Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszas19
senior tag
Sziasztok.
Csatlakozom hozzátok egy msi gtx 480 twin frozr ii kártyával amin EK FC vizes blokk van így tuning alatt sem megy 50C fok fölé terhelve.
Egy kis eredmény.
3,6ghz-en a cpu alapon a vga.
3,6ghz cpu gpu 830 2000mem.
4ghz cpu gpu 830 2000mem
egy szó mint száz a 8120-ast 4ghz-re kel húznom hogy egy meghúzott 480-ast kiszolgáljon de bitang erő van benne az már szent -
Taifa Díaz
őstag
Üdv. Valami értelmes hűtő kellene GTX470-re, ami nem a gyári
, használtan, olcsón, de nem találok. Gelid Icy Vision rev. 2-es volt az apróban, ráadásul helybéli, de már elvitték. Ezen kívül jó lehet még a Zalman VF3000F, és az Accelero Twin Turbo II, ha jól tudom. Vagy más is jó lenne rá? Valami univerzális fajta...
-
LLKobe
veterán
válasz
Speed® #22795 üzenetére
Egyébként a ~80°C halkan nem rossz, hiszen gyárival is ekörül szalad, üvöltve..refről nem beszélve.
Mondjuk ha így nézzük, igazad van. Azt meg nem is említettem OC-vel együtt ennyi
Ha így nézzük már nem is rossz
Ha alapórajelen tolom, akkor csak ~75 fok körül mozog. Lehet nem is vágom meg a házat emiatt, ennek a VGA-nak a 80 fok mondhatni üzemi hőmérséklet. Lassan amúgy is szart se fog érni
-
Speed®
titán
válasz
LLKobe #22794 üzenetére
Beszéltünk erről, kivitelezés okán állsz így valószínűleg..próba kedvéért ráilleszthetnéd a ventik keretét a burkolatra, hogy ne szeleljen oldalra a ventik kilógó része..tippre nyernél pár fokot. Egyébként a ~80°C halkan nem rossz, hiszen gyárival is ekörül szalad, üvöltve..refről nem beszélve.
A valag kábelt meg szépen el lehet rendezni..legalábbis nekem átalakítóval együtt (ami ugye nagyobb, mintha henkelnéd a madzagot, mikoris visszavághatod a "fő" venti madzagját teszőlegesen) sikerült, szóval nem hinném, hogy anélkül ne menne -
LLKobe
veterán
válasz
Speed® #22793 üzenetére
Naja, csak a gyári állapothoz képest így is egy valag kábel lóg ki a VGA-ból, nem akarnám plusz egy gányolttal megtoldani...
Amúgy igen sokkal halkabb, de a hatásfoka meg rosszabb... így nem teljesen vagyok elégedett. A hétvégére veszek egy 12 centis porszűrőt, és kivágom a házam alját a VGA alatt, hogy betegyek egy ventit szívóra.
így remélem helyreáll a rend. Most kaptam rá a BF3-ra, és az konstans 98% környékére terheli a GPU-t, úgy meg már a 80 fokot nyaldossa... -
Speed®
titán
válasz
LLKobe #22792 üzenetére
Ne bánd, ha halkabb..persze ez egyéni igény témakör. Anno hűtőkkel együtt kaptam 3dbot, nem tudom, honnan szerezte a tag..de gyártott itt valaki aprón egyedi kábeleket, valószínűleg tőle..a tökölés 4 vezeték összesodrását jelenti, ha nem akarod túlspilázni (forrasztás+zsugorcső)..ennyit simán megcsinálnék ahelyett, hogy fizetek érte
-
LLKobe
veterán
Nem tudjátok, ILYET lehet itthon kapni valahol?
-
apollo12
veterán
hát azért annyira nem csúnya inkább élethűbb a graff az elődhöz képest, nálam minden ultrán és nagyon szép és 60pfs + megvan, pályákon átlag 74fps, sajna néha randomba le esik, de az sztem a proci miatt van, mert így is csak 80-90% használja ki a két vgat de lehet majd javul driverek esetében.
-
FatalEror
addikt
-
bim
veterán
Csak én látom olyan csúnyácskának a BF.4-et vagy valóban az? Olyan semmilyenek a tárgyak pl. épületen belül. Minden sík és makulátlan.
Amúgy elég szépen futkos Ultra/high beállításokkal MSAA nélkül 1920x1080-on. -
javorszky
tag
Nem szoktam multizni.Nem tudom ott hogy viselkedne.
-
javorszky
tag
Sziasztok.A Battlefield 4 minden high-on full hd rebbenés nélkül megy.Gyönyörű grafika.Jó kis kártya még ez !!!!
-
LLKobe
veterán
Csak a kiváncsiság kedvéért: valaki nem tudja véletlenül milyen egy AC twin turbo/pro hatékonysága a TF2 hűtéshez viszonyítva?
-
LLKobe
veterán
válasz
Taifa Díaz #22772 üzenetére
A VGA mindig a legrosszabb befektetés, nagyon veszti az értékét. 480-akat már 30k-ért lehet használtan kapni, így a 470 se ér többet ~25k-nál. Én is 52-ért vettem a 480-amat, most egy huszast simán buknék az eladásával. Ez van, sajna reális a dolog.
-
Pala
veterán
válasz
Taifa Díaz #22772 üzenetére
Én egy éve is csak alig többért tudtam eladni a 470-eimet. Nem egyszerű a helyzet, mert alig többért már ott van újonnan pl. a 7790, ami leveri, sokkal kevebbet fogyaszt és halkabb/hűvösebb is.
-
Taifa Díaz
őstag
Bexarás, emberek, hogy hónapok óta nem tudok eladni egy Giga GTX470-est, már 25k-ra levittem az árát, és így se kell a kutyának se
-
jlali83
csendes tag
Korrigálnám magam annyival, hogy gyári hűtőnél jobb, hatékonyabb hűtést keresek, pl twin frozr 2
-
jlali83
csendes tag
Hali! Szerintetek egy 4000 mhz-re tuningolt fx 6100-as proci ki tud hajtani egy gtx 480 sli-t? A másik fontos dolog, hogy aki tud eladó hűtést gtx 480-ra az keressen privátban,köszönöm.
-
Speed®
titán
válasz
LLKobe #22759 üzenetére
Fura..helyes kötéssel tényleg mennie kellene..a vezérlés más paramétertől nem nagyon függ..jó az az AC venti amúgy?
Valószínűleg azért voltak jobbak nálam, mert más volt a megvalósítás..meg merem kockáztatni amúgy, hogy hasonló lehet a gyáriak hatásfoka, csak ugye a zaj..de erről már beszéltünk. Namost képzeld el, ha a Turbo Module ventikkel dolgoztál volna ;p
Összességében akkor legalább zajban előrébb vagy..az is valamiÉs igen, fontos a környezet szellőzése ebben a kategóriában..ha kikapcsolom az "elszívót", nálam is kegyetlenül befűti a házat a 480, Peter ide vagy oda, az elfogyasztott energia hő formájában jelen van..persze amíg a másik oldalon sok FPS van jelen, ezt szívesen kezeli az ember némi henkeléssel
-
LLKobe
veterán
válasz
apollo12 #22760 üzenetére
A max. hőfokok rosszabbak. 2 fokkal. Az idle jobb, ~5 fokkal.
Egyébként az a baj, hogy a házamnak rossz az elrendezése. Illetve én rontottam el: az oldala rácsos volt teljesen, és sokkal jobban áramlott be a hideg levegő. De rohadt zajos is volt, így a rácsot kicseréltem plexire.
Sokkal halkabb viszont melegebb is.
A vinyókra pedig a másik oldalról fújnak a ventik, nem pedig elölről hátra, a VGA felé.
Az lesz a megoldás, hogy a ház alját kivágom, és odateszek egy 12-es ventit 600-as fordulaton, ami közvetlen a VGA-ra fújja majd a levegőt. -
LLKobe
veterán
válasz
Speed® #22758 üzenetére
Az AC ventinek amit beletettem 0,24A. Ahogy mondod, a gyári YL 0,3A. Ennek ellenére nem indult el.
A ventik a gyárihoz képest úgy 2mm-el vannak "magasabban". A fém keretet nem vettem ki, mert ahhoz az egész hűtést le kellett volna bontani a VGA-ról, amit nem akartam.
A gyári ventik "talpát" lepattintottam ahogy a képen is van. A középen lévő kiálló részt leszedtem, és teljesen síkra csiszoltam, majd erre a talpra ragasztottam rá az AC ventiket.Így a gyári csavarokkal vissza tudtam rögzíteni, még a kábeleket is ugyanúgy bujtattam át ahol gyárilag voltak.
Tehát a gyári megoldáshoz képest ennek a talpnak a vastagságával vannak magasabban a ventik, ez max 2mm. A képek csalókák, de elég mélyen ülnek. Szerintem az a baj hogy a gyári kis propellerek bár kisebbek voltak, ezekhez képest sokkal nagyobb fordulatszámon mentek.
-
Speed®
titán
válasz
LLKobe #22757 üzenetére
A kinézett AC venti motorja milyen áramerősséget igényel? A gyári YL 0.3A, combos..egyébként én is cseréltem már tápventit, de inkább potira kötöttem, hogy be tudjam lőni, valójában mekkora luft kell ahhoz, hogy ne dőljön a forróság belőle..persze ez picit szakbarbárság, mert általában légszállításra méretezik és a táp sem játék, de szeretem a csendet ;p
Ahogy nézem a VGA képeket, nem ülnek elég mélyen a ventik, az a része nem kap komoly luftot a bordának, ami érdemi hőleadás végezne..kiszedted a gyári ventik fém rögzítőkeretét? Én anno picit csaltam, szalagos csiszológéppel lekaptam a ventik keretéből az alsó részt, hogy oldalra is frankón fújjanak, felül meghagytam a kört, hogy legyen "nyomaték", csak a füleket kaptam le a dizájn végett..a VGA végezte a vezérlést, azzal nem volt sok gond, profilozás után..igaz, hogy az 560TI 175W TDPvel bír, de ott a borda is soványabb kivitelű, így elég fura azt olvasni, hogy rosszabb nálad :S
-
LLKobe
veterán
válasz
Speed® #22756 üzenetére
Tápos móka. Vga-ról milyen infót akarsz? Egyelőre nem a VGA vezérli, hanem rákötöttem a saját szabályzómra- a több órás szop*s után már nem volt erőm még azt is összetákolni.
toltam vele egy kis gémet úgy hogy maxra csavartam őket, és úgy kaptam az eredményeket.
Szerintem kisebb a lészállításuk mint a gyári kis szaroké.Képet most lőttem:
-
Speed®
titán
válasz
LLKobe #22755 üzenetére
Ejh..a táphoz olyan ventit vettél, ami műszaki jellemzőiben ~egyezik, vagy totál eltérőt? Ha van benne vezérlés, az méretezve is van valamire..
A VGAra felkerült ventikről bővebb infó, netán kép akad? Fura, hogy rosszabbul teljesít..én épp ellenkezőjét tapasztaltam anno a TFII 560TInél
-
LLKobe
veterán
válasz
Speed® #22751 üzenetére
Na, ma méretes szopórollerbe futottam bele. Vettem egy 12 centis ventit, hogy beszereljem a tápomba, mert ami abban van nem éppen halk. Szétszedtem a tápot, és a netes tesztekkel meg hírekkel ellentétben nem csatis volt hanem forrasztott. Mindegy elvágtam, betettem az újat. Persze hogy nem indult el... Szopacs, vissza a gyári turbina...
Ezekután nekiálltam a 480-on kicserélni a ventiket, mondanom sem kell nem volt egyszerű... de megcsináltam. Az eredmény: jobban néz ki, de a hőfokok még picivel rosszabbak is. A gyári ventikkel durva játék alatt 74 fok volt max, így már 76-ot is láttam. Mindegy, betettem még egy 12-es ventit a házba ami közvetlenül a VGA-ra fújja a luftot. De legalább valamivel halkabb lett a gép.
-
DeathAdder
veterán
válasz
asvald #22752 üzenetére
Sokkal feljebb nem is nagyon érdemes lépni, hacsak nem 4k -ban gondolkodik az ember.
Aztán lehet bennem van a hiba, de ennek a kártyának az 5szörös árát nekem nem éri meg, hogy 4x-ről 8x-re kapcsoljam az élsimítást, ami különbséget akció közben gyakran észre sem vennékCry3 is nagyon szépen meg very high-on, és 4es élsimítással, bár én 2-esen használom inkább, mert kell a 30+ fps.
Próbáltam High system spec-el és 8x -el is, de nekem jobban tetszett very-n és 2x-en szóval azt a verziót használom - más kérdés, hogy nem jött be a game, ezért nem is játszom, most meg nincs nagyon ami megszorongatná-.
FC3-azok mostanában, 8x-be ott is beletörik a bicska, de 4x-en megvan a stabil 35fps és nagyon élvezhető -
jlali83
csendes tag
Hy. Szerintetek egy 4 ghz-re tuningolt fx 6100 proci ki tudna hajtani egy gtx 480 sli-t?
-
asvald
senior tag
Hy
Lecseréltem a az x4es athlonom egy fx6300ra hát sokat dobott a teljesítményen , az biztos , hogy egy darabig megtartom még a kártyát ,crysis 3 very high hd felbontáson tökéletesen fut 25fps alá nem nagyon esik,
Szóval marad az öreg harcos tavaszig még -
LLKobe
veterán
válasz
Speed® #22749 üzenetére
Igen, pontosan ilyeneket vettem. Lehet hogy nekem nehéz a felfogásom, de nem értem mit értesz az alatt hogy "közösíthető a csatija"
Mindkét ventin 4 pines PWM-es csati van. So
Szerk.: Ja hogy arra gondolsz hogy ilyen a csatijuk? Az lehet, nem tudom, számomra ez újdonság
-
Speed®
titán
válasz
LLKobe #22748 üzenetére
Ilyen ventiket vettél? Ezeknek közösíthető a csatijuk, nem? Elég 1et átalakítani.
-
LLKobe
veterán
válasz
Speed® #22745 üzenetére
Köszi a segítséget! A kábelezés része érdekelne. A gyári csatin lévő kábelt akarom elvágni, és arra rákötni a két AC 8 centis pwm-es ventit, úgy, hogy a kártya vezérelje továbbra is. Hogy csináljam? Kössem össze a két venti egyforma kábeleit, majd azt a gyári kábel megfelelő kábeleihez?
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Valaki cserélt már TF2-es 480-on ventiket úgy, hogy a csere után is a VGA vezérli őket?
-
vakond5
őstag
válasz
DeathAdder #22741 üzenetére
odorgg kollega megelőzőtt.
-
odorgg
addikt
válasz
DeathAdder #22741 üzenetére
Kisebb fogyasztás,melegedés.
-
vakond5
őstag
válasz
DeathAdder #22738 üzenetére
Maradjon a 800/4000, és lépcsőnként vedd lentebb a feszt. Hidd el, jól jársz.
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #22738 üzenetére
Egyébként a 4ghz-s 920-asom HT nélkül malmozik rendesen cry3 alatt 80-90% -on, ami azért meglepett.
Nem tudom hogy vitt el valakinek annó az ilyen konfigja egy 480 SLI -t -
DeathAdder
veterán
válasz
Speed® #22736 üzenetére
Békén hagytam, nem kísérleteztem azóta tovább
Hihetetlen milyen erős kártya ez még mindig, olyan kiegyensúlyozott, masszív, érzem az erőt benne
Összességében azt tapasztaltam, hogy nagy amd propaganda ez az egész ph. Meg kell mindenkit hallgatni, tapasztalatot kell szerezni és azután mérlegelni. Én mindig is a nV felé vonzódtam, de objektíven is be kell ismeri, hogy (legalább is amire nekem kell) a nv a jobb választás. Nagyon, de nagyon megérte az árát, amire nekem kell, bőven megteszi
Nem is erőltetem tovább, olyan szépen viszi gyári feszen 800/4000-en, nekem bőven elég. -
asvald
senior tag
válasz
DeathAdder #22734 üzenetére
zsilet pengével simán levehető a borda ,
-
Speed®
titán
válasz
Több, mint esélyes, hogy komolyabb ragasztóra lett cserélve a gyári megoldás..az AC sünik hajlamosak (járt nálam pár AC megoldás /L2 Pro, S1, S2, TT), azoknál tapasztaltam) maguktól is lepotyogni..ha nem akarsz rizikózni, hagyd békén a behemótot rajta és élvezd, hogy legalább ilyen téren /csend-hőmérséklet/ pariban van a 7850el, ha már fogyasztásban OCzva a dupláját is bekéri..valamit valamiért.
Amit tapasztalsz, hogy valós felhasználásban kényelmesen hozza (sőt) a 7850et, így van, főleg minFPS/stuttering szintjén ver oda..nem hiába tértem vissza a 7850->7870->7950 túra után a 480hoz, negyedjére is..pedig mindegyik 7es bírta 1200as GPU OCval az üzemet..valahogy mégis ezzel érzem simulékonyabbnak a játékmenetet ott, ahol a VGA számít..evvan.
800/4000 átlagos OC, nagyon nem is érdemes erőltetni a VRM okán, csak ha alacsony feszen megy feljebb, terhelt 1.075Vig elméletileg nincs gond..csak ugye nem mindegy, milyen VIDről indul az ember..ha mázlid van, sokkal tovább is megy, ha nincs, be kell ért ~850 körül..ezt neked kell kitesztelned..580 szint simán hozható
-
bim
veterán
válasz
Én amióta megvan a kártya egy szintetikus tesztet sem futtattam csak a játékokat.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Speed® #22731 üzenetére
Még FatalEror tanácsára sem volt hajlandó megadni magát az odaragadt bordák
Persze elhiszem, hogy valahogy le lehet szerelni, de nem kísértem tovább a sorsot, használom így, aztán meglátjuk(de sajnos nagyon hűvős
)
Alapfeszen hagyva (1025mV) emeltem picit az órajeleken.
Így lefutott a Heaven, de nem szeretném egyelőre tovább húzni, játszom vele így és ha nem fagy, akkor feljebb megyek, amíg lehetElvileg Zotac a kártya, nem tudom mennyit bírhat. Előző gazda szerint sosem volt tuningolta.
Tehát így áll jelenleg, ez így most rendben van? Súrolja már az 580 szintjét?(#22732) apollo12 - Marad egyelőre az AC. Azért érdekes, hogy
azarohattamd7850szintetikus tesztekben így is jobb, de játékban pont a fordítottját észlelem, van ahol +15 fps is a nV javára -
FatalEror
addikt
válasz
DeathAdder #22723 üzenetére
Vissza az ac hűtőt,2óra furemark,majd gyorsan melegen próbáld elválasztani a süniket.Természetesen ne működés közben próbáld.
-
apollo12
veterán
válasz
DeathAdder #22730 üzenetére
én a helyedben rajta hagynám
nálam 2 db is süvített és senkinek nem ajánlom, AC sztem sokkal szebb a vga meg komolyabb, de vízzel még komolyabb
7850 nél meg gyorsabb lesz
-
Speed®
titán
válasz
DeathAdder #22730 üzenetére
Alpenföhn/Prolimatech hűtőkhöz adtak anno olyan ragacskencét, ami brutálisan fogott, tűvel borda alá fecskendezett oldószer lazította csak el, de utána lehetett vakarni-polírozni a megmaradt sz4rt..néha nem érdeme bolygatni..ha már rajta van.
Azért el ne keseredj, a VRM hőmérsékletre figyelj, aztán használd..a robosztusság így is megvan..sőt. Persze nem üvölt, de hosszú ideig az úgysem lehet szempont, mert őrjítő ;p
-
DeathAdder
veterán
Hát a fagyasztás sem ért semmit, meg nem mozdult egyik süni sem
Bass...a meg, 3 éve vágyom egy igazi gtx480-ra, azt hittem a mai nap ez beteljesül..Letesztelem mit bír , aztán lehet elcserélem egy igazira
1025 mV a gyári fesz, holnap megnézem meddig megy -
DeathAdder
veterán
válasz
Laraxior #22726 üzenetére
Fehér színű, a ragasztó néhol látni, tehát nem hiszem, hogy pillanatragasztó.
Viszont ez meg nem mozdul hiába csavargatom, annyira rajta van, hogy érzem ha lejön, akkor az ramokkal együtt fog, és mind a 11 ilyenBasszus jól bevásároltam, nem gondoltam, hogy egy utángyártott hűtő ilyen tákolással jár
-
Speed®
titán
válasz
Kártya zacsiba, be a fagyasztóba..~1 óra múlva minimális erőfeszítéssel lepattannak a bordák (csavaró mozdulat, sose dönteni-húzni). Néha csak ezzel a módszerrel bomlik 1-1 jobban sikerült ragasztó (hacsak nem volt oly előrelátó aki véglegesíteni akarta a le-lepottyanó AC süniket, hogy pillanatragacsot használt..akkor cumi, ill. oldószer injekciózás). Ellenben szerintem élvezhetnéd, hogy így legalább csendesen fűt..persze egyéni perverziók széles tárházát tapasztaltam már Fermi tulajoknál, szóval azon sem lepődök meg, ha te épp pont arra "gerjedsz", hogy üvöltve fűt..de arra ott a hajszárító
Üdv a klubban egyébként..7850hez képest kíváncsi leszek a véleményedre
-
Laraxior
titán
válasz
DeathAdder #22725 üzenetére
Nemigazán, csavargatva kell leszedni, nem pedig húzva. Mert ha húzod csak simán, akkor jönni fog vele az IC is, és nem hiszem, hogy egy rammal kevesebbel elindulna, tehát kuka. Vagy zsilettpenge, az aláfér. Reménykedj, hogy gyári ragacsos, és nem hazai kókány pillanatragasztó.
A ramokra figyelj oda, mert azok a legérzékenyebbek, én már jártam úgy, ramhűtőblokk cserénél -
DeathAdder
veterán
válasz
Laraxior #22724 üzenetére
Az
Vissza szeretném tenni, nem elsősorban teljesítménye miatt vettem ilyen kártyát (ami manapság ugye már nem szenzáció), hanem a szeretni való sajátosságai miatt, mint pl. hogy télen fűtsön és zúgjon mint állat.
Tudom ez a neurotikus gondolkodás, de hát nem vagyunk egyformákSzóval ezek a hűtőbordák szó szerint betonstabilan rajta vannak ezeken a modulokon, egyszerűen nem merek nekiesni és leszedni őket
Ez már veszett ügy, jól gondolom? -
Laraxior
titán
válasz
ref hűtős? Öngyilkosság visszatenni
-
DeathAdder
veterán
Ma vettem egy 480-at szóval (mostmár én is tagja leszek a fórumnak
), a helyzet, hogy AC hűtés van rajta, és vissza szeretném tenni a gyárit.
A sok hűtőborda viszont zavar ebben, de annyira masszívan rajta van, hogy azt hittem gyári.
Van valami mód, hogy leszereljem úgy, hogy épségben minden más megmaradjon a kártyán ?Így néz ki jelenleg
-
Köszi a tegnapi tanácsokat a GTX 470hez. Nem csak az intellel van baja
-
Sziasztok! Egyik barátom vett egy Gigabyte GTX 470-et (rev 2.0). Az i7-esével nem működik együtt, de állítólag az AMD vonallal nincs baja a kártyának. Ez totál hülyeség vagy lehet igaz? Elég jó áron meg tudnám venni, Phenom II X4 965 mellé raknám be HD5770 helyett.
Szar a kártya vagy tényleg csak az intellel van baja?
-
-
asvald
senior tag
Megnéztem a játékot (bf4) és olyan processzor limitem van hogy az nem emberi , legjobb esetben is a gpu kihasználtságom 53%
tényleg megérett a lap + proci csere
-
-
mikka07
tag
Az lenne a kérdésem hogy eladnám a 470 gtx kártyámat. A vevőnél következö konfigba kerülne a kártya,antec phantom passziv táp 480w ,de van benne ventillátor ami nagyobb terhelésnél bekapcsol ez hajtaná a kártyát az új gazdájánál, 4db merevlemez,dvd olvasó,amd x2 4200cpu,3db 12 cm es ventillátor,a tápon van két db 6 pines csatlakozó,elég hozzá a táp teljesítménye? Nálam egy minőségi 570w -os táppal megy jelenleg ,csak eladnám a kártyát. nagyobbra váltás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Célegyenesben a Yettel TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Facebook és Messenger
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest