Aktív témák
-
nethy
csendes tag
Nekem is a középpel és a magassal van gondom. A mélyláda az korrekten meg van csinálva... legalábbis amennyire elvárható. Megkérdezhetem, hogy milyen és mekora keresztmetszetű kábelre cserélted a gyárit?
Én SAL-osat szeretnék beszerezni. Anno a KL-1T és a KLS-1,5T között vaciláltam, mert kb azonos árban vannak. Szerintem a KLS-t fogom választani a nagyobb keresztmetszet miatt.
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
Jó az elrendezés és elvileg a mélyládát bárhova teheted a szobában, mert ugye a mélyhangok nagyon jól terjednek, de pl én is ha kimegyek az előszobai kis folyosóba szét megy az agyam ott olyan mélyhangok vannk. Ha azt írod, hogy 2-3 méterre jobban érvényesül akkor próbáld meg a tvszekrényed jobb oldalára vagy jobbra le mellé tenni hátha bejön és újra remeghet a mellkasod
Ki kell próbálni hol a legjobb
Majd én is csinálok képet nálam hogy van elrendezve. -
frankie!
őstag
Szia!
Először is gratulálok, nemsokára én is megcsinálom! A belső kábelezést milyen átmérőjű vezetékkel csináltad?
Talán az asztal alá lenne jó a mélynyomó, vagy pl. a magnó helyére. De minden tér más akusztikájú, próbálgatni kell!
Az UTP kábelből font hangfalkábelt nem próbálta ki senki? -
-
quinlan
tag
Ha jól látom akkor hangelnyelő vattát használtál a kamra beborítására...
Ez nem a legjobb megoldás, a hangja mindenképp kissebb így, a levegő pedig kevésbé tud benne ''mozogni''
Amit erre a célra szoktak használni: többrétegű gyapjú, tömör kőzeggyapot/üveggyapot, hangfalszivacs.
Kár hogy nem olvastad tovább a fórumot, ott leírtuk hogy a vatta csak tömítési célokat kell hogy szolgáljon. Slussz-passz.
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest