- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
Aktív témák
-
quinlan
tag
Hosszas előkészületek után elkészítettem a Genius csodámon ezt a módosítást, amit krila javasolt. El kell mondjam, tényleg sokkal jobb lett a mélnyomó hangja
Sőt....azt kell mondjam, hogy tényleg olyan, mintha plusz 40 ezret ráköltöttem volna... Viszont sok saját módosítást is csináltam, amit majd lentebb megosztok veletek.
Vettem hangszigetelő műszálas vattát, műgyantát, majd mindent megcsináltam úgy, ahogy krila kolléga írta. A vattából nem érdemes spórolni, jó szorosan kell tenni mindenhova. (Én pl alig bírtam visszacsavarozni a fekete dobozt a vattától)
Emellett tettem vattát a kamra sarkaiba, a trafó alatti résbe, és az IC rengeteg közé is. Utóbbi nem tudom hogy szerencsés húzás volt-e, remélem nem fog túlmelegedni, vagy ilyesmi. Mindenesetre jól teletömtem a két IC panel közötti rést is. Krila leírását abban egészíteném ki, hogy érdemes a kábelek végeit szigetelőszalaggal is körbetekerni, mert a gyári, ráégetett műanyag megoldás nagyon gányul van megoldva. A 220V-ot leszorító bilincsbe én kívülről is csepegtettem, mert így sokkal jobban hozzáfértem a bilincs belsejében lévő lyukhoz. (Ide egyébként óriási mennyiségű gyanta került...)
Végeredmény: Tényleg minden szuszogás, zörgés, és egyéb oda nem illő hang megszűnt, és még a legnagyobb hangerőn sincsenek ezek már meg! Csak a tiszta, erőteljes basszus, semmi más!
Más: Érdemes a gyári kábeleket lecserélni, én egy MNC hangfalkábelt vettem, viszonylag olcsó volt (85 ft/m) Nagyon vastag sodortréz van benne, alig fért be a csatlakozókhozViszont tényleg nagyon megéri venni ilyen kábelből, én sem hittem volna hogy ennyit számít a jó kábel....
Nos, ennyi, képeket sajnos nem készítettem, de remélem hogy leírásommal a többieket is ösztönözni tudom eme remek modhoz
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged