Aktív témák
-
Monya78
veterán
-
Monya78
veterán
válasz
frankie! #434 üzenetére
A műanyagfedelet Én is kitömtem, mondjuk amit Te csináltál a széle alá tömítést tenni az nem rossz ötlet..
Igazi hangfalszivacsot ezen a környéken lehetetlen beszerezni
A mélynyomó kábelt biztos nem cserélem le, annyira nem szeretném szétszedni...
Viszont van egy hibaforrás...ami tuning előtt is észrevehető volt, tuning után pedig még gyakrabban előfordul...bekapcsoláskor egyszerüen nincs hang, és egyszer fogja magát 1-4 perc múlva egy kis pukkanás és van hangja...volt amikor kapcsoló ki-be kapcsolgatásnál, illetve poti tekerésnél hamarabb bejött a hang -
Monya78
veterán
Tehát génius fatuningon átesett tulajoktól kérdezném, Náluk fellelhető ez a jelenség?
A basszus poti 3/4 és full közé tekerése esetén /hangerő poti akár közép vagy alatti állásban/ a mélynyomó láda be zörög e? Egy átlagos bassuserőségű zenénél... -
Monya78
veterán
Ahogy láttam egy kis erőbehatásra el lehet távolítani a ragasztót, úgyhogy ha nagyon ideges leszek biztos be fogok jutni a láda belsejébe
Ismerem a somogyi féle termékeket...azért a gyári kábelnél és a Tesco gazdaságos kábelnél jobb minőségű
Maga a mélynyomó láda zörög be, nem tudom miért, csak azért kérdeztem volna másokat is hogy full busszus poti tekerésnél, egy ''igazi'' tuningon átesett genius is csinálja ezt?
Mondjuk a trafo alá nem raktam semmit, lehet hogy zörög? -
Monya78
veterán
Megcsináltam a tuningot...persze nem pontosan úgy ahogy kellett volna
Műgyantát a 20-ik boltba találtam de csak 6kg szerelésben, úgyhogy sima egyszerű fehér színű faragasztót használtam, természetesen műszálas vattát sem találtam, úgyhogy bélelésre az alaplapok dobozában található szürke szivacsos anyagot használtam.
Szétszedve a mélynyomót azt láttam hogy a 220-as vezeték és a kapcsoló elég jól körbe volt öntve műgyantával de azért körbeöntöttem a ragasztóval...utánna a fekete dobozt kitömtem, a hiányzó hangfalszivacsot is pótoltam...mivel egyszeri szétszedős projectre gondoltam a hátlap visszarakása után körbeöntöttem ragaszóval minden rést, csavarokat is mindent
Front és centernél kicseréltem a vezetéket, 1,5mm somogyi féle high-end vezetéket használtam 150ft/m...
Beüzemelés után egyértelműen jobb lett, a szuszogás megszünt, jobban bírja a basszust...viszont nagy basszust 3/4 és max közötti részen használva bezörög a mélynyomó, másnál is így van???
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest