Hirdetés
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz
Black Phone #6597 üzenetére
2 napja rossz. Ha van korábbi, emailben kapott linked, azon keresztül megy.
-
so_ha
senior tag
Ma kaptam az ügyfélszolgálattól a Wallet használatához egy linket, hátha segít:
[lHow to Use My GB Wallet?L] -
vandor01
senior tag
azert a belga vamos ok is szeretnek ucsorogni a 2x10euros szaron
mar egy hete all naluk a comagom07.04.2016 20:57
Arrived at postal office
Belgium
08.04.2016 00:37
the transfer of customs
BelgiumLegutobb is kotlottak rajta tobb mint 1 hetet..
vmi par juros tokon..24.03.2016 08:22
Arrived at postal office
Belgium
24.03.2016 12:02
the transfer of customs
Belgium
30.03.2016 19:36
Electronic notification of shipment
30.03.2016 21:36
Accepted from sender
31.03.2016 00:36
Sorting
31.03.2016 02:09
Left postal office
01.04.2016 10:09
Arrival at international place of exchange
02.04.2016 04:13
Send item abroad (Export)
02.04.2016 09:46
Handed over to Airline/Transporterde ahogy most nezem ezt a regi cuccot? amit Aprilis elejen megkaptam...
a vam utan meg mit kavartak vele?
"Accepted from sender" ???
"Send item abroad (Export)" ???
nem kellett kuldfoldre kuldeni csak ide brusselbe
ki erti ezt?szoval itt sem sokkal jobb a helyzet mint Mo-n
a "fontos" emberek szeretik az adofizetoket megvarakoztatni -
badabum
tag
Nem férek hozzá a ticketek-hez,nem léptet be a support oldalára,több böngészővel is próbáltam,van valakinek ötlete?
-
vandor01
senior tag
nagyon hasit a GB
rendeltem 3 kulonbozo kis fityi-futyit 7 dezso ertekben
"auto free" n aztan belga airmail -t adtak
es 2 ora alatt "shipped out" lett
szerintem jovohen pentekre itt lesz
de masnem rakoveto heten tutkeraly landol -
-
so_ha
senior tag
Segítséget szeretnék kérni Tőletek, amit előre is köszönök!
Eddig minden kínai megrendelésem rendben megjött évek óta (volt több száz dolláros is), de most egy akksim valahol eltűnt (ma volt 60 napja hogy postázták), amit a GB-nél rendeltem. Az ügyfélszolgálat ha jól értem azt írja, hogy a teljes árat visszatéríti wallet-re, és pontot is ad? Ha így van, akkor elég válaszban rábólintanom, hogy köszönöm, kérem?
Az üzenet: "We can refund you instead 4.49 USD on your GB Wallet (store credit) and exceptionally reward you with extra points.(e.g. If your refund is 1USD = 5 points, 3USD = 3*5 points => get 15 points etc) Please confirm whether we can go ahead with this refund now?
-
bazsimano
őstag
kerdesem lenne pontokkal kapcsolatba...
mennyi pontot lehet gyujteni? hogyan? -
luck66
tag
A Gb-en mióta van ez az adatbekérés vásárlás után,(személyi igazolvány, kártyaszám,)?
-
axlfsi
veterán
válasz
5-ös kezelő #6557 üzenetére
4-n fizetett Yi kameraval ma csengetett a postas; 10 nap volt. Eddig ez a rekord, le vagyok dobbenve!
-
hpsafl
tag
Proceed to checkout, és az utána következő lapon tudod megadni, hogy mennyit használsz fel belőle.
Eagle Eye X6 host XPL, XP-G méretű központosítóval ár: 11.59$
Opus BT-C100 töltő
kupon: BTC100GB ár: 10.69$ Még négy és fél óráig jó akupon
kupon: BTC100 ár: 11.29$ ha az előző kupon lejárt, akkor ez fog működni június 30-ig
BL08A E27-es LED-es bluetooth-os villanykörte és hangszóró ár: 18.29$
Skilhunt DS21 kupon: DS21GB ár: 30.89$ várhatóan április 20-án lesz a készlet feltöltveNO.1 S5 okosóra, és szívmonitor ár: 39.99$
Zeblaze MiniWear okosóra, és szívmonitor kupon: MINIWEAR ár: 42.99$OUKITEL K6000 ár: előrendelésben április 30-ig 179,99$, utána 199,99$ plusz képernyővédő és szilikontok is jár a telefonhoz.
-
LacBp
tag
Sziasztok!
van a walletomon 50$ hogy tudom felhasználni 50 dollárnál drágább vásárláshoz? mert próbáltam vásárolni de paypalnál az egész összeget le akarják vonni?!
-
hpsafl
tag
Tablet akció április 11-től 18-ig
PC-s cuccok akciója április 11-től 18-ig -
Dusee
őstag
jelentem nekem is megjott ma 03.30-an rendelt YT-s belga postas csomagom.
-
guftabi96
addikt
Nálam is megérkezett. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyors minden.
Tegnap elindult a csomag Londonból, ma már itt van a kezemben.
Kicsit meglepődtem, hogy nem kaptam töltő átalakítót, de nem is kell, mert a videókat elnézve nem is merném használni.
(Redmi Note 2 Prime) -
hevizms
addikt
Remélem az én 4-én vásárolt cuccom is ideér akkor a napokban
Az esélye megvan
2016-04-09 18:16 BRUSSELS - BELGIUM, it will take 2-8 days to complete delivery
-
vandor01
senior tag
TN nelkul ma reggel landolt a kezembe...
03.04.2016 14:20
Electronic notification of shipment
04.04.2016 00:01
Item is ready for transport
04.04.2016 13:00
Arrival at international place of exchange
13.04.2016 06:00
Import (Item arrived at country of destination)szerintem nem csak a GB gyorsult...
lehet a VAM-Posta sztrajkol
azaz nem ucsorognek a cuccon mintha dolgoznanak?
hanem megnezes nelkul viszik kifele
minek a kaszaba a sok vam meg afa? -
WestBam
senior tag
Ma újabb Március 30-án leadott rendelésem jött meg tracking és minden nélkül. Nagyon felgyorsultak
-
guftabi96
addikt
Na, az én csomagom éjjel megérkezett Lipcsébe.
Létezik, hogy már akár holnap megkapom?(Estimated Delivery:
Thursday, April 14, 2016
By End of Day) -
5-ös kezelő
senior tag
Március 25-én GB-ről rendelt s2+ megérkezett április 11-én. Nálam eddig ez volt a leggyorsabb.
-
trafóóó
tag
Nagyon összeszedték magukat a kicsi kínaiak .
Most 12 nap alatt kaptam meg a motyót.
Fellelkesedtem ,gyorsan rendeltem megint.
Dispatch -re 3-5 nap napot írt ,erre 2óra múlva jött a Shipped e-mail.
Remélem ez is megjön gyorsan.
Állandósulhatna ez a gyorsaság. -
janaman01
addikt
Megjött 2db teló egy csomagban tréfamentesen. Belga posta, nem aláirós...kb 1 hó volt.
-
-
vandor01
senior tag
válasz
WestBam #6545 üzenetére
Akkut meg nem rendeltem..
de Li-ion os powerbank az jott meg uton is van..
holland postaval kuldik kicsit hosszabb 2-3het...
neha benez a VAM-ra is de gyanitom ha nem telefon vagy
tablet nem szivoznak vele... mert eddig fizetes mentesen landolt
igaz nem is volt tobb 22euronal... -
WestBam
senior tag
válasz
vandor01 #6544 üzenetére
Én nem fizetek szállításért egy penny-t sem. Nekem minden ingyen postával jön, aztán van, ami beelőzi a másikat.
Minden csomagomnak YT-s száma van, balga posta, legalábbis amiket mostanában kaptam. Eddig minden ok.
Ellenben blf-en kérdeztem és még mindig nem tudnak akkut küldeni eu-ba -
vandor01
senior tag
válasz
WestBam #6538 üzenetére
ide is beirom... hatha a masik topikba nem jar mindenki innet??
belga es belga kozt is van elteres
kozel egyforma kis pack a GB-tol nem tobb mint 15euro....a kulonbseg:
amelyik hamarabb erkezett ott fizettem a belga tracking numberert
mig a masik auto fee-n volt igaz belga trackinget osztottak ki ra...
mind a ketto kovetheto volt... en a trackitonline -on nezegetem
de ugynezki a fizetos TN-es gyorsabb??!!comag1: elindult: Aprilis 5-en.. most kaptam kezbe! = 7nap
utolso statusza: 12.04.2016 06:00
Import (Item arrived at country of destination)comag2: elindult: Aprilis 2-an... nincs meg itt
utolso statusza: 04.04.2016 13:00
Arrival at international place of exchangeSzoval kis csuszas itt kis csuszas ott...
ki tudja milyen mas okokbol kifolyolag meg? -
guftabi96
addikt
válasz
GmailOutlook #6540 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Redmi Note 2 Prime-ból volt kétféle is EU raktáron, leírásban semmi különbség nem volt.
Az egyik 149 dollár volt, a másik pedig 153.
Nem tudom, hogy mi volt a kettő között a különbség.
Majd kiderül, mert a 149 dollárosat megrendeltem, elvileg fel is adták. -
elszabi
tag
válasz
bazsimano #6539 üzenetére
Ha egy adott terméknél a tiéd az első videó, akkor az több pontot ér.
Amúgy most éppen egészen meg vagyok elégedve velük. Szinte minden csomagom befutott, amiben eddig elmaradásban voltak (volt, ami már 37 napja úton volt) és a mostanában rendeltek 2 héten belül megjöttek.
Múlt héten volt egy kis összetűzésem velük, mert nem akartak még most sem postára adni egy csomagot, mivel abból 2 termék is készlethiányos. De egy levélváltás elég volt ahhoz, hogy küldjék előre azt, amiből van, a többi pedig ráér később is.
-
GmailOutlook
tag
Sziasztok!
Gearbest-en mi az oka annak, hogy egy konkrét típusú telefon (Xiaomi Redmi Note 2) többféle áron és kedvezménnyel van? Hogy olcsóbb EU raktárról, mint Kínából adott esetben. Ezek visszavett készülékek esetleg?
Ja és az ára miért változik folyamatosan? Követi az árfolyam mozgást?http://www.gearbest.com/xiaomi-redmi-note-2-32gb-_gear/
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
nem tudom miert de kaptam 120 gb pontot...jojo tudom de csak 50re szamitottam hiszen csinaltam egy videos reviewt...erre ma irnak, hogy postoltak es 120 pontot kapok...valaki tudja mierT? -
WestBam
senior tag
Március 30. rendelt lámpám mai napon a kezemben volt. Ez 12 nap. Több, mint korrekt.
A március 27 rendelt bezzeg még nem ért ide -
bazsimano
őstag
sziasztok
a gbnek van valami email cime? vagy csak ticketen keresztul lehet veluk kommunikalni?koszi
b. -
sparks
senior tag
válasz
eastsider #6530 üzenetére
Szombat óta? Hétvégén szerintem nincs csomagfeladás, csak kinyomtatták a csomagcímkét, azt látod a rendszerben. Gondolom ma vagy holnap adják fel ténylegesen. Nekem is van egy Chuwi Hi10-esem, tegnap fizettem ki EU raktárból és ma már azt látom, hogy:
Vasárnap, Április 10, 2016
Küldeményinformáció megérkezett LONDON-HEATHROW - UK 16:53Remélem én is, hogy ma vagy holnap küldik, akkor ideérhet a héten akár. Nekem Kínából küldött DHL-es csomagom keddi feladással pénteken a kezemben volt.
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
nekem itt all mar szombat ota:
Shipment information received LONDON-HEATHROW - UK 09:13DHL, irtam nekik, hogy mi lesz mar ( ez is 3 nap utan jelent meg), de hogy meg 4 nap utan sem adtak fel..
(note 3)
-
LacBp
tag
-
guftabi96
addikt
na, nekem gyorsan feladták a csomagot.
(Xiaomi Redmi Note 2 Prime EU raktárból).
Szerdán délelőtt lett megrendelve, szombaton kaptam az emailt, hogy fel lett adva.
Él a csomagkövetési szám is, bár ezen még csak egy esemény van:Saturday, April 09, 2016 Location Time Piece
1 Shipment information received LONDON-HEATHROW - UK 09:53Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő lesz.
-
-
cidalain
veterán
ha jól értelmezem:
20 dolcsit visszaadnak a karc miatt, +20-at a második SIM kártya probléma miatt GB walletra.
És bónuszként adnának ötszörös pontjóváírást is összesen 200 pontot (ami ugye átváltható pénzre, 200 pont = 4 dollár)A visszaküldést meg kell kérdezned, hogy hova kellene visszaküldeni: EU raktárra, vagy Kínába, és ők honnan fogják visszaküldeni.
-
LacBp
tag
Sziasztok!
Valaki segítene értelmezni, főleg az utolsó sort! Hogy az pontosan mit is jelent, és mire jó?!
1, You can return it to us and we will arrange refund in full or resend for you.
2, Keep the item and accept partial refund on GB wallet. We will refund 20 USD for the problem of scratch problem and refund 20 USD for the problem of SIM card 2. Also, we will refund extra 5 times points (40*5=200 points) for you.
a másik kérdésem:
Ha tegyük fel visszaküldöm (valószínűleg nem fogom) , és ők újra küldik, akkor nekem kínába megy vissza az áru? azaz utazik 1 hónapot... megnézik majd utazik mégegy hónapot, és majd fizetem az áfát és a vámot? Vagy ugyan úgy megy GB raktár, és onnan küldik az újat, s megúszom pár hét alatt?!Köszönöm!
-
vandor01
senior tag
válasz
Beni2360 #6514 üzenetére
EU raktarbol rendelt cuccaimhoz mellekelt GB-s szamla mindegyike
22 dollar volt.... valoszinuleg nem veletlen
az adott EU-s orszagban ez esetben UK-ban le van "zsirozva"
okosban hogyan lehet kihozni/behozni a termeketEU raktarbol DPD vel max 1 het alatt megkaptam
1 napon belul kapott DPD szamot
2 nap utan megindult a termek
Vasarnap rendeltem hetfon szama lett kedden elindult
UK DPD depoba Szerdan megerkezett csutortokon
megindul Amszterdamba Penteken megerkezett
Vasarnap este / Hetfo reggel landolt bruxeli elosztoban
Hetfon napkozben kiszallitottak..... -
bul07
nagyúr
válasz
Outlander #6516 üzenetére
Én az ősszel(szeptember eleje) vettem LANDVO L500S szállítással volt 75$
Pár hónapja elromlott de a srác akinek átadtam árában biztos ittas volt mert ketté haraptaMég jó hogy nem kérte számon rajtam hogy ipari hulladék volt
De a 58$-os Doogee X5 még teszi a dolgát, október óta(akkor még nem lehetett tudni hogy itthon is forgalmazni fogják)
-
Outlander
addikt
válasz
andrisbandi #6512 üzenetére
1, Pedig tudtommal pont emiatt szokták tesztelni küldés elött, persze van h akkor még jó volt, aztán mire a kezedbe kapod már nem.
engineer mode-ban tudod tesztelni biztosra, sőt még állítani is tudsz rajta (*#*#3646633#*#*), mert elég gagyi a doogee-k mikrofonja, nálunk egy f5 van, az teljesen jó, de érezhetően elmarad pl az én leaggo elite 1-től. Akkor az egyik leolcsóbbjukba biztos h nem egy csúcskategóriát tesznek.Az ajánlat szerintem teljesen korrekt, a 120$ vagy amennyiért vetted az nekik is pénz, ingyen nem adhatják oda, pláne h a fenti hibát én neked bármikor leszimulálom... és ugye magyarországot már mindenhol ismerik, itt mindenki minimum kétszer akar jól járni.
2, Az egy másik dolog h itthon nem ért hozzá senki, azt is drágán, ráadásul belépő telefon, bőven benne volt a pakliban, nem is szoktam ajánlani se, nem hogy venni az ilyeneket.
Egyébként hasonló esetben, megnézném alin h mennyi egy mikrofon , egyet találtam az is "drágán" 12$, szaal még csak véletlenül se foglalkoznék a javítással, 2-3$-nál még elgondolkodnék rajta, mert magamnak nem kell munkadíj... de így biztos h nem nyúlnék hozzá, én is visszaküldeném.
3, Persze, egyértelmű hisz azért van, sőt még a visszaposta díját is állják... szaal csak az idődet bukod sajna, de az is éppen elég.
4, Ettől még bőven vehetsz telót kínából, sőt.... csak ne egy belépőszintűt, hanem szánj még rá egy picit, és/vagy olyat amit már többet is vettek, a dg700 pont az a telefon amit kevesen vesznek, mert már elavult és csúnya is.
Emiatt ne menjen el a kedved, itthon is belefuthatsz ilyenbe, persze egyszerübb, mert visszaviszed és kapsz egy másik vadiújat, csak hát ugye a távolságok...
5 ös ügynök voltam.
-
Outlander
addikt
Már a kérdést sem értem....
Angliából jön... most ahogy a kolléga is mondja, vagy vagy alapon van a tárolás, ez nem te/mi dolgunk, engem nem is érdekel...
Van aki már belefutott abba h elvileg volt készlet közben meg nem... nekem személyszerint 4 telefonnal még nem volt ilyen.
-
Beni2360
félisten
1 Variáció:Az úgynevezett EU raktárak egy vámszabad területen levő polcmennyiséget takar amit a vámszabad területen bérelnek.Amikor megrendelés jön akkor kérik ki az árut és akkor fizetik meg az ő fizetni valójukat. Gondolod, hogy előre fizetnek és várják a sült galambot? Megy a levél ebből és abból ennyit meg annyit aztán fizetés után kihozhatják.
2. variáció: Amikor egy teljes konténert áthoznak hamis papírokkal kevesebb értékkel stb. Úgy mint itthon a Kőbányai viszonteladói piacon van. -
axlfsi
veterán
válasz
Outlander #6478 üzenetére
Ez az EU lerakat/raktar valoban nem azt jelenti, hogy Angliaban van(!) a raktaron az adott termekbol (legalabbis amirol azt mutatja a webshop, hogy van), igy az varhatoan egy heten belul megerkezik es termeszetesen afa nelkul - minden minden mas, valos(!) angliai webshopbol?
Csupan annyit, hogy fenntartanak egy kvazi lerakatot (vagy nem. ki tudja), es csupan annyit garantal az "EU raktar", hogy biztosan nem kell fizetned afa/vamot, mert megoldjak/kikerulik valahogy?
-
andrisbandi
őstag
válasz
cidalain #6511 üzenetére
Te tényleg beépített ügynök lehetsz a Gearbesttől
0.
Vettem egy új telót
1.
Használhatatlan. Megérdeklődtem, hogy tudnak segíteni. Teljes visszatérítést szeretnék.
2. Tartsam meg a telót, 1/3-ad árat visszatérítenek. Vagy szerintük saját költségen küldjem vissza, és majd ők eldöntik visszaküldik, vagy GB walletre fizetnek.
3. Mint kiderült a Paypal ilyen esetben teljesen kártalanít.Fölösleges a Gerabesttel diskurálni, vagy a fórumos katonáiktól félrevezető tanácsokat kérni.
Udvariasan le kell róni a kötelező köröket. Eljutni az RMA sorszámig.
Innentől sínen van az ember, visszaküldi, a PP meg minden fizet.Közben persze vennem kellett egy másik telót. Ez váratlan kiadás, nem örül neki az ember. De ebből is tanultam, többet nem veszek telót Kínából, nekem nem éri meg.
-
cidalain
veterán
válasz
andrisbandi #6510 üzenetére
Nem tudom hol a nálunk, igy nem is vitatkozhatok.
De felteteles modban irtam: akar eleg is lehet. Ha nem eleg, akkor maradj az eredeti elkepzelesnel.
(Egy mikrofon, es egy bt modul alirol rendelve 3 gombert itt van, valakinek opcio a 30 dollar refund) -
andrisbandi
őstag
válasz
vandor01 #6509 üzenetére
Csak egyeztetés után lehet visszaküldeni.
Adnak egy RMA sorszámot. Egy nyomtatványon lesz, minden infóval a rendelésről.
Ezt is bele kell csomagolni.Plusz kinyomtattam a reklamálás hibaleírós részét, azt is beletettem.
Ebből a cikkből tájékozódtam;
Kínai garanciáztatásAmúgy meglepődtem a Gearbesten, minden egyes lépésükkel cigánykodnak, megpróbálnak félrevezetni, megkárosítani.
- Kértem, hogy fizessék vissza a teljes árat. Azt majd ők eldöntik, hogy újraküldik vagy a GB wallet-re visszautalják. Szerintük. Mint kiderült Paypallal az egész összeget visszakapom, a visszaküldés költségét is.cidalain
Nálunk 4 ropiért javítanak mikrofont. Már "csak" a fagyást, az újraindulást, és a bt-t kell kijavítani a fennmaradó 5 ropibólTényleg reális....
-
vandor01
senior tag
válasz
andrisbandi #6507 üzenetére
en meg sose kuldtem vissza.... remelem nem lesz ra szuksegem
Valahova a rendelés szamot? a megnyitott ticket szamat felirod?
a kuldobe? a tertivevenybe vagy vmi regisztralasba?
mikor a kis kiccci kinyai kezebe veszi! be tudja azonositani!
talan amit leveleztem veluk a ticketben azt kinyomtatnam
azt mellekelnem a visszacsomiban...vagy hulyeseget beszelek?
vagy ez feleslegesseket mert magatol ertedodik? -
cidalain
veterán
válasz
andrisbandi #6507 üzenetére
Ilyenkor ok ugy gondoljak hogy 30 dollarbol te magjavittatod itthon.
Es ez realis is lehet. -
andrisbandi
őstag
Szintén rossz telót kaptam.
Megreklamáltam, h nem hallanak a vonal tólsó végén, rossz a mikrofon. Valamint használhatatlanul gyenge a bt. Néha kifagy, és újraindul magától. Factory reset nem segített, szűz rendszeren is ilyen.
- Megkaptam a majdnem visszautasíthatatlan ajánlatot :-)
Ne küdjem vissza, adnak 30 dolcsi visszatérítést. .... na persze, így csak 80 dodóba lesz egy használhatatlan teló (Doogee DG700).Szóval azt választottam, h visszamegy a Gearbestnek, de a címzésben bizonytalan vagyok, és egyenlőre nem is írtak vissza, gondolom a hétvége miatt.
Ezt kűdték címnek:
FAO: zhigang Cui
Room 302, 3rd Floor, Building 8, Zhongxing Industrial Zone, Chuangye Road, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong Province, 518054, China
Tel: 0755-86528120
深圳市南山区创业路中兴工业城8栋3楼302 邮编 518054 -
Február 15-én rendeltem pár dolgot benne a xaiomi hibrid fülest. nem jött. rendeltem március 30-án még egyszer. Április 8-án tegnap megjött mindkét csomag...az utóbbi rendelés 5 munkanap kínából???!! Ez hogy van, mert az első rendelés majd 2 hónap
-
Castell
aktív tag
Ma 16:10-kor rendeltem 2 dolgot. Ma 21:14-kor már jött a mail, hogy már postára is adták. Hihetetlen. Érdekesség, hogy nem fizettem most a TN-ért, mégis kaptam YunTrack-es TN-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Temu
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Magyar ThinkPad T490 - 14"iPS, i5-8365, 16DDR4 / 512 SSD, kevés üzemidő, Thunderbolt3 GARi +SZLA
- Latitude 7450 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- HP 88, Canon BCI 3-eBK tintapatron eredeti nyomtató patron Cyan Magenta Yellow Black Fekete
- Fehér/Piros premium hosszabbító kit
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6 + 128 GB Szürke
- Dobozos, bevizsgált, hibátlanul működő Corsair RM1000x tápegység /1000W/
- Asus EN210 PCIe videókártya 1GB DDR3 RAM, VGA HDMI DVI port, LP Low profile videó kártya SFF
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest