Aktív témák
-
Az alaplapod komplett leírását megtalálod pdf-ben itt.
[L]ftp://ftp.ecs.com.tw/manual/eng/p6vem330eng.zip[/L]
Azért nem tudja meghajtani mert a 667Mhz-es Via procid egy 366Mhz-es Celeron is lenyomja számítási teljesítményben. Gondold meg hogy ezeket a kártyákat ma már minimum egy 1600-as XP-vel illik hajtani. Ennek a procinak a teljesítménye sokszorosa a tiednek. Ahol ezzel a procival simán megy egy játék ott nálad csak szaggatott képek jelennének meg még akkor is ha vennél egy 9700-as Radeont. -
Yutani
nagyúr
Megnéztem az alaplap leírását, de sem jumpert nem ír, sem BIOS beállítást, ahol le lehetne tiltani az integrált VGA-t.
Ha jól tudom, általában jumperrel, hardveresen kell letiltani az integrált VGA-t. Javaslom, nézd meg, nincs-e egy ilyen jumper az alaplapon, ami esetleg nincs dokumentálva a leírásban. -
-
DeX
tag
Hirtelen nincs tobb otletem. Legfeljebb meg annyit kiprobalhatsz, hogy minden mas pci-os kartyat kiszedsz. Ha igy sem megy, akkor masik slot-ba rakod, ha igy sem akkor egyenlore csak kartyahibara tudok gondolni. Ennek a 2 ket kiserletnek nem sok ertelme van, de lehet, hogy bejon :DD.
-
DeX
tag
Udv!
Ezzel nem sokat arultal el. Mit akarsz elerni: tobb videokartya egyszerre vagy videokartya csere volt? Van-e integralt videokartya, probaltad-e a bios megfelelo reszeit beallitani? Mit jelent, hogy nem jon be semmi: kep nincs, de el kezd boot-olni a gep, vagy csipog valamennyit a gep es nem megy (ha igen, akkor milyen bios-od van)? Ha tobb kartyat probalsz, akkor egyik kartya sem ad eletjelet?
Egyenlore nincs tobb kerdesem. :)
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi