Új hozzászólás Aktív témák

• Z406

tag

Sziasztok! No, kibróbáltam egy picit, hogy mit is kaptam a pénzemért... Nos én nagyon elégedett vagyok vele! 3DMark 2003 - ban kipbróbáltam, hogy mit tud moddolással és a nélkül is. Mind a kétszer kb ugyanolyan eredmény lett, szóval nem biztos, hogy ennél a kártyánál működik, de majd még ügyeskedem vele. Ja, amúgy 4505 pontot csinált. 3DMark 2005 - ben majd még letesztelem, és íromk, hogy mennyit vitt... Játékok terén kipróbáltam a Call of Duty UO - val, itt 1024x768 - ban, teljesen maximumon nekem simán ment, de ugye az Nvidia mindíg is jó volt Open GL - ben... Doom 3 - ban, alapból közepes grafikára lövi be, és megmondom őszinétn, hogy nagyon jó megy vele, néha egy kis döcc, de az is akkor, mikor pl belépek egy nagy terembe... A grafikát nem változtattam meg, mert elfoglalt az az érzés, hogy jééé, nem akad... :) Aztán Undergroundban 800x600 - ban frankón megy a játék, de a kidolgozottságot maximumra és a VSync - et bekapcsolva azért kissé belassult a játék. De ezeket lejebbvéve illetve kikapcsolva nagyon szép kép mellett jól megy. Aztán kipróbáltam még a Lego Star Wars - ot is. :) Igazából ez nem egy nagy grafikai játék, mert ugyebár lego elemekből áll, de tévedtem. Ugyan az alakok valóban azok, de a táj és pl a fénykard effektek miatt iszonyatosan jó grafikai teszt. Nos, a 6200 ezen is jól teljesített. Következő szabadidőmben kipróbálom még a FarCry - t, a Doom 3 Recurraction - t (jól írtam? :) ) és a Trainz Simulator 2004 - et is illetve ha lesz kedvem akkor Sims 2, Half Life 2, Swat 4 és persze 3DMark 2005. Hát, egyenlőre ennyi és remélem nem baj, hogy ilyen hosszúra sikerült ez a ''hozzászólás''. Sziasztok! :)

Új hozzászólás Aktív témák