- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Uhh, akkor ezt nem értem...
Ha felteszed az ALSA-t és helyesen beállítod, a hangkeltő programokban be lehet állítani 5.1-es kimenetet is.
A hangerőszabályzón is lesz külön Center meg LFE csatorna.
Win alatt mit jelent, hogy ezek felcserélése? Mert én úgy gondolom, elég, ha egyszerűen megcseréled a két hangfal dugóját.
(Még ezt a funkciót nem láttam Win alat, csak az első/hátsó csatornák felcserélését, de azt sem a Creative szutyok driverével.)
Esetleg azt meg lehet tenni, hogy - mivel az ALSA programozható - a home könyvtáradban létrehozol egy .asoundrc file-t, és abban létrehozl átirányításokat.
Ehhez viszont nem értek, de az ALSA oldalán jó doksik vannak róla. Van egy rakat plugin, amivel másolgathatod, route-olhatod az egyes csatornákat ide-oda.
Bővebben: link
U.i.: ide is tartozik, de a Gentoo témát páran (én legalábbis biztosan) minden nap többször is megnézem. Ha csak így beírod külön, hamar eltűnik a szem elől, s mivel ráadásul ez elég spéci kérdés, egy véletlenül ide beeső nem nagyon fog tudni válaszolni.
Az ominózus témát viszont mivel mindig kukkolja valaki, tutira észreveszik a kérdésed.
Üdv és bocs!
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Please, nem lehetne ezt a Gentoo Linux témában feltenni?!?
Fel kell tenni az ALSA hangrendszert. Itt találsz bővebb infót:
Bővebben: link
Lehet, hogy egy kicsit régi, de szerintem még helytálló.
Az SBLive-edhez majdan az emu10k1 modult kell használnod (teljes neve snd-emu10k1).
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest