- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
Aktív témák
-
dKes
tag
Szerintem meg pont a 'Redirection' a jó megoldás - különösen az ilyen mérsékelten veretes cuccoknak. Ennek a lényege ugye az lenne, hogy "kettévágja" a frekvenciát - a mélyek - egy bizonyos frekvencia alatt - mennek a sub-ra a közép-magasak ( ugyanezen freki felett ) mennek a szatelitekre. Ez azért jó, mert a sub mélyben jó - a szatelitek pedig a közép-magasra - fordítva nagyon nem. Az se jó megoldás, ha mindenre engedünk mindent, mert pl. a sub nem tud "értelmesen" szélessávban szólni - míg a magasak megmakkannak a töménytelen mennyiségű mélytől. Ennek eredménye továbbá egy nagyon nehezen belőhető igen zavart terű hangzás.
Én mondjuk 100 Hz-et ajánlanék ehhez a cucchoz általános használatra - 30-40 Hz-nél nagyon kevés mély jön ki a sub-ból (+ a szatelitek se bírják), míg ennél többnél már jöhetnek fals hangok + tolakodó lehet a mély (de nem ütős!).
Szerk: AC3Filter-el pl. jól ellehet játszadozni pl. frekikkel, Redirection-al, gain-el - sőt mindent hangot rá tud engendi minden hangszoróra (mixelni is lehet). Aki kicsit eljátszadozik ezzel - az sztem belátja, hogy nem mondok túl nagy marhaságokat ...
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest