- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amazon Kindle
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
Üdv!
Nekem is van egy ilyen fadobozos kütyü. Gen. 5.1
2 bajom van vele:
1.: a hangerő felénél már elkezd búgni egy picit. Ez még oké, ez betudható az erősítő hibáinak, zajnak, stb., meg ritkán használom olyan hangosan.
2. : Hogy az erősítő hátulján levő bemenetek, szerintem nincsenek függetlenitve egymástól(még nem szedtem szét a dolgot)
Ugyanis ha a számítógépet rákötöm a 9pin-es csatira önmagában oké, de ha még bármely más bemenetére rákötök valamit, akkor roh...ul búg. Ez nem a készülék hibája, hanem földhurok, mondják ők. ---> javítani nincs mit, én nem szedhetem szét a gari miatt, úgyhogy a köv.-t voltam kénytelen csinálni.
Csináltam egy dobozt, belevezettem az összes bemenetet, és kapcsolókkal választom ki, hogy melyik bemenetet akarom használni, majd az erősítőn is kiválaszto, s így tudom hallgatni. Egyébkén a tervezők zsenialitása, hogy a 9pin-es számítógép csati annyira nem szabványos, hogy nem is lehet kapni. Csak 8 pin-es van.
Sajnos így kell váltogatno a bemeneteket, pedig ezt megoldhatták volna az erősítő dobozon belül, hogy egyik bemenet se termeljen zajt a kiválasztott bemenetre, vagyis lekapcsolná azokat.
Az előlapon található bemenetválasztó gombokról meg annyit, hogy 600 éves kifutott darab, amelyet már nem, vagy csak kérésre gyártanak. tök analóg az egész, és pont ilyet használnak a gagyi eszközökben.
Nem akarom fikázni a terméket. Egyetértek az előttem szólóval. Ennyi pénzért ezektől függetlenül megérte megvenni. Csak ezt a leválasztásos dolgot sajnálom, ezt még megcsinálhatták volna!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest