Aktív témák
-
bozont
veterán
A zörgés nálam is jelentkezik, és ha jól vettem észre akkor hátul a csatlakozóknál zörög. ott ahol a hangfalak kábelei vannak, gondolom ez a rugóknak köszönhető. Már gondoltam h körberagasztom szikszalaggal, csak eddig lusta voltam megcsinálni
Pukkanás nálam is van, de rögtön bekapcsolás után, nincs semmi késés, meg csak akkor vna ilyen ha hátul a power gombbal kapcsolom ki-be. -
frankie!
őstag
-
frankie!
őstag
Akkor bizony még van mit csiszolni rajta! Nagyon nehéz megoldani, hogy teljes hangerőn ne ''röfögjön'', szinte lehetetlen. Próbálkozz a műanyag csatlakozófedéllel csinálni vmit, nálam ez volt az egyik fő zajforrás. Én is jól kitömtem vattával, a széle alá meg régi biciklibelsőből vágtam tömítést. Kívülről egy vékony szivacsréteggel burkoltam, amit parketta alá szokás rakni (de ez nem a legjobb ide). Áll. bitumenlappal bevonva a legjobb a rezgéscsillapítás.
A tápkábel csatlakozó mellett is lehet hogy szelel, a ragsztó nem biztos hogy jó ide, műgyantát én se találtam, csak 2 komponensű epkitt ragasztót. Ez ha megköt, olyan, mint a kő, na én ilyennel gyurmáztam körbe, miután leszedtem a gyári taknyot.
A bélést én kidobtam, helyére MNC hangfalszivacs került, ettől is javult. + a belső tyúkbelet kicseréltem 4 mm2-es kábelre, mert hát ugye a mélyhangoknak kell a kraft!Érezhetően teltebb lett a basszus. De pop, rock, disco (ilyet nem sokat látott
) műfajoknál egy kicsit így is vissza kell venni.
-
etilin
aktív tag
mivel egyszeri szétszedős projectre gondoltam a hátlap visszarakása után körbeöntöttem ragaszóval minden rést, csavarokat is mindent
Nem épp a legjobb ötlet. Elég ideges leszel ha kinyúvad belül egy kondi, azt hogyan cseréled.
Front és centernél kicseréltem a vezetéket, 1,5mm somogyi féle high-end vezetéket használtam 150ft/m...
Somogyi féle high-end
A kábel minőségére inkább a hátsó hangfalak érzékenyek.
bezörög a mélynyomó, másnál is így van???
Egészen biztosan a mélynyomó zsörög be.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged