Hirdetés
Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
Hi!
Hát énis megcsináltam ma a tuningot,mondjuk nekem csak a zörgedezéssel volt gondom..
Gyantázás ragasztás stb, az teljesen elmaradt,mivel ahogy néztem,nálam ezen a téren minden rendbe volt,szal mindössze hangcsillapítós vattával kitömködtem a kis fekete dobozt,valamint a nagyobb síma felületekre egyenletesen elosztogattam némi vattát..
Mélynyomó összerak,Benny Benassi bekapcs (nagyon jó mélye van),a hang amit hallottam,szinte szétszedte a szobámat..Nagyon szép hangja lett,viszont a lényeg amiért szétszedtem,az megmaradt..Továbbra is rezeg a szerkezetben valami és nemtudom hogy mi..Először azt hittem hogy a hátlapi csatlakozók zizegnek kicsit,de a hátlapot leszerelve és úgy meghallgatva az említett zenéket,továbbra is megmaradt az a zavaró rezgés..
Nem tudja esetleg valaki hogy ezügyben mit lehetne tenni?Mivel szivacsom még maradt,arra gondoltam hogy a mélynyomót kiszerelve,a mögötte lévő üres lukba tömködnék még egy kis anyagot,már ha lehet..
Továbbá..A merevítés az pontosan mit jelent?Mivel tudom belülről kimerevíteni a lapokat?Esetleg létezik erre valamiféle speciális szervíz vagy szaküzlet?Csakmer számomra mindössze ez a rezonálás a probléma (igen zavaró minden hangerőn) és arra gondoltam hogy akár fizetek is érte valakinek pár ezer forintot hogy orvosolja meg
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest