- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Aktív témák
-
quinlan
tag
Hosszas előkészületek után elkészítettem a Genius csodámon ezt a módosítást, amit krila javasolt. El kell mondjam, tényleg sokkal jobb lett a mélnyomó hangja
Sőt....azt kell mondjam, hogy tényleg olyan, mintha plusz 40 ezret ráköltöttem volna... Viszont sok saját módosítást is csináltam, amit majd lentebb megosztok veletek.
Vettem hangszigetelő műszálas vattát, műgyantát, majd mindent megcsináltam úgy, ahogy krila kolléga írta. A vattából nem érdemes spórolni, jó szorosan kell tenni mindenhova. (Én pl alig bírtam visszacsavarozni a fekete dobozt a vattától)
Emellett tettem vattát a kamra sarkaiba, a trafó alatti résbe, és az IC rengeteg közé is. Utóbbi nem tudom hogy szerencsés húzás volt-e, remélem nem fog túlmelegedni, vagy ilyesmi. Mindenesetre jól teletömtem a két IC panel közötti rést is. Krila leírását abban egészíteném ki, hogy érdemes a kábelek végeit szigetelőszalaggal is körbetekerni, mert a gyári, ráégetett műanyag megoldás nagyon gányul van megoldva. A 220V-ot leszorító bilincsbe én kívülről is csepegtettem, mert így sokkal jobban hozzáfértem a bilincs belsejében lévő lyukhoz. (Ide egyébként óriási mennyiségű gyanta került...)
Végeredmény: Tényleg minden szuszogás, zörgés, és egyéb oda nem illő hang megszűnt, és még a legnagyobb hangerőn sincsenek ezek már meg! Csak a tiszta, erőteljes basszus, semmi más!
Más: Érdemes a gyári kábeleket lecserélni, én egy MNC hangfalkábelt vettem, viszonylag olcsó volt (85 ft/m) Nagyon vastag sodortréz van benne, alig fért be a csatlakozókhozViszont tényleg nagyon megéri venni ilyen kábelből, én sem hittem volna hogy ennyit számít a jó kábel....
Nos, ennyi, képeket sajnos nem készítettem, de remélem hogy leírásommal a többieket is ösztönözni tudom eme remek modhoz
Aktív témák
- OLED TV topic
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest