Új hozzászólás Aktív témák
-
Z406
tag
Sziasztok! No, kibróbáltam egy picit, hogy mit is kaptam a pénzemért... Nos én nagyon elégedett vagyok vele! 3DMark 2003 - ban kipbróbáltam, hogy mit tud moddolással és a nélkül is. Mind a kétszer kb ugyanolyan eredmény lett, szóval nem biztos, hogy ennél a kártyánál működik, de majd még ügyeskedem vele. Ja, amúgy 4505 pontot csinált. 3DMark 2005 - ben majd még letesztelem, és íromk, hogy mennyit vitt... Játékok terén kipróbáltam a Call of Duty UO - val, itt 1024x768 - ban, teljesen maximumon nekem simán ment, de ugye az Nvidia mindíg is jó volt Open GL - ben... Doom 3 - ban, alapból közepes grafikára lövi be, és megmondom őszinétn, hogy nagyon jó megy vele, néha egy kis döcc, de az is akkor, mikor pl belépek egy nagy terembe... A grafikát nem változtattam meg, mert elfoglalt az az érzés, hogy jééé, nem akad...
Aztán Undergroundban 800x600 - ban frankón megy a játék, de a kidolgozottságot maximumra és a VSync - et bekapcsolva azért kissé belassult a játék. De ezeket lejebbvéve illetve kikapcsolva nagyon szép kép mellett jól megy. Aztán kipróbáltam még a Lego Star Wars - ot is.
Igazából ez nem egy nagy grafikai játék, mert ugyebár lego elemekből áll, de tévedtem. Ugyan az alakok valóban azok, de a táj és pl a fénykard effektek miatt iszonyatosan jó grafikai teszt. Nos, a 6200 ezen is jól teljesített. Következő szabadidőmben kipróbálom még a FarCry - t, a Doom 3 Recurraction - t (jól írtam?
) és a Trainz Simulator 2004 - et is illetve ha lesz kedvem akkor Sims 2, Half Life 2, Swat 4 és persze 3DMark 2005. Hát, egyenlőre ennyi és remélem nem baj, hogy ilyen hosszúra sikerült ez a ''hozzászólás''. Sziasztok! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 21330-01-20G
- Asus GeForce GTX 660 Ti DirectCU II OC 3GB GDDR5 192 bit PCI-E Videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- SAPPHIRE RX 6700 10GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7600 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán Undergroundban 800x600 - ban frankón megy a játék, de a kidolgozottságot maximumra és a VSync - et bekapcsolva azért kissé belassult a játék. De ezeket lejebbvéve illetve kikapcsolva nagyon szép kép mellett jól megy. Aztán kipróbáltam még a Lego Star Wars - ot is.