- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz
madgie #11340 üzenetére
Ez igyvan. Én nekem ilyen szempontból az ASUS a favorit, mert bármit vettem még tőlük, egy sem romlott el, pedig már volt tőlük 8 alaplapom és legalább ennyi videókártytám. Ellentétben a Gigabyte-al. Egyesek aztmondják hogy az a csúcs. Ezzel szemben nekem volt egy P45-ös deszkám tőlük, ami 2 hét után megadta magát. Volt egy 7100GS-em, az kb egy évet birt. Egyedül ami nem romlott el és Gigabyte volt, az a 8800 Ultra-m, de azt eladtam 2 hét után.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy szar a Gigabyte, csak nekem nem volt vele szerencsém, ezért nem veszek tőlük több terméket. Járt utat...
Marci
-
zack
nagyúr
válasz
madgie #10684 üzenetére
Szerintem nem jol tudod a dolgokat. Eleve a GTX 580 csak 1.3 hdmi-t tamogat. Az 1.3 meg max 1920x1080. Ami tamogatja a 2560-at az az 1.4 szabvany de azt meg az 580 nem tamogatja. A DP meg azert jobb mint barmi mas mert lekezeli ill. Kihasznalja a 10bit-es 2710-et. Azt mondta OldArtist a legjobb minoseget a DP majd utana a Hdmi es vegul a Dual linkes DVI adja. a monitorhoz egyebkent kocsog modon csak egy vga-vga kabel jar amivel mindenki kitorolheti a segget. A Phantom3 van Dp port, de egy normalis dp kabel 6-8k hozza. Szoval nagy a szopas.
-
Carasc0
őstag
válasz
madgie #10582 üzenetére
Na igen most megfogtál! 47K
Ez már tényleg elgondolkodtató. Anno még nagyon drágák voltak. A 47K láttál erős árzuhanást tapasztaltam.
Nos mire a monitorom meghal, addigra az IPS ingyen lesz!
De lehet jobb és újabb technológia. Amúgy még mindig kitartok amellett hogy a monim egy jó monitor és középkategóriásnak simán merem mondani.
-
Carasc0
őstag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én nem tapasztaltam még hasonlót. Ha valamit egyszer megoldottak, az úgy is maradt.
Szerk.: Fura mi sosem tapasztalunk BC2 hibákat a tesztekben. Minden új driverrel megy mint a kisangyal, CF-SLI nem számít. Látom, hogy sokan panaszkodnak főleg a CF/SLI rendszerekre, de nem biztos, hogy jó helyen keresik a hiba okát.
Ez koncepcióból ilyen. Sosem fog változni. A CCC sugója leír erről mindent, csak el kell olvasni, ami ugye nem a userek erőssége.(#9362) Lord Vader: Nem egyszerű észrevenni, ha nem tudod, hogy mit keress.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Energiaital topic
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther - Garancia 2026.06
- Gainward RTX 3070 Phantom 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged