Hirdetés
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max akkor azt mondom a gearbestnek, hogy ha neadjég visszakapják a csomagot, küldjék el újra teljesben... Jobb ötletem egyelőre nincs... A postával se nagyon tudok pereskedni, ölre menni, mert olyanok amilyenek. Az bosszant, hogy itthon esély sincs beszerezni normális zajszűrős type-c fülhallgatót...
Mind1 köszönöm ezt a linket, alkalmasint még fel tudom használni a posta ellen, mert az ügyintéző szerint kibontották a szeme előtt. Vajn kitől kérjem el a papírt ha kelleni fog... És érdekelni fogja-e a Gearbestet...
(#26401) Zoli-bácsi : Remélem készült róla jegyzőkönyv...
-
"Hát abban biztos vagyok, hogy némi vitatkozás vár rád, esetleg PP-s vita is és valószínűleg a szállítási költségeket levonják, de nyilván visszakapod a pénzed. (PP-n mivel bizonyítanád, hogy visszament? Erről a vám/posta írt valami hivatalosat? PP-n kérni szokták a tn-t, a visszaküldési átvétel bizonyítására.)"
Na igen ezt kérdeztem a postai dolgozótól is hogy most akkor nekem erről van papírom, hogy kinyitották, nem az volt benne, ukmukfukk? Azt mondta büntetőjogi felelőssége tudatában szóban tudja bizonyítani. Nem akartam elküldeni őket sem, hogy hivatalból kinyittatnak valamit de nincs róla határozat, papír, akármi?! Komolyan a magyar posta és vámkezelés is megér egy misét...
Nem Paypal-ozok (ha ez a PP) hanem webkártyáról szoktam utalni. De lassan lehet hogy csinálni fogok paypal accot.
-
Taktoj
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- bambano: Bambanő háza tája
- Cipő topic
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9360 QHD+ érintőkijelző, 16GB RAM, 1024GB SSD, i7-7560U 2.4GHz - amerikai model
- Ryzen 5 4500 (6/12)
- Újszerű Logitech K360 vezeték nélküli billentyűzet - Magyar QWERTZ kiosztással
- Iphone 13 pro max 512gb független karcmentes eladó
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 14" FHD IPS i3-1115G4 , 8 GB DDR4 , 256 GB NVMe
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest