Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- iPad topik
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Akciókamerák
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen notebookot vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
Aktív témák
-
Lestat7
csendes tag
Sziasztok!
Először is, köszi, Krila, az érdekes informácókért!
Már vagy 5 hónapja megcsináltam a mélynyomó tuningot s tényleg jobban szól a szett, amelynek egyébként a legnagyobb rajongója vagyok.
Egy dolog azért nem oldódott meg. A sok füttyögés mellett, az én mélynyomóm egy sajátos rezgést is hallat erősebb hangerőn, akár gyengébb hangerőn is, és természetesen nehéz rájönnöm mi rezeg. Tisztán hallatszik, hogy belül valami rezeg, hisz nem komponense a zaj a hangnak, hanem közelről hallatszik.
Van valakinek sejtelme, hogy mi rezeghet úgy? nagyon úgy hangzik mintha egy bizonyos tárgy (kábel esetleg) kelti a zörejt. Felbonthatom természetesen s mindent leköthetek, de azért csak jobb lenne ha valaki tudná pontosdan mi annyira laza benne, hogy ilyen módon rezegjen. Megpróbáltam már leszorítani a hátlapját jobban s szerintem nem onnan jön...
koszi előre
Cheers!
Aktív témák
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest