Aktív témák

• ithomas

őstag

válasz krila #4 üzenetére

Szia!Nekem tetszik a leirasod,foleg a stilusa:DDD
    Mas kerdes hogy en ezt nem fogom megcsinalni,mert bena vagyok hozza...
    Azon meg ne csodalkozz hogy nem ir ide senki,rossz helyen nyitottad a topicot(szerintem).Ugyanis a nagy Genius 5.1 topic a Multimedia szekcioban van,es azt sokkal tobb ember latogatja amugy is...Szoval en a helyedben egy hazigazdaval attetetnem a topicot oda.*(ha lehet).
    Amugy en ugy latom Te valamivel tobbet konyitasz a hangfalakhoz mint a nagyatlag,szoval az volna a kerdesem hogy amugy SZERINTED a genius hangszetje mennyire igenyes ezert a penzert.Tehat pl erdekelne hogy mi a velemenyed az erositorol meg a membranrol ami a melynyomoban van?Nagyon nevetseges,vagy azert turheto?Mert en ugy vettem eszre(szetszedes nelkul) hogy az erosito nincs alulmeretezve,nagyon hangosan szol igen tiszta hangok mellett.(Most a szatelitokrol beszelek.)A melynyomo az mas,az nekem se igazan jon be,zorog csattog,ahogy azt leirtad,de en megoldottam azzal a problemat hogy zenehallgatasnal a melyet lejjebb csavarom,hiszen nem tuc-tuc-t hallgatok es igy nagyon kellemes az osszkep,filmeknel meg nem annyira zavarnak azok akis mellekzorelyek.. :)
    Szoval gratula a ''cikkhez'' ;)

Aktív témák