- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lighty
tag
Na tehát köszönöm a segítségeket,szédszettem a ventit,kicsit kitörülgettem belül,és bekentem a tengelyt meg azt a kör mágnest belül napraforgó olajjal mert nem volt más,és lásd gyönyrűen működik a venti.Most akkor azt kérdezném hogy mivel lenne érdemes probálkoznom húzni?
-
_Volkovy_
nagyúr
A fekete PPGA hűtő Zalman-féle hővezető ragasztóval felrakva,tökéletes lenne arra a kártyára.
De itt az enyém:
Bővebben: link
Ezen egy Cool181 van..
[Szerkesztve] -
temes69
aktív tag
szerintem nézd meg hogy a venti kábele érintkezik e rendesen, esetleg nincs e megtörve valahol. a hangja meg olyan amilyen, esetleg próbálkozz meg pici műszerolajjal az talán segít. egyébként az enyémen is elég hülye hangot ad ki a venti és nem tudok vele mit kezdeni mert újat meg nem találtam rávalót.
-
lighty
tag
Az a problémám hogy beraktam a kártyát,és a ventilátor megáll ujraindul megáll ujraindul,és elég nyekergős hangja van.Lehet ez a magas fsb miatt?Lehet azért jött ki most a probléma mert fölemeltem az órajelét és begyorsult a venti is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest