Aktív témák

• gab1ka

senior tag

Hi!

Hát énis megcsináltam ma a tuningot,mondjuk nekem csak a zörgedezéssel volt gondom..
    Gyantázás ragasztás stb, az teljesen elmaradt,mivel ahogy néztem,nálam ezen a téren minden rendbe volt,szal mindössze hangcsillapítós vattával kitömködtem a kis fekete dobozt,valamint a nagyobb síma felületekre egyenletesen elosztogattam némi vattát..
    Mélynyomó összerak,Benny Benassi bekapcs (nagyon jó mélye van),a hang amit hallottam,szinte szétszedte a szobámat..Nagyon szép hangja lett,viszont a lényeg amiért szétszedtem,az megmaradt..Továbbra is rezeg a szerkezetben valami és nemtudom hogy mi..Először azt hittem hogy a hátlapi csatlakozók zizegnek kicsit,de a hátlapot leszerelve és úgy meghallgatva az említett zenéket,továbbra is megmaradt az a zavaró rezgés..
    Nem tudja esetleg valaki hogy ezügyben mit lehetne tenni?Mivel szivacsom még maradt,arra gondoltam hogy a mélynyomót kiszerelve,a mögötte lévő üres lukba tömködnék még egy kis anyagot,már ha lehet..
    Továbbá..A merevítés az pontosan mit jelent?Mivel tudom belülről kimerevíteni a lapokat?Esetleg létezik erre valamiféle speciális szervíz vagy szaküzlet?Csakmer számomra mindössze ez a rezonálás a probléma (igen zavaró minden hangerőn) és arra gondoltam hogy akár fizetek is érte valakinek pár ezer forintot hogy orvosolja meg :(

Aktív témák