Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS notebook topic
- Webkamera topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
djszido
tag
szétszedtem az enyém, és szomorúan tapasztaltam hogy egy szösznyi szivacs se volt benne
tettem bele ilyen bélést, de sajnos nem tudtam nagyon sok helyre, ugyanis nekem az 5005-ös változat van, és nagyon eltolták a hátlapját, mert a két panel a két szélén van, így az oldalát nem tudtam "betapétázni"
a táp pedig a hátlapon, nem az alján...
de a zsárgák egész jól kigyantázták a dobozt, főleg a kábel kivezetéseknél van nagyon sok...
(a lemezek illesztkedésénél találtam pár centi hézagot, de pótoltam)
az viszont tetszett, hogy a hátlap pereme gumis, szóval oda nem kellett vékony szivaccsíkot vágnom...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest