Aktív témák

• gabor128

aktív tag

Üdv!

Nekem is van egy ilyen fadobozos kütyü. Gen. 5.1
    2 bajom van vele:

1.: a hangerő felénél már elkezd búgni egy picit. Ez még oké, ez betudható az erősítő hibáinak, zajnak, stb., meg ritkán használom olyan hangosan.

2. : Hogy az erősítő hátulján levő bemenetek, szerintem nincsenek függetlenitve egymástól(még nem szedtem szét a dolgot)
    Ugyanis ha a számítógépet rákötöm a 9pin-es csatira önmagában oké, de ha még bármely más bemenetére rákötök valamit, akkor roh...ul búg. Ez nem a készülék hibája, hanem földhurok, mondják ők. ---> javítani nincs mit, én nem szedhetem szét a gari miatt, úgyhogy a köv.-t voltam kénytelen csinálni.
    Csináltam egy dobozt, belevezettem az összes bemenetet, és kapcsolókkal választom ki, hogy melyik bemenetet akarom használni, majd az erősítőn is kiválaszto, s így tudom hallgatni. Egyébkén a tervezők zsenialitása, hogy a 9pin-es számítógép csati annyira nem szabványos, hogy nem is lehet kapni. Csak 8 pin-es van.

Sajnos így kell váltogatno a bemeneteket, pedig ezt megoldhatták volna az erősítő dobozon belül, hogy egyik bemenet se termeljen zajt a kiválasztott bemenetre, vagyis lekapcsolná azokat.

Az előlapon található bemenetválasztó gombokról meg annyit, hogy 600 éves kifutott darab, amelyet már nem, vagy csak kérésre gyártanak. tök analóg az egész, és pont ilyet használnak a gagyi eszközökben.

Nem akarom fikázni a terméket. Egyetértek az előttem szólóval. Ennyi pénzért ezektől függetlenül megérte megvenni. Csak ezt a leválasztásos dolgot sajnálom, ezt még megcsinálhatták volna!

Aktív témák