- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
newgamer
aktív tag
válasz
fiftyke #9058 üzenetére
Igen arra használnám (XP és játék), és előbb utóbb lecserélném, sztem 1évig lenne max, mai játékokat, jó tudom, nem maxon, de közepes felbontásban jól viszi.
Bár azért ellehetne gondolkodni, hogy nem sokkal többért már jó kártyákat lehet kapni, 9600, 3800as széria.
Amik több mint 2-3x akkora teljesítményre képesek legalább. -
Andras828
tag
válasz
fiftyke #8716 üzenetére
Persze, nagyon jó ez a kártya, nem is azt mondtam(bár csinált néha egy-két érdekeset, pl. fekete lesz a képernyő, pixelhiba stb, de lehet a drivertől is szerintem). Csak amiket mostanában csinálnak a zöldek, meg amiket nyilatkoznak, hihetetlenül ellenszenvessé tették magukat számomra.
-
Andras828
tag
válasz
fiftyke #8675 üzenetére
Az minek, bőven elég alapon is a kártya az átlag igényeknek. Bár a Race Driver GRID már igényli az én húzásomat, meg a Bioshock. Aztán ki is van lőve a többi tuning, egy ideig. Egy fél év, és eljutok a te szintedre
Egyébként grat hozzá! Mekkora teljesítmény különbség van az alap órajelekhez képest? Mennyire melegedik?
Mod: Az enyém akkoris jobb
:-P
-
-
-
Dr. Gabo
tag
válasz
fiftyke #8512 üzenetére
Azt mondja az Omega driver home page, hogy buheráltak valamit az eredeti driver-ben és ettôl jobban hasît az Omega. Állítólag vannak régi kódrészek az eredetiben, amelyek már elavultak. Ezeket helyettesíti az Omega valami extra super cool kóddal. Mittomén..
A 3DMark teszteken biztosan jobb. Játékban nem érzékelem, mert 30 FPS felett már nem látom úgysem, fôleg ha a V-Synch is be van kapcsolva.
Ha valakinek van kedve meg tudja nézni játék teszteken mind a két drivert. Én nem vettem a fáradságot erre eddig. Most úgy be van lôve a rendszerem, hogy nem szívesen kockáztatnék meg semmi frissítést...
-
Eagle16
addikt
válasz
fiftyke #8287 üzenetére
Szerintem nem sokat javulna. Bár ha újrapasztázod a magot, akkor lehet. Mert a 8600Gt-n valami kritikán aluli "paszta" van. (inkább rágóra hasonlít)
Rick4: nekem Vf-700AlCu-val 39 fokos volt a kari, szóval nem mindegy neki. (5V-on)
Azóta elfáradt a paszta alatta, vagy nemtudom, mert alapon 45 fokos a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged