Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Ez a Java1 ma sem jött össze.
A mai vizsga úgy nézett ki, hogy bement egyszerre mindenki, majd 1 feladat volt (ugyanaz) mindannyiunknak. Létre kellett hozni egy 100 elemű tömböt, majd megszámolni for ciklussal, hogy mennyi ebből a 100ból az 5-el osztható. Majd amit eredménynek kapunk, azt a tömb összes eleméhez hozzáadni. Nekem ez egyáltalán nem ment. Aztán a legbátrabb kivételével kiment mindenki és egyenként hívott be, név szerint. Pozitív, hogy szerintem előre vette azokat akik elszúrták, mert engem hívott be elsőnek, pedig a halom közepére került a vizsgalapom beszedéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A mai vizsga úgy nézett ki, hogy bement egyszerre mindenki, majd 1 feladat volt (ugyanaz) mindannyiunknak. Létre kellett hozni egy 100 elemű tömböt, majd megszámolni for ciklussal, hogy mennyi ebből a 100ból az 5-el osztható. Majd amit eredménynek kapunk, azt a tömb összes eleméhez hozzáadni. Nekem ez egyáltalán nem ment. Aztán a legbátrabb kivételével kiment mindenki és egyenként hívott be, név szerint. Pozitív, hogy szerintem előre vette azokat akik elszúrták, mert engem hívott be elsőnek, pedig a halom közepére került a vizsgalapom beszedéskor.