- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
krila
tag
Csáá! Meggyöttem.
Nem fogjátok elhinni........
Elpusztult a gépem....most új alaplap meg winyó dohog a vízhűtés alatt, Hát ilyen dolog a túláram.
De meg kell mondjam kellemes meglepetést okoztatok nekem kedves barátaim.
Mikor itt hagytam a topicot, azt hittem nem találtam meg a hagot a GENIUS tulajok szívéhez, kicsiny monológommal. Már látom tévedtem.
Köszönöm a kitartó érdeklődéseteket.
Na a kívánságlista.
1:képek.....(előző winyó) nesokára lesz weben, teljes sorozat munkafázisokkal együtt.
2:műgyanta. GYK.nemprofi barkácsolóknak!!! Lehet kapni olyan formátumú gyantát ami egy rúdban van előre formázva. Mintha gyurma lenne frankón! Nem folyik, nem csepeg. Pont mint a PATTEX gél volt csak gyantába. le kell vágni egy szeletet, akár a szalámiból. Nem kell izgulni a keverési arányok miatt. Mellesleg megjegyezném, nem nagyon kell tökölni a mai gyantáknál a maguk 1:1 -es kev aránya mellett. Mondjuk odacsapsz 1-1 kávéskanálnyi anyagot egy eldobható műanyaglapra. keveréshez én speciel gyufaszálat szoktam használni. És ajánlatos gumikesztyűben dolgozgatni.Összegyúrni, betőmködni csak a gyurma állagút lehet, de valszeg ez kissé kezelhetőbb formátumot jelent, mint a mézszerűen folyékony cucc!!!
Gyantából majdnem mindegy , hogy mifélét veszel. Spéci, drága dolog nem kell, hiszen nem a ragasztóhatását akarjuk kihasználni, hanem a tőmítőképességét.
Amire viszont érdemes ügyelni az a kötési idő! lehet kapni ragacsot 5 perc bedolgozási idővel is (bedolgozási idő= ameddig felhasználhatod a masszát teljes ragsztóképesség megmaradása mellett) utána 10 perccel már használatba vehető a vele kezelt motyó! Én álltalában 10-15perces ragaccsal dolgozom, mert mindíg eszembe jut valami amit jó lenne még átkenni vagy megragasztani.
Amit sokan nem tudnak!!!! A műgyanták hézagkitöltési képességét lehet javítani. (kissebb résekbe is be lehet juttatni) akkor, ha melegíted. Na, de max, csak 60-80 celsius fokig, mert magasabb hőn elpusztul a ragacs. Hajszárító recommended!
Ezzel az eéjárással edzeni is tudod a rag keverékedet, (magasabb hőmérsékleten szilárdabbra köt, és a 15-perc helyett nyugodtan használhatod kb 5 perc után is )
A ragasztóim zömét a KÁTAY vasedény üzletben veszem. de bármilyen barkács boltan beszerezhetőek. PL még a tesco-ban is ( BOCS a reklám miatt)
HANGSZÓRÓBOLT lásd korábbi írásaimban. Bajcsy Zs. út . Skálától indulsz, a bal oldalon méc 8-9 perc gyalog!
HÁROM AZ EGYBEN BT (megen bocs a reklama-ert) télleg minden kapható, mi szem szájnak ingere!
Kedves Quinlan! Köszönöm a részletes felderítésedet, Bevallom férfiasan, én csak azokat a lukakat tömítettem le amit hallottam szuszogni. nekem elég volt a gyönyörhöz.Kábelekre most nem tudok költeni.... Ugye. (drága ez az epox lap, meg a seagate winyó) de ami késik.....
JA!!!!!!!!!!! A vattával csak vigyázni! mert nagyon lefojthatod a basszus sugárzó mozgását, miáltal a benne lévő tekercs megsülhet ( léghűtésű a szentem) Ha valaki kérdené: igen csináltak már vízhűtésű hangszórót is
ÉS ami még lemaradt: NAGYON SZÍVESEN!!!! külön öröm, hogy másnak is bejött!
itt a tel számom, ha valaki nagyon nem boldogul: 20-4737531
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged