Hirdetés
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Apple asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hát amenyire én értettem ebből valamit

Az NV43 ok voltak a 6200 as szériából a Pci-e kiadás, és az NV44 eket rakták AGP -re < ezeket már elvileg nem +8 pipere állitani, se hardveresen se szoftveresen. És itt a Leadtek a HSI bridge megkavart valamit, amit nem nagyon értek megintcsak, ezért van, hogy NV44 ek ismeri fel a Everest a karinkat, miközben NV43 as. Ezekből áll nagyon kevés jutott ki, amit mi szerencsésen megkaptunk
De ha tudtok egy kicsüt türelmesen várni akkor megnézem azt a mailt, amit küldött nekem Mistral > Leadtek ( amit még egy picit fordittani kell ) na mind1, 1 max 2 nap és több infot tudok adni, hülyeséget nem akarok most írni.
AZ NV44 es 6200 es KARIKAT már EGYÁLTALÁN NEM LEHET +8 PIPE -RA ÁLLITANI, ez 100% ebből még véletlenül sem került ki olyan, amin aktiválni lehet ( elvileg )
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple MacBook
- Jövedelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha tudtok egy kicsüt türelmesen várni akkor megnézem azt a mailt, amit küldött nekem Mistral > Leadtek ( amit még egy picit fordittani kell ) na mind1, 1 max 2 nap és több infot tudok adni, hülyeséget nem akarok most írni.