Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Teclast Tablet Topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
ithomas
őstag
Szia!Nekem tetszik a leirasod,foleg a stilusa
Mas kerdes hogy en ezt nem fogom megcsinalni,mert bena vagyok hozza...
Azon meg ne csodalkozz hogy nem ir ide senki,rossz helyen nyitottad a topicot(szerintem).Ugyanis a nagy Genius 5.1 topic a Multimedia szekcioban van,es azt sokkal tobb ember latogatja amugy is...Szoval en a helyedben egy hazigazdaval attetetnem a topicot oda.*(ha lehet).
Amugy en ugy latom Te valamivel tobbet konyitasz a hangfalakhoz mint a nagyatlag,szoval az volna a kerdesem hogy amugy SZERINTED a genius hangszetje mennyire igenyes ezert a penzert.Tehat pl erdekelne hogy mi a velemenyed az erositorol meg a membranrol ami a melynyomoban van?Nagyon nevetseges,vagy azert turheto?Mert en ugy vettem eszre(szetszedes nelkul) hogy az erosito nincs alulmeretezve,nagyon hangosan szol igen tiszta hangok mellett.(Most a szatelitokrol beszelek.)A melynyomo az mas,az nekem se igazan jon be,zorog csattog,ahogy azt leirtad,de en megoldottam azzal a problemat hogy zenehallgatasnal a melyet lejjebb csavarom,hiszen nem tuc-tuc-t hallgatok es igy nagyon kellemes az osszkep,filmeknel meg nem annyira zavarnak azok akis mellekzorelyek..
Szoval gratula a ''cikkhez''
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tesla topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xbox Wireless Controller - Robot White (2020) 2026.08. 25.
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest