- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hát amenyire én értettem ebből valamit

Az NV43 ok voltak a 6200 as szériából a Pci-e kiadás, és az NV44 eket rakták AGP -re < ezeket már elvileg nem +8 pipere állitani, se hardveresen se szoftveresen. És itt a Leadtek a HSI bridge megkavart valamit, amit nem nagyon értek megintcsak, ezért van, hogy NV44 ek ismeri fel a Everest a karinkat, miközben NV43 as. Ezekből áll nagyon kevés jutott ki, amit mi szerencsésen megkaptunk
De ha tudtok egy kicsüt türelmesen várni akkor megnézem azt a mailt, amit küldött nekem Mistral > Leadtek ( amit még egy picit fordittani kell ) na mind1, 1 max 2 nap és több infot tudok adni, hülyeséget nem akarok most írni.
AZ NV44 es 6200 es KARIKAT már EGYÁLTALÁN NEM LEHET +8 PIPE -RA ÁLLITANI, ez 100% ebből még véletlenül sem került ki olyan, amin aktiválni lehet ( elvileg )
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha tudtok egy kicsüt türelmesen várni akkor megnézem azt a mailt, amit küldött nekem Mistral > Leadtek ( amit még egy picit fordittani kell ) na mind1, 1 max 2 nap és több infot tudok adni, hülyeséget nem akarok most írni.