Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Riasztó topik
- Apple MacBook
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
Új hozzászólás Aktív témák
-
lighty
tag
Na tehát köszönöm a segítségeket,szédszettem a ventit,kicsit kitörülgettem belül,és bekentem a tengelyt meg azt a kör mágnest belül napraforgó olajjal mert nem volt más,és lásd gyönyrűen működik a venti.Most akkor azt kérdezném hogy mivel lenne érdemes probálkoznom húzni?
-
_Volkovy_
nagyúr
A fekete PPGA hűtő Zalman-féle hővezető ragasztóval felrakva,tökéletes lenne arra a kártyára.
De itt az enyém:
Bővebben: link
Ezen egy Cool181 van..
[Szerkesztve] -
temes69
aktív tag
szerintem nézd meg hogy a venti kábele érintkezik e rendesen, esetleg nincs e megtörve valahol. a hangja meg olyan amilyen, esetleg próbálkozz meg pici műszerolajjal az talán segít. egyébként az enyémen is elég hülye hangot ad ki a venti és nem tudok vele mit kezdeni mert újat meg nem találtam rávalót.
-
lighty
tag
Az a problémám hogy beraktam a kártyát,és a ventilátor megáll ujraindul megáll ujraindul,és elég nyekergős hangja van.Lehet ez a magas fsb miatt?Lehet azért jött ki most a probléma mert fölemeltem az órajelét és begyorsult a venti is?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix RTX 4070 OC
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest