- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
frankie!
őstag
Akkor bizony még van mit csiszolni rajta! Nagyon nehéz megoldani, hogy teljes hangerőn ne ''röfögjön'', szinte lehetetlen. Próbálkozz a műanyag csatlakozófedéllel csinálni vmit, nálam ez volt az egyik fő zajforrás. Én is jól kitömtem vattával, a széle alá meg régi biciklibelsőből vágtam tömítést. Kívülről egy vékony szivacsréteggel burkoltam, amit parketta alá szokás rakni (de ez nem a legjobb ide). Áll. bitumenlappal bevonva a legjobb a rezgéscsillapítás.
A tápkábel csatlakozó mellett is lehet hogy szelel, a ragsztó nem biztos hogy jó ide, műgyantát én se találtam, csak 2 komponensű epkitt ragasztót. Ez ha megköt, olyan, mint a kő, na én ilyennel gyurmáztam körbe, miután leszedtem a gyári taknyot.
A bélést én kidobtam, helyére MNC hangfalszivacs került, ettől is javult. + a belső tyúkbelet kicseréltem 4 mm2-es kábelre, mert hát ugye a mélyhangoknak kell a kraft!Érezhetően teltebb lett a basszus. De pop, rock, disco (ilyet nem sokat látott
) műfajoknál egy kicsit így is vissza kell venni.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest