- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
Tothgera30 #1695 üzenetére
Jelenleg az SP-HF 1800A a legnagyobb a maga 50W-jával.
Még nincs hír nagyobbról sajnos. -
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
Tothgera30 #1687 üzenetére
SP-HF 1250A, 2000A és a 3000A már kifutott termék.
Az aktuálisan elérhetők az oldalunkon vannak. -
trutyi
aktív tag
NA ELVITTEM SZERVÍZBE A CUCCOST:d
-
pomk
őstag
Megérkeztek végre a hangfalaim. Összedugtam géppel, minden rendben ment. Leteszteltem a hangkártya alkalmazásával, olyan sorrendben és az a hangfal szólt, amelyiknek éppen kellett.
Letöltöttem egy .flac formátumú zenét, Kmplayer-el megnyitva sem akar 5.1-ben szólni.
Mit csináltam rosszul?Gyors megnéztem egy DVD filmet, amin van 5.1. Az sem akar 5.1-ben szólni. :S
-
Ismerősömnek kellene Genius 3000A, egyáltalán beszerezhető még valahol? Vagy más hasonló termék?
-
jc2
csendes tag
válasz
GeniusHU #1680 üzenetére
Az tudom hogy olyankor várni kell egy kicsit. Mert mikor még jó volt akkor lehetett hallani a mikor a hangerő szabályzó potméter elindult. Csak sajna szerintem valami komolyabb hibája van, mert olyan mintha valamelyik kondenzátor nem tudna elég gyorsan feltöltődni. Vagy valami más. De azért köszönöm a választ
-
Patice
nagyúr
Ha a hangkártya vezérlő programját megnyitod (általában ott van a jobb alsó sarokban), akkor elméletileg a főnézetében már át is tudod állítani a "hangszóró konfigurációt".
Itt beállítod 5.1-re (6 csatornára). Így mind a 3 jack csatlakozó használva lesz kimenetként.
A hangkártya kimeneteit meg megfelelően összekötöd. A center és a sub azért szól, mert valószínűleg azt dugtad be a zöld színűbe. A másik két csatlakozó lesz a frontoké, és a hátsóké. Lehetséges, hogy akár ezt is tudod állítani a kezelő programban, hogy melyik melyik legyen, ha már össze van kötve mind a 3 jack csatlakozó a hangcuccal.
Ha meg nem állítható, akkor leteszteled. Erre is van lehetőség a kezelő programban. Mutatja, hogy melyiknek kell éppen szólnia, ha nem az szólal meg akkor még cserélni kell.
Üdv.
-
apa75
csendes tag
Asus M2A-VM HDMI alaplap Realtek HD audio sound integrált hangkártya.
Vettem hozzá egy Genius SW-HF 5.1 5000 hangfalrendszert .
Az a problémám hogy nem szólnak a jobb első és jobb hátsó hangfalak.
Amit amatőr szinten tudok azokat a lehetőségeket kipróbáltam de semmi eredménye nem lett.
Mi lehet a probléma?
Mikrofonbemenetet át kell állítani kimenetre ha igen ,hogyan ?ALC883 hangkártya driver versioszáma: 6.0.1.6278
Win7 op rendszer.
-
jc2
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van a SW-HF 5.1 5000-esemel hogy mikor felkapcsolom a főkapcsolóját majd szeretném bekapcsolni az előlapi gombal akkor nem kapcsol be. De egy pár óra elteltével ha megpróbálom akkor viszont gond nélkül bekapcsol.
Ebben szeretném a segítségeteket kérni hogy van-e tippetek. Ezt szeretném előre is megköszöni! -
pomk
őstag
Érdeklődni szeretnék, hogy a Genius SW-HF 5.1 5050 hangfal távirányítóján és hangfalán valóban nincs stanby kapcsoló gomb? Tehát ha ki akarom kapcsolni a hangfalat, akkor be kell másznom a mélynyomó mögé?
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy Genius 5050 v2-t és az lenne a problémám, h. beüzemelést követően bármilyen hangerő emelésnél (legyen szó a főhangerőről vagy a csatornák hangerejéről) a sub-ból elég zavaró "mormogás" hallatszik, tehát minden egyes hangerőszint emelésnél mormog egyet. A 3 napos visszavásárlásban még bőven benne vagyok, érdemes visszavinni?
A 2. kérdésem az lenne, h. hogyhogy nem található az 5100-as széria a hivatalos magyar oldalatokon? -Ki fogják vonni a forgalomból? -
Riska.91
tag
az analóg és a digitális mód között mia a különbség? és melyiknek kell bekapcsolva lennie ha törölni szeretném a macrot?mert eddig nem sikerült pedig a leírás szerint csináltam.
-
GeniusHU
aktív tag
-
Riska.91
tag
sziasztok.
az egyik haverom kölcsönadta a maxfire grandias 12v gamepadját de annyi a baj vele hogy nem tudom a macrot átállítani.ha megnyomom a felső r-t akkor elkezdi a beállított kombinációkat.így a fifába se tudom berakni rendesen ezeket a gombokat.hogy tudom lenullázni a macrot? -
YakQzA
tag
Ma ismét eldurrant az sw-hf5005 5.1es cucc. Ugyan az a hiba mint korábban. Kilövi a biztosítékot.
Annyi a különbség, hogy most már nem garis a készülék. Mi szokott ilyenkor a baja lenni?
Magam szeretném most már rendbe rakni. Leszedtem egy kapcsolási rajzot is hozzá. -
hegti
aktív tag
Sziasztok!
5.1 fadobozos hangfalszetteknél hány év a hivatalos garancia?
Sok helyen néztem, kerestem. Szinte mindenütt 1 év, kivéve a szegedi IDC-nél.
De ha hivatalos forgalmazó nincs,meg úgy látom elég sok gond van ezekkel (olcsó pár száz Ft-os alkatrészen spórolnak), lehet hogy nem is veszek. -
G. Dealer
tag
válasz
ImpersonatoR #1660 üzenetére
Genius.hu oldalon a kapcsolat fül alatt van a cím és nyitvatartása a szerviznek.
Bevizsgálás ingyenes, látatlanba úgyse tud senki árat mondani -
G. Dealer
tag
válasz
ImpersonatoR #1660 üzenetére
Genius.hu oldalon a kapcsolat fül alatt van a cím és nyitvatartása a szerviznek.
Bevizsgálás ingyenes, látatlanba úgyse tud senki árat mondani -
Kedved márkatársak
2004 ben vásárolt Genius SW 5.1 es fa szettemen 1 éve ac3 5.1 es módban a center nagyon halkan szól (tipikusan a beszéd) szinte alig hallható a potméter működik de nagyon halk még úgy is ha maxra tekerem. Ha stereo jelet küldök mondjuk rca n keresztül rá akkor mindegyik (center is) szépen szól ahogy kell. Nem tudom az erősítőben történik e vmi még a 5.1 es jellel amit kap de feltételezem ott ment el vmi (az ac3 mas pc kábel tuti jó)
Ki lehet cserélni esetleg a vezérlő(?) panelt és ha igen mennyibe fáj és holhelpet előre is köszönöm
-
trutyi
aktív tag
simán bevigyem vagy személyesen téged keresselek?
S
-
trutyi
aktív tag
sziasztok. lenne egy kérdésem. van nékem egy genius 5.1 home theater szettem. egyik napról a másikra azt vettem észre hogy alaphelyzetben, csak bekapcsolva ritmikusan zúg az összes hangszóró. csak a számgéppel van összekötve! ha széthúzom a hangkártyából akkor is ez a helyzet, viszont ha a mély hátuljából húzom ki azt a kábelt ami megy a hangkártya felé akkor erősebben illetve hangosabban csinálja
. mi lehet a hiba? köszi a segítséget
nem garanciális már!!
-
laca20!!
csendes tag
Sziasztok!!
Az alábbi problémám lenne:
Lenne egy Genius 5.1 3600as Home Theatre szettem!! egyik napról a másikra nem kapcsolt be!! Mi lehet a baja? Bedugom a konnektorba és még készenlétibe sem kapcsol be!! Elvileg a hátuljában lévő kis üvegbizti jó!!
Help pls!!
Köszi
-
kodiwan
csendes tag
Sziasztok!
Van egy SW-HF 2.1 2000 hangfal szettem és ma észrevettem hogy az egyik hangszóró sokkal halkabban szól mint a másik átcserélve a csatlakozókat (bal oldalit -> jobb oldalra) is ugyanaz a hiba tehát nem a hangszórókkal van probléma. Volt már valakinek hasonló hibája? Lehet hogy csatlakozóval van hiba bár akkor szerintem egyáltalán nem szólna.
-
Adonimus
senior tag
Hali. Az lenne a kérdésem, hogy a hangfalban valahol benne a gyártás dátuma? Vagy a dobozon? Mert csak érdekelne, milyen idős a 3600-am, használtan vettem és fogalmam nincs.
-
Tatukg
csendes tag
Hello
Még 2006 nyarán vettem egy Genius 5.1 3600HT típusú hangfalszettet. Lehet hihetetlen,de ezidáig nem volt vele semmi problémám. 2 hónapja pukkant egy szépet és aztán elnémult, elsötétedett. Szétszerelés után a hibát megtaláltam a trafó bemeneti tápkábelein, a szerelő azt mondta, hogy a belsejében elengedett a kontakt és hát nem kapott áramot. Újra szólt szépen minden gond nélkül, de körülbelül egy 1 hónapjára rá csattant egyet és elhalkult viszont áram alatt maradt ezért feltételezem a trafó most jó. Jelenleg 60-70%-os hangerő mellett alig halhatóan ugyan, de szól az összes hangfal majd néha csattan egyet és teljesen elnémul aztán csattanás és halkan újra szól majd ez ismétlődik. Felvettem a jelenséget és itt a [link]a fájlhoz amiben a hiba a 0:14, 1:14, 1:21-es időpillanatokban hallható. Egyelőre még nem kezdtem el barkácsolni vele mivel nem tudok hol elindulni a hiba keresésében.
A segítségeteket előre is köszönöm. -
GeniusHU
aktív tag
válasz
szacsee #1637 üzenetére
Az 5050esből már az első is stand-by nélküli, ez a V2 szintén.
Szerintem jobb ha nem abban van, hanem áramtalanítva. Nincs erő a tápban,. Így szerintem hosszabb távon bírja. Utód nincs, hiszen ennél újabb nincs. Stand-byról szerintem mondj le.Ha tőlünk veszi a kisker, akkor hozhatod hozzánk is persze.
-
szacsee
nagyúr
válasz
GeniusHU #1636 üzenetére
Köszönöm a választ!
Mielőtt veszek valamit általában utána szoktam járni, hogy van-e hibája... mik az előnyei. Akinek hibátlanul megy fel sem nyitja a dobozt, viszont Neked több rálátásod van és azt is nagyjából tudod, hogy melyikben korrekt az elektronika, vagy mik a gyenge pontjai.
Ezért nem is a hangfal topikjába mentem.
V2 gondolom Standby nélküli, tehát kikapcsolni kell ha nem használom.
Ez mennyire árt neki pl ha napi szinten van ki-be kapcsolva hosszú távon?
Utód esetleg? (kikapcsoláskor gondolom elfelejt minden beállítást az meg nem lenne jó)Az említett kiskereken keresztül veszem és hiba lenne, akkor közvetlen hozzátok is vihetem, vagy rajtuk keresztül lehet csak (melóhelyemnek van boltja pesten és velük hamarább fel tudnám lehet küldeni).. na nem is festem az ördögöt a falra.
Bocs, hogy az idődet raboltam! -
GeniusHU
aktív tag
válasz
szacsee #1635 üzenetére
Szia!
Ez a topic segítségről szól, nem azok járnak ide akiknek hibátlanul megy a termék.
Biztos hogy ők sokkal többen vannakNincs minőségbeli különbség, én inkább az 5050est ajánlom ekkora helységbe.
Keresd a V2 verziót, talán az még jobb minőség.Pápán a Media2029, Németh Elektronika, WDHA és a Spider-Net 2000 is vásárol tőlünk.
-
szacsee
nagyúr
Üdv GeniusHU!
Lenne egy kérdésem, mivel ezt a márkát ajánlották.
Viszont beleolvasgatva a topikba eléggé elszomorodtam a sok hiba láttán.
Keresek egy olyan hangfalrendszert elsősorban játék és filmekhez, ami belebuzerálás nélkül küldi a jelet a hangszórókra (Logitech Z-506 emiatt esett ki).
Az árakat elnézve nekem már mind1 mivel 20K-t szántam volna rá, de látom annyiból nem fog kijönni.
Igazából az 5050 és a 6000 közül melyik az, ami strapabíró és hosszútávra megéri megvenni.
Alkatrészek minősége, élettartam stb. Nem dobálóznék vele, nem hajtanám maximumon, mivel 15mm-es szobám van, viszont vidéken lakom és nem szeretném 3 havonta szervízbe hordani. Régebben Creative T7900-am volt, viszont annál a szintnél nem szeretném lejjebb adni (4 éve nyúzza öcsém és nincs vele gond)
Hol érdemes beszerezni akik rajtatok keresztül árusítják. (edigital-t láttam... rajtuk kívül esetleg .... Pápán esetleg valamelyik kisker...)
-
zolynet
veterán
Hali!
A kiszemelt alany az 5050-es lenne, már csak egy kérdésem van: milyen ki-bemenetei vannak, mert ilyen oldalra nem leltem a neten. Optikai kábellel össze tudom kötni a tv-vel?
A tv Digital Audio Out (Optical) -al rendelkezik. -
kocsis102
csendes tag
üvd lenne egy kis problémám van egy genius 5100 zam és pár tranzisztor meg van ég ve csak 2 re nincs rá irva hogy hán v? meg hán uf?-es és azt akarom kérdezni a képen láthato tranyok milyenek? kép:
[link]
bevannak karikázva -
patex1983
őstag
válasz
GeniusHU #1045 üzenetére
Üdv!
Nemrég vettem egy SP-HF 1201A típusú hangfalat.
Bekapcsolás után folyamatosan magas frekvenciájú sípolás hallatszik belőle...Ha nincs csatlakoztatva semmihez, akkor is sípol, ha bármit rádugok (mp3, pc...) akkor is sípol. Csak akkor szűnik meg, ha kikapcsolom, vagy ugye kihúzom a konnektorból.
Mondjuk a sípolás elég halk, ha valami szól benne, akkor nem hallatszik, de akkor is idegesítő na, ha nem hallgatok semmit, akkor rögtön kapcsoljam kifelé, mert úgy már zavaró...
Van valami megoldás erre?Köszönöm!
-
gyuri1980
csendes tag
Sziasztok!
Lehetséges olyan megoldás,hogy különböző GENIUS típusu vezeték nélküli egeret és billentyűzetet összehangoljak úgy,hogy elég legyen egy db usb jelfogó hozzájuk?
Köszönettel:gyuri1980 -
Shany0811
tag
válasz
GeniusHU #1618 üzenetére
Igen,számítottam erre,mert mi már beszéltünk korábban
de gondolom,remélem csak találkoztatok már hasonló vagy épp ilyen problémával más típusoknál is,és nagyon remélem h sikerült azoknál megoldani,mert nem szeretném kidobni ezt a kamerát..egyszerű,mégis sokat tud,és nagyon megszerettem..remélem lesz valami tippetek!!
Köszönöm!
-
Shany0811
tag
Sziasztok!!!!
Olyan témában kérném a segítségeteket hogy..
Van egy Genius G-Shot HD 520-as videókamerám,nagyon nagyon meg vagyok/voltam vele elégedve amíg működött..a probléma az vele h nem hajlandó bekapcsolni..ugye ennél a típusnál ha kihajtom az LCD kijelzőt azonnal bekapcsol..na most ez sem történik meg..ha összedugom a számítógéppel felismeri új meghajtóként,bele is tudok mászni..viszont ha 220-ra dugom fel tölteni akkor meglepő dolog történik vele..rádugom a 220-ra,kiírja a kis LCD kijelzőn h "connecting to cumputer" ..de ugye a computer itt sehol sincs
Ha meg sem a gépre,sem pedig 220-ra nem teszem fel,akkor semmit sem hajlandó csinálni..
Remélem tudtok nekem segíteni!!!!!!Köszönöm!!!!
Shany
-
GeniusHU
aktív tag
válasz
#40731136 #1615 üzenetére
Sajnos a garanciát csak ott tudod érvényesíttetni, mivel ők közvetlenül nem vásárolnak tőlünk. Küld el a gyári számot a szerviz@genius.hu címre és írd ezt le neki. Ő megnézi hogy mit tud vele kezdeni, de nagy a valószínűsége hogy csak fizetős javításban tudjuk csak vállalni.
-
törölt tag
Üdv!
Egy Genius SW-HF 5005 5.1 hangszettel lenne problémám.
A hangfal kikapcsolt állapotban volt, amikoris a mélynyomó "pukkant" egyet. Gyorsan megnéztem, mi a helyzet (szétbontani nem mertem) és az tűnt fel, hogy a mélynomó hátulja, fóleg alul eléggé meleg, sőt az alsó csavarok forróak voltak. Bekapcsolni azóta nem kapcsol be a hangfal, nem reagál sem a távirányítóra, sem a mélynyomón levő gombokra.
A hangfalat a Logik.hu-n vettem, ami úgy tűnik weblapjuk alapján, hogy megszűnt - így nem tudom érvényes-e rá a garancia.
Kérdésem: Ilyen esetben mi a teendő?A választ előre is köszönöm.
-
Miért nem gyártották tovább a Genius SP-HF 3000A-t? Az amelyik túl népszerű és máris abbahagyták a további gyártását?
Ennél jobbat nem találtam úgyhogy még várok egy picit, hiszen utánanéztem az 1800A után, nem túl biztatóak a visszajelzések.
-
right-ON
csendes tag
hello
van egy 5.1 Home Theaterem (olyan régi szép fadobozos) és az egyik hangfal egy ideje fogta magát és halkan szól csak. ezt még túléltem, de a minap véletlenül a power gombot kinyomtam, ami nem szokásom. hát gyorsan visszakattintottam és semmi. nem igazán értek hozzá, és nem tudom mi lehet a probléma. segítenétek? köszi -
GeniusHU
aktív tag
Akkor az A4Team-nek kell visszavigyed.
-
Zanik
addikt
válasz
GeniusHU #1603 üzenetére
Hát igen, az lesz. Remélem nem tréfál meg engem az egér, és reprodukálható lesz a hiba. Én mindent megpróbáltam, hogy kizárjam mind a szoftveres, mind a nem megfelelő felhasználási körülményekből (elem, felület, koszolódás stb.) fakadó hibaokokat. Pechem volt, kifogtam egy hibás példányt.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest