- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
ithomas
őstag
A kérdés az hogy érdemes-e...
Én biztos kivágnám az ablakon ha elkezdene nekem ott diszkózni..
Különben se illene nagyon a Genius visszafogott,de elegáns fa felületeihez.Szerintem ez a szett úgy szép ahogy van,azzal nincs gond ,csak a mélynyomó szigetelését nem tudom miért baszták el ennyire. -
ithomas
őstag
Köfi!
Főleg ha tudnád hogy az állvány kb 500 Forintomba volt...Csak kell egy jó haver aki segit megcsinálni.
Azóta más nem próbálkozott még a sub tuningal?
Lehet hogy lassan én is rászánom magam,bár én kiönteni nem fogom,nekem az bőven elég lenne a zörgések megszünnének egy-egy nagyobb hangnyomásnál... -
quinlan
tag
Szinte bármelyik barkácsboltban/áruházban, esetleg festékboltban. Én egy festékboltban vettem Albonczy féle kétpólusú műgyantát, ez állítólag a legjobb. 940 Ft a kisdobozos változat, a nagy nem tudom mennyi. A modhoz egyébként bőven elég a kisdobozos is. Sárga dobozáról és nagybetűs ''MŰGYANTA'' feliratról fel fogod ismerni
A hangszigetelő vattát egy hangfalboltban vettem. Iszonyat olcsó, egy nagy zsákkal mindössze 150 Ft. (ez is bőségesen elég lesz a modhoz)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest