Hirdetés
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
El vagy tévedve egy kicsit, és még sokan rajtad kívül.
Mit vártok? Hogy jön egy proci család és 100% gyorsabb lesz az elődnél olcsóbbért?
Meg jön egy videókártya és majd 200fps-el fogja tolni a Crysis-t? Jó lenne ha a realitások talaján maradnátok, mert ilyen nincs, és a szám-tech. történelmében csak elvétve fordult elő modellváltásnál nagy gyorsulás...de ezt te is nagyon jól tudod.Apránként lépkednek 10-15-20% sebességnövekedéssel.Nem véletlen.Ne az legyen hogy év elején eladják a kurva gyorsat és 2 évig ne legyen új, gyorsabb termékük, ezáltal befagyasztva a piacot és a fejlődést, meg persze a profitot is.Elégedetlenkedsz, semmi se jó, a 15% növekedés se, a jobb húzhatóság se...semmi se.Az se lenne jó ha 40% lett volna a gyorsulás mert akkor azon elégedetlenkednél miért nem lett 70%....nem értem ezt a mentalitást.
Én másképp fogom fel a dolgokat, és nem elégedetlenkedem.Nekem igen is megérte hogy az 54K-s E6850-et lecseréltem a 49K-s E8400-re ami azonos órajelen 15% gyorsabb, azon túl hogy 24/7-be 300mhz-el többet tud kissebb fesszel, kevésbé melegedve.
Ez akkor így tényleg kurva szar vétel nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Linux kezdőknek
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BMW topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mit vártok? Hogy jön egy proci család és 100% gyorsabb lesz az elődnél olcsóbbért?