Aktív témák
-
G-Za
csendes tag
"Azok biztosan jók.
Ha rossz lenne, akkor púpos vagy kinyílt volna a kereszt a tetején."Nem véletlenül írtam, hogy kicsattant. Ha megnézted volna jobban képet amit beszúrtam, láthatnád a kondi alján tátongó lyukat! A hátsó takarásban van, de az is alul égett szét minő véletlen...
Szóval feltételezem, hogy nem értelmezted amit leírtam, és a képet sem nézted meg. De, azért tényleg kösz, hogy segíteni akartál!De én is segítek neked: elmondanám, hogy egy kondi nem feltétlen a tetején nyílik ki, és nem is feltétlen púpos ha tönkre van menve. Szakmabeli vagyok, láttam már egy pár elszállt alkatrészt a munkám során.
Összesen csak annyi a gondom ezekkel vackokkal, hogy az audiotechnikai kapcsolásokat nem ismerem, egyáltalán nem is szereltem ilyet soha, nincs benne tapasztalatom. Így nem tudom azt sem, hogy tipikusan mi az oka annak ha sorozatban szállnak el ezek az alkatrészek. És az is kétséges számomra, hogy a javítás kellően időtálló lesz (és nem gyújtja fel a lakást idővel).
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest