- Milyen házat vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardverkemping június végén
Aktív témák
-
Lestat7
csendes tag
Sziasztok!
Először is, köszi, Krila, az érdekes informácókért!
Már vagy 5 hónapja megcsináltam a mélynyomó tuningot s tényleg jobban szól a szett, amelynek egyébként a legnagyobb rajongója vagyok.
Egy dolog azért nem oldódott meg. A sok füttyögés mellett, az én mélynyomóm egy sajátos rezgést is hallat erősebb hangerőn, akár gyengébb hangerőn is, és természetesen nehéz rájönnöm mi rezeg. Tisztán hallatszik, hogy belül valami rezeg, hisz nem komponense a zaj a hangnak, hanem közelről hallatszik.
Van valakinek sejtelme, hogy mi rezeghet úgy? nagyon úgy hangzik mintha egy bizonyos tárgy (kábel esetleg) kelti a zörejt. Felbonthatom természetesen s mindent leköthetek, de azért csak jobb lenne ha valaki tudná pontosdan mi annyira laza benne, hogy ilyen módon rezegjen. Megpróbáltam már leszorítani a hátlapját jobban s szerintem nem onnan jön...
koszi előre
Cheers!
Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest