- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SONY LCD és LED TV-k
- Tápos kibeszélő offtopik
- Fujifilm X
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hát amenyire én értettem ebből valamit

Az NV43 ok voltak a 6200 as szériából a Pci-e kiadás, és az NV44 eket rakták AGP -re < ezeket már elvileg nem +8 pipere állitani, se hardveresen se szoftveresen. És itt a Leadtek a HSI bridge megkavart valamit, amit nem nagyon értek megintcsak, ezért van, hogy NV44 ek ismeri fel a Everest a karinkat, miközben NV43 as. Ezekből áll nagyon kevés jutott ki, amit mi szerencsésen megkaptunk
De ha tudtok egy kicsüt türelmesen várni akkor megnézem azt a mailt, amit küldött nekem Mistral > Leadtek ( amit még egy picit fordittani kell ) na mind1, 1 max 2 nap és több infot tudok adni, hülyeséget nem akarok most írni.
AZ NV44 es 6200 es KARIKAT már EGYÁLTALÁN NEM LEHET +8 PIPE -RA ÁLLITANI, ez 100% ebből még véletlenül sem került ki olyan, amin aktiválni lehet ( elvileg )
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- World of Warships
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X OC Edition
- HP Omen GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X - Beszámítás: OK
- HP Omen GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X - Beszámítás: OK
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha tudtok egy kicsüt türelmesen várni akkor megnézem azt a mailt, amit küldött nekem Mistral > Leadtek ( amit még egy picit fordittani kell ) na mind1, 1 max 2 nap és több infot tudok adni, hülyeséget nem akarok most írni.