Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
lighty
tag
Na tehát köszönöm a segítségeket,szédszettem a ventit,kicsit kitörülgettem belül,és bekentem a tengelyt meg azt a kör mágnest belül napraforgó olajjal mert nem volt más,és lásd gyönyrűen működik a venti.Most akkor azt kérdezném hogy mivel lenne érdemes probálkoznom húzni?
-
_Volkovy_
nagyúr
A fekete PPGA hűtő Zalman-féle hővezető ragasztóval felrakva,tökéletes lenne arra a kártyára.
De itt az enyém:
Bővebben: link
Ezen egy Cool181 van..
[Szerkesztve] -
temes69
aktív tag
szerintem nézd meg hogy a venti kábele érintkezik e rendesen, esetleg nincs e megtörve valahol. a hangja meg olyan amilyen, esetleg próbálkozz meg pici műszerolajjal az talán segít. egyébként az enyémen is elég hülye hangot ad ki a venti és nem tudok vele mit kezdeni mert újat meg nem találtam rávalót.
-
lighty
tag
Az a problémám hogy beraktam a kártyát,és a ventilátor megáll ujraindul megáll ujraindul,és elég nyekergős hangja van.Lehet ez a magas fsb miatt?Lehet azért jött ki most a probléma mert fölemeltem az órajelét és begyorsult a venti is?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest