- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max akkor azt mondom a gearbestnek, hogy ha neadjég visszakapják a csomagot, küldjék el újra teljesben... Jobb ötletem egyelőre nincs... A postával se nagyon tudok pereskedni, ölre menni, mert olyanok amilyenek. Az bosszant, hogy itthon esély sincs beszerezni normális zajszűrős type-c fülhallgatót...
Mind1 köszönöm ezt a linket, alkalmasint még fel tudom használni a posta ellen, mert az ügyintéző szerint kibontották a szeme előtt. Vajn kitől kérjem el a papírt ha kelleni fog... És érdekelni fogja-e a Gearbestet...
(#26401) Zoli-bácsi : Remélem készült róla jegyzőkönyv...
-
"Hát abban biztos vagyok, hogy némi vitatkozás vár rád, esetleg PP-s vita is és valószínűleg a szállítási költségeket levonják, de nyilván visszakapod a pénzed. (PP-n mivel bizonyítanád, hogy visszament? Erről a vám/posta írt valami hivatalosat? PP-n kérni szokták a tn-t, a visszaküldési átvétel bizonyítására.)"
Na igen ezt kérdeztem a postai dolgozótól is hogy most akkor nekem erről van papírom, hogy kinyitották, nem az volt benne, ukmukfukk? Azt mondta büntetőjogi felelőssége tudatában szóban tudja bizonyítani. Nem akartam elküldeni őket sem, hogy hivatalból kinyittatnak valamit de nincs róla határozat, papír, akármi?! Komolyan a magyar posta és vámkezelés is megér egy misét...
Nem Paypal-ozok (ha ez a PP) hanem webkártyáról szoktam utalni. De lassan lehet hogy csinálni fogok paypal accot.
-
Taktoj
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest