- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
aktív tag
Az összegyűjtött pontokat hogyan tudom dollárrá alakítani, illetve rendelésnél beváltani?
-
janaman01
addikt
A végkimenetele az lett hogy törölték a rendelésemet....idióta banda...majd megrendelem máshonnan...
-
kmarci25
veterán
We are very sorry, for all your inconvenience. Can you please send us a photo?
Nekem ez a mondatuk lett a kedvencem. Több, mint egy hónapja nyitott ticket, kb. egy tucat üzenetváltással, már visszapostázott készülékkel, ami meg is érkezett hozzájuk, de ők nem találják. Ezek után nyitottam PP dispute-ot, és ezt a mondatot sikerült leírniuk...
-
Druss
tag
Ticket nyitás után tegnap végre feladták az órát amit rendeltem. Kaptam megint egy belga nyomkövető számot. Írom nekik hogy szuper meg minden de ezzel kitörölhetem 1,99 $-ért, főleg ha nem kapom meg. Mi a válaszuk? Sima sablon levél. Leírják a címem (mintha nem tudnám) meg időjárás, vám meg legyek türelmes meg blablabla. Semmi érdemi reagálás a belga számra. Imádom őket na
Mindig motoszkál bennem, hogy ha a paypal-nak kell majd dönteni, akkor vajon mennyire fogják ezt a nyomkövetést valósnak venni és kinek adnak igazat. De ne legyen rá szükség!
-
vandor01
senior tag
Én ma kaptam meg a pici GB-s csomagomat törött uveg foliaval...
és ráadasul meg cucc is hianyzott a csomagbol
csomagolas hibatlan bontatlan 100%-osan olyan mint ahogy feladtakA törött foliát ugy lehet kikerulni, hogy vmi mással együtt kell rendelni
ami minimum olyan meretu vagy nagyobb mint a folia csomagja...
pl power bank vagy telefonnal egyutt?
igy tuti a postas vagy akarki nem töri össze..A hiányra meg?
volt bizti a csomagon de, hogy bizonyitja az emberfia a hianyt?
videoval kell csomagot bontani....
de most 2-4 dollaros fosokat? megrendelem ujra
vagy el lehet menni másik shop-ba
nagyobb értéket meg DHL-el kell szallitatni
ez van...... -
peestike
senior tag
-
kmarci25
veterán
válasz
janaman01 #5980 üzenetére
Srácok, azért segíthetnétek is a kollégának...
1. Szóval azt kérik, hogy küldj nekik egy másolatot a személyidről vagy útlevélről, vagy jogosítványról. Látszódjon a fotó, a teljes név, a lejárati dátum, az aláírás, és ha lehet a cím. A születési évet, a és az igazolvány számát letakarhatod.
Vagy e helyett egy közüzemi számla szkennelve/lefotózva. Ebben az esetben a rajta szereplő cím meg kell, hogy egyezzen a számlázási címeddel.
2. Ha a PP-vel össze van kötve a bankkártyád és azza fizettél, akkor küldd el a kártyaszámod az alábbi formában: 6011*****5871
Szóval csak az első 4 és az utolsó 4 számjegy kell nekik.3. Ha PP-re feltöltött összeggel fizettél, akkor lépj be a PP oldalára és igazold (verify) a tranzakciót.
És mindezt azért, mert: Sorry for all the inconvenience, we noticed that the counterparty status on your PayPal information is not verified, which means this transaction hasn't been verified by Paypal (or authorities by the card holder), which may lead to Credit Card Fraud.
Elnézést kérnek a kellemtlenségért, de valamiért a PP nem igazolta az információkat, így a tranzakció, a fizetés sem igazolt, és ez hitelkártya csaláshoz vezethet.Magyarul nem téged szívatnak (elvileg). Bár a gearbest-ről nekem is megvan a véleményem.
-
janaman01
addikt
válasz
Knobber #5979 üzenetére
Na most küldtek újat...ez mi a jó franc ? Segitene valaki?
Semmit nem fogok beküldeni csinálok egy refundot azt bekaphatják a rohadékok...kifizettem ? Igen. Küldik ? Nem csak baszakodnak...Thanks for your order at gearbest.
We confirm we have successfully received your payment. However, in order to ensure your payment security,
it is required to conduct additional payment verification before authorizing the transaction.
Your order is now ON HOLD,we need to complete this one-time verification.
This is a standard anti-fraud check for online payment,please check our website for more details here :
http://www.gearbest.com/about/verify-payment.html
We will process your order as soon as we receive the payer's ID confirmation.
Please provide us the following documents:
1) 1 color photo of your identity card or passport or driving license.
The photo must show clearly, the full name, expiry date, signature and address if applicable.
You can hide the date of birth and document number for your privacy.
Or a color scanned copy or picture of your recent utility bill(the address should match your billing or shipping address)
2)If you paid this transaction by credit card via paypal, please write down the credit card number for the first 4 and last 4 digital numbers,(for example 6011*****5871 ).
3)If you paid this transaction by a paypal account, please log into your paypal account to verify this transaction. Please just change the paypal status as Verified.
Sorry for all the inconvenience, we noticed that the counterparty status on your PayPal information is not verified, which means this transaction hasn't been verified by Paypal (or authorities by the card holder), which may lead to Credit Card Fraud.
Kindly make sure both attachments' size do not exceed 2 MB.
Please rest assured that we just want to make sure that this transaction was indeed made by the cardholder.
Our goal is to ensure this order's safety for both of us.
As we do not wish to delay your order please kindly reply us within 3 business days.
We guarantee all data you send will be destroyed as soon as the payment has been verified, in accordance with our Privacy Policy.
We look forward to hearing from you soon
Please feel free to contact us if you have any question, we are happy to help.
Thank you very much for your help and understanding.
Best Regards.
xikaili
Gearbest Customer Service
-
Knobber
aktív tag
válasz
janaman01 #5978 üzenetére
A levélben van egy link, amibe bele van írva a ticket kódja is. PL: T1602******* vagy AT1602******* stb ezt a ticket számot ha felül bemásolod, akkor közvetlen a ticketre fog keresni.
Valószínűleg azt írták, hogy erősítsd meg a rendelésedben a terméket meg a címet. Néha szoktak ilyet kérni, szúrópróbaszerűen. -
janaman01
addikt
Rendeltem cuccost a gearbestről. A párom paypal -al fizettem , ez volt 2. án . Mist mondja párom hogy ja jött valami email tőlük....(nő....) ez mi a fene lenne , mert ha rákkantintok a linklre akkor előjön valami gearbestes oldal egy submital....de jözben kiirja hogy link has expired...
We have sent you a new message entitled 'Please confirm your gearbest order W16030208560xxxx6 for payment verification' in your gearbest account.
Please view and reply us here on this link : http://support.gearbest.com/index/index/review?start_time=1457074967&
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy ha a vámon megfogjak a termeket, akkor milyen iratot kell elkuldeni, hogy az erteket meg tudjak allapitani?
-
hpsafl
tag
Március 22-én születésnapja lesz a GearBest-nek, és ebből az alkalomból lesz egy nagy akció is.
Ha valakinek van valami ötlete, hogy mi az a termék, amit kedvezményesen megvenne, akkor küldje el nekem a linket privátban, meg esetleg egy árat, amit akció esetén fizetne a termékért. -
vandor01
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5965 üzenetére
A belga még a belga hataron belul sem az igazi
a belga rendszer felismeri hogy van vmi szoval létezik.. ?
de sajnos nem követi a valós eseményeketitt tudjatok megnezni hogy a szam amit adtak az VAN.. de azt annyi:
[link]a legutobbi rendelésem: a GB altal Belgiumba kuldve:
ez a Belga posta sebessege trackingel:
a csomag statusza: "uton belgium" fele kozben marc 4-en a kezembe nyomtak!rendeltem: FEB 18
kinaban postara kerult: FEB 20
kezemben van: MARC 4Summ: 13nap + 2nap = 15nap
-
peestike
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5965 üzenetére
lehet, hogy valós a határig, de a nemzetközi szabványnak határozottan nem barátja, gondolok a 2betű9szám2betűre, amire a posta mindig hivatkozik. (gondolom a nemzetközi egyezmények ezekre vonatkoznak)
-
peestike
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5961 üzenetére
későn olvastam a válaszodat, paypal-on megnyitottam a vitát.
korrektségről beszélni meg szerintem már ott elúszott a dolog, hogy fizettem nekik elméletileg NL valós tracking számért, aztán ők ezt nem tartották.
gondolom a belga posta olcsóbb nekik, aztán lehet valaki beszopja a szövegüket, hogy az is valódi registered levél....
banggood legalább nem írja, hogy milyen postával jönne, csak azt, hogy registered. aztán volt már volt több sg, most meg se, de azok a számok legalább valódiak. -
Knobber
aktív tag
válasz
HerbertSobel #5951 üzenetére
Vagy kevesebb telefon, és abból nagyobb árúkészlet lesz vagy tényleg megszűnik szépen lassan. Ha összességében nézem, akkor 300 fajta EU termék van mindenféle kategóriában, csak a telefonok kezdenek megcsappanni. Mondjuk Banggood EU-n is a sokezer termék közül mindösszesen 30 csak ami telefon.
-
WestBam
senior tag
válasz
Predator2 #5954 üzenetére
Nyugi, nekem ebay-es rendeléseimből is több korábbi és pár 1-2 nappal későbbi sem futott még be. Valószínű most pihenik ki az újévet a postások, esetleg fúj a szél a konténerhajók meg nem tudnak gyorsan jönni.
Mondjuk a januári rendelés miatt már jelentkeznék én is. Igaz aliról is tetűlassan jönnek mostanság a cuccok, a 60 napot már a második eladó hosszabbította meg 45 (!!!) nappal. Szerinted mennyire vagyok boldog? Ott aztán nincs mese, várni kell mert nem véd semmi míg le nem telik a szállítási idő.
-
peestike
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5957 üzenetére
ezzel kapcsolatban nem tudom van e értelme ticket-ezni, vagy a szokásos sablont várom, hogy majd jön, vagy valami hasonló lepattintó dumát....
ja, azt elfelejtettem, hogy belga posta. -
sicc33
aktív tag
Ugy latom egyebkent hogy most szinte mindennel csusznak. Minden atvaltott 3-5 napra amit eddig neztem es korabban 1-3 nap volt (postara adas).
-
DJ Diablo
tag
Szerintem ha rájuk írsz neked is ezt írják majd:
Sorry for replying late.Thank you very much for your recent message.
Unfortunately, this order is not ready yet. The item your ordered is a hot sale and there have been significant supply issues with the manufacturer.We are as disappointed as you and feel let down by the manufacturer. We wish to apologize unreservedly for this situation.
Regarding item(s), we expect to receive the goods in 7 to 15 days.We have 3 options to offer:
1. We kindly ask you to wait. Once we received the stock from the vendor,we will ship your package immediately.
2. Change the item,please browse our website to find a similar item and send us the link(url) of the item you would like instead by replying to this message.
3. Cancel the item and we will refund you on your wallet for future purchase.
We will do our best to help you and we wish to take this opportunity to apologize to you for any inconvenience caused.
Thank you so much for your kind understanding and patience.
Best regards
Gearbest Customer ServiceTermészetesen csípőből nem ajánlják fel a PayPal-ra visszautalást. Most megtaláltam a terméket máshol, előbb rákérdezek van e, aztán meglátom mit lépnek. Eddig nem volt velük semmi para.
-
peestike
senior tag
január 9. napján rendeltem, elméletileg 12.-én adták fel a csomagot, nem jött meg.
mi a véleményetek, nyithatom a vitát paypal-on? vagy várjak még vele?
köszönöm! -
Predator2
addikt
válasz
Predator2 #5801 üzenetére
Helló
Sajnos még mindig nem érkezett meg a kis lámpám. Elég sok rosszat hallottam a boltról, remélem nem gyarapítom a panaszosok táborát.
Február 01-én rendeltem de még mindig nem kaptam meg. Ilyen esetben hány nap után szoktatok az asztalra csapni? Tudom, hogy a Paypal 180 napig véd.
-
RBJ
addikt
Köszi. Csíptem egyet én is kis pontjaim levontam így 2.91 megvan. Hülye lennék ennyiért otthagyni.
Ráadás az lenne ha 9v töltene.
Másik érdekességem volt egy kis refundom máshonnan 1.31 be abból a drága pay pal gondolom vont le csak 0.94 maradt. Jó kis kezelési van náluk. -
vandor01
senior tag
GB altal Belgiumba kuldott rendeles:
Belga posta sebessege trackingel.. ami persze nem mukszik
mert a csomag statusza: "uton belgium" fele kozben ma a kezembe nyomtak!rendeltem: FEB 18
kinaban postara kerult: FEB 20
kezemben van: MARC 4Summ: 13nap + 2nap = 15nap
-
Knobber
aktív tag
EU Warehouse telefonkínálat jelentősen megcsappant mostanában. Régebben 100 körüli volt a választék, most lefeleződött 50-re. Vajon most gyűrűzik be a kínai újév hatása?
-
hpsafl
tag
LiitoKala lii - 100 univerzális töltő és power bank ár: 4.13$
-
RBJ
addikt
Na enyhét sírok én is. feb.18. rendelés még mindig nincs feladva. Remélem csak valami feldolgozási hiba.
Gáz lenne ha még két hét után sincs feladva. -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
ti milyen felületen kommunikáltok a gearbesttel?
Nekem ez a support center nem jön be, nem talál semmit, se tickettet, se e-mail címet, csak homokórázik egyfolytában, és nem hoz be semmilyen párbeszédet, azt se tudom elolvasni, mit válaszoltak a reklamációmra.Minden ötlet jól jönne.
Köszi
-
-
cidalain
veterán
válasz
kmarci25 #5921 üzenetére
Nyitottam is egy ticketet.
Videot is csinaltam, de meg nem kuldtem el nekik. Max 2 MB-ot lehetne csatolni.
Valami videomegosztora kellene feltennem majd ha kerik?Kis erteku termeknel van ra esely, hogy ugy kuldenek cseredarabot, hogy a hibasat ne kelljen visszakuldeni Kinaba? 4000 Ft koruli termekrol van szo, ennek tobbszorose a posta kinaba...
-
-
szpal17
őstag
Sziasztok!
Vettem Gearbest-ről (nem konkrétan onnan, hanem egy közvetítőn keresztül), egy tabletet, aminek sajnos hibás a 3,5 jack része.
Mennyibe kerül egy ilyet visszaküldeni és mennyi idő lehet mire küldenek egy másikat? (a support felajánlott 10 dollárt vissza vagy a cserét)Segítőkész az eladó, csak szeretném tudni, hogy miként megy ez.
Köszi
-
Vertigo18
addikt
Ehhez mi szóltok? Elég kompaktnak tűnik... Szerintem akinek kell mindennapos használatra toll és pendrive, annak nagyon okés! Esetleg valahol olcsóbban?
-
Ciccuka
veterán
Gearbest 9%-os kupon:
FBGBES -
cidalain
veterán
rendeltem egy BT billentyűzetet GB-ről. most jött meg nemrég.
rohadtul nem tudom csatlakoztatni semmihez sem. valószínűleg azért nem mert hibás.
van egy power led, ami pár mp inaktivitás után elalszik. de ha megnyomok egy gombot akkor újra világítani kezd. ez okésnak tűnik energiatakarékossági szempontból.
viszont van pár gomb, aminek megnyomására nem csinál ilyet. többek között az Enter is ilyen - valószínűleg ezért nem is tudom párosítani, mert a számsor beírása után azt is meg kell nyomnom.nem volt még probléma ügyintézésem GB-en, mi ennek a hivatalos módja?
ha kell természetesen videót is tudok küldeni nekik erről. -
kmarci25
veterán
Csak röviden a sztori. Gearbest-től rendelte telefon, január 18-i Eu raktáras rendelés. Időben megérkezett, rendben is volt, míg ki nem derült, hogy mindkét sim foglalat, szolgáltatótól függetlenül, több sim kártyával próbálva, hívás közben a másik félnél olyan zúgást produkál, ami miatt semmi sem hallható a azon kívül.
Felvettem a supporttal a kapcsolatot, végül megállapodtunk, hogy visszaküldöm, és visszakapom az árát. Ez meg is történt, jó sokat utazott a csomag (közbejött még a holdújév is...), de végül is 17track szerint kiszállított státuszba került febr. 21-én. Azóta kétnaponta zaklatom őket, de azt állítják, hogy nincs náluk.
Tegnap megindítottam a PayPal-on is a dipute-ot, szép hosszan leírtam újra a sztorit. Persze elutasítottak, de ami igazán felháborított, hogy azt írták, hogy küldjek néhány képet.
Értem én, hogy sablonüzenetet küldenek, de azért ez már mégis... Ma reggel válaszoltam, hogy ne szórakozzanak, megírtam a saját supportjuk ticket számát, most kíváncsi vagyok mi lesz a következő.
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok
Két rendelésre is ilyen trackinget kaptam. Q..........XX .
Svéd postának írja.Követhető ez valahol?
Köszönöm a segítséget.Üdv
-
togateam
senior tag
Köszönöm a lehetöséget,de közben pont volt egy másik gondom,csak fél csomagot küldtek,de ezt már küldésnél közölték és rákérdeztem pár napja hogy mi a helyzet, tettek csere ajánlatot mert az pont nincs és a válaszomba gyorsan megemlítettem a problémámat.Még megvárom hogy mit reagálnak.Egyébként egy ( [órát] )vásároltam és egy olyat kaptam helyette
ami még a boltban sincs.
-
togateam
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5910 üzenetére
nem,de tanulok
-
togateam
senior tag
Ezek nagyon be majmoztak, mert én meg úgy jártam hogy mást kaptam mint amit rendeltem,milyen support centert töltsek ki? Olyan nincs hogy rossz terméket küldtek.
Köszönöm a tanácsot. -
togateam
senior tag
válasz
Másik Zé #5898 üzenetére
Azért gondolj bele hogy napi 1000000 vásárlásból hány csalóval találkoznak,akik lopott kártyával vásárolnak? És hogy ez mennyi kárt okozhat éves szinten?. Tudom te személyes sértésnek veszed,de igazuk van.
Ha nem tetszik nem vásárolsz,nem fognak utánad sírni.
(ez a válasz általános érvényű nem a kérdező személye ellen irányul)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest