvd-re is simán köthető), így csak rádugod és szól.
a hangkártya lehet kérdés, mert az olcsó és az integrált hangkártyáknál van amit nem lehet rábírni hogy kinyomja az 5.1-et magából, még ha annak adták is el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Black & Decker töltőt keresek
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest