- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
Lestat7
csendes tag
Na fiúk, azt hiszem rájöttem egy dologra, ami rontja a mélynyomó szép hangját. Talán nem hiszitek el, de nem a szerkezetben kapható, hanem kívül, mégpedig a kébelekben. Lehet, hogy kissé hihetetlen, de nálam a minidin-3 db jack cseréje 3 darab 1 méter hosszú sztereó jack - sztereó RCA(2)-ra nagyon hallható különbséget produkált a mélyhangoknál. A láda tuningolva van, modolva, tömködve, minden javított egy kicsit a hangján, lehet placebo hatás is volt, de ez most tényleg hallható különbség. Az új kábel vastagocska, s minden vége aranyozott. Igaz, már X-Fi XtremeMusic-nál tartok, de az messze nem hozott ilyen változást, szerintem ez a minidin kábel hártáltatja a minőséget, úgynevezett bottleneck.
Kerekebb a mélyhang, az ütés erősebb, sokkal kevesebb búgás és főleg kevesebb dübörgés. Nagyon olcsó mulatság volt, de nagyon megérte. A minidin kábel már a vastagságánál fogva nem megfelelő, impedanciák, mindenféle dolog el van hanyagolva. Nem beszélve a crosstalk-ról, az biztos a qtya segge alatt volt.
Más az élet így, próbáljátok ki ti is!
Cheers! -
Lestat7
csendes tag
Sziasztok!
Először is, köszi, Krila, az érdekes informácókért!
Már vagy 5 hónapja megcsináltam a mélynyomó tuningot s tényleg jobban szól a szett, amelynek egyébként a legnagyobb rajongója vagyok.
Egy dolog azért nem oldódott meg. A sok füttyögés mellett, az én mélynyomóm egy sajátos rezgést is hallat erősebb hangerőn, akár gyengébb hangerőn is, és természetesen nehéz rájönnöm mi rezeg. Tisztán hallatszik, hogy belül valami rezeg, hisz nem komponense a zaj a hangnak, hanem közelről hallatszik.
Van valakinek sejtelme, hogy mi rezeghet úgy? nagyon úgy hangzik mintha egy bizonyos tárgy (kábel esetleg) kelti a zörejt. Felbonthatom természetesen s mindent leköthetek, de azért csak jobb lenne ha valaki tudná pontosdan mi annyira laza benne, hogy ilyen módon rezegjen. Megpróbáltam már leszorítani a hátlapját jobban s szerintem nem onnan jön...
koszi előre
Cheers!
Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- EAFC 25
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest