- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
djszido
tag
nekem eddig csak sztereóban szólt, de most vettem egy 5.1-es hangkártyát
feltűnt, hogy az 5.1-es bemenete halkabb... lehet valahol állítani benne?? esetleg valami kondicsere vagy akármi... mert így kb 3/4-en kell hajtani hogy normálisan szóljon.
(esetleg jobb lenne az ac3 bemenet??) -
djszido
tag
szétszedtem az enyém, és szomorúan tapasztaltam hogy egy szösznyi szivacs se volt benne
tettem bele ilyen bélést, de sajnos nem tudtam nagyon sok helyre, ugyanis nekem az 5005-ös változat van, és nagyon eltolták a hátlapját, mert a két panel a két szélén van, így az oldalát nem tudtam "betapétázni"
a táp pedig a hátlapon, nem az alján...
de a zsárgák egész jól kigyantázták a dobozt, főleg a kábel kivezetéseknél van nagyon sok...
(a lemezek illesztkedésénél találtam pár centi hézagot, de pótoltam)
az viszont tetszett, hogy a hátlap pereme gumis, szóval oda nem kellett vékony szivaccsíkot vágnom... -
djszido
tag
faenyv jó a műgyanta helyett? erre még nem válaszolt nekem senki.
-
djszido
tag
válasz
xxxNoizexxx #765 üzenetére
ezt a visszacsatolást remélem csak ideiglenes megoldásnak szánod...
lehet hogy jól szól, meg üti a mélyet rendesen, de ha szigorúan az elméletből
indulsz ki akkor érezned kell, hogy nem valós megoldása a problémának!
ha lenne sima gain a sub-hoz az jobb lenne -
djszido
tag
most vettem én is 5005-ös cuccot és szeretném kibélelni a ládáját
miket kéne hozzá beszerezni? bocsi, hogy nem olvasom végig ezt a 750 hozzászólást, csak kicsit bosszant, hogy több mint a fele anyázás.
szóval kerestem az obi-ban szivacsot, de nem találtam. vettem faenyvet, remélem ez jó műgyanta helyett, mert azt sem találtam.
és ha valaki tudna írni egy részletes leírást az operációról, meg hogy hova kell "tömni" azt is nagyon megköszönném. -
djszido
tag
mától én is csatlakoztam a klubhoz
a hétvégén lehet hogy lecserélem a kábeleket és szivacsozok... de még nem döntöttem el -
djszido
tag
muszály nekem is venni egy ilyet!
aztán ha majd lejár a gari, akkor minden tunningot elkövetek rajta.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest