Aktív témák
-
ithomas
őstag
A kérdés az hogy érdemes-e...
Én biztos kivágnám az ablakon ha elkezdene nekem ott diszkózni..
Különben se illene nagyon a Genius visszafogott,de elegáns fa felületeihez.Szerintem ez a szett úgy szép ahogy van,azzal nincs gond ,csak a mélynyomó szigetelését nem tudom miért baszták el ennyire. -
ithomas
őstag
Köfi!
Főleg ha tudnád hogy az állvány kb 500 Forintomba volt...Csak kell egy jó haver aki segit megcsinálni.
Azóta más nem próbálkozott még a sub tuningal?
Lehet hogy lassan én is rászánom magam,bár én kiönteni nem fogom,nekem az bőven elég lenne a zörgések megszünnének egy-egy nagyobb hangnyomásnál... -
quinlan
tag
Szinte bármelyik barkácsboltban/áruházban, esetleg festékboltban. Én egy festékboltban vettem Albonczy féle kétpólusú műgyantát, ez állítólag a legjobb. 940 Ft a kisdobozos változat, a nagy nem tudom mennyi. A modhoz egyébként bőven elég a kisdobozos is. Sárga dobozáról és nagybetűs ''MŰGYANTA'' feliratról fel fogod ismerni
A hangszigetelő vattát egy hangfalboltban vettem. Iszonyat olcsó, egy nagy zsákkal mindössze 150 Ft. (ez is bőségesen elég lesz a modhoz)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest