- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
Hi!
Hát énis megcsináltam ma a tuningot,mondjuk nekem csak a zörgedezéssel volt gondom..
Gyantázás ragasztás stb, az teljesen elmaradt,mivel ahogy néztem,nálam ezen a téren minden rendbe volt,szal mindössze hangcsillapítós vattával kitömködtem a kis fekete dobozt,valamint a nagyobb síma felületekre egyenletesen elosztogattam némi vattát..
Mélynyomó összerak,Benny Benassi bekapcs (nagyon jó mélye van),a hang amit hallottam,szinte szétszedte a szobámat..Nagyon szép hangja lett,viszont a lényeg amiért szétszedtem,az megmaradt..Továbbra is rezeg a szerkezetben valami és nemtudom hogy mi..Először azt hittem hogy a hátlapi csatlakozók zizegnek kicsit,de a hátlapot leszerelve és úgy meghallgatva az említett zenéket,továbbra is megmaradt az a zavaró rezgés..
Nem tudja esetleg valaki hogy ezügyben mit lehetne tenni?Mivel szivacsom még maradt,arra gondoltam hogy a mélynyomót kiszerelve,a mögötte lévő üres lukba tömködnék még egy kis anyagot,már ha lehet..
Továbbá..A merevítés az pontosan mit jelent?Mivel tudom belülről kimerevíteni a lapokat?Esetleg létezik erre valamiféle speciális szervíz vagy szaküzlet?Csakmer számomra mindössze ez a rezonálás a probléma (igen zavaró minden hangerőn) és arra gondoltam hogy akár fizetek is érte valakinek pár ezer forintot hogy orvosolja meg
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest